- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудова кавоварка, дуже задоволені
Добрий день!
Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий прилад в польових умовах, для тих хто полюбляє еспрессо.
- Переваги:
- Компактна та зручна.
- Недоліки:
- Кава на виході не дуже гаряча, але якщо підігріти кружку то норм.
Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вцілому задоволений, робить щось еспресо подібне
Добрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Пропрацювала 2 місяці, воду тепер не качає)
- Переваги:
- Раніше була смачна кава, легко мити
- Недоліки:
- Дорого, швидко зламалась
Доброго дня!
Дякуємо за відгук про Wacaco Minipresso GR2. Нам шкода, що пристрій вийшов з ладу після недовгого користування. Це не є типовою поведінкою продукції і може свідчити про заводський дефект.
Рекомендуємо звернутися до нашого сервысного центру: [email protected] або за телефоном : 0 800 33-68-25. Ваш відгук допомагає контролювати якість продукції та покращувати обслуговування.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Першу замовляв на подарунок. Зараз замовив другу вже собі.
Дуже важко передати рівень здивування від того, наскільки якісний шот еспресо можна зробити з її допомогою.
Робили тест на каву April Nero від Faundation. Помол робився на професійному гріндері і ми готували еспресо за допомогою Вакако та в професійній машинці (але побитій життям).
Суб'єктивні думки 5 різних людей зійшлись на тому, що через цю міні-еспресомашину кава вийшла смачнішою.
1. Швикдо та зручно.
2. Всі деталі, які можуть знадобитись, вже є всередині і геніально спаковані
3. Якісь та смак на виході просто супер.
4. Додам нижче посилання на краще відео, яке я знайшов із порадами з користування цією машинкою.
Якщо вам нема де поставити повноцінну машинку вдома, або хочете робити каву будь-де, де можна роздобути гарячу воду, то це однозначно ваш вибір.- Недоліки:
- Не знайшов
- Ростислав П***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Дуже якісно зроблена, компактна.
Продавець відправив на наступний день після оплати, все швидко дійшло.- Переваги:
- Смачна кава
- Байдаченко В***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Чудова кавоварка. Маленька - але могуча. Зроблена якісно, працює відмінно.
- Переваги:
- Габарити, якість виконання, готує смачну каву.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Павел Н***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Пришло быстро, качество отлично
- Переваги:
- Отлчиное качество
- Недоліки:
- пока не нашел
- Іван
Які ваші враження на даний момент?
- Андріана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Смайл
Класна портативна кавоварка, дуже легка в чистці, а при натисканні можна натренувати руки)