Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Повідець для собак водостійкий WAUDOG Waterproof, S, Ш 15 мм, Д 305 см, Чорний (27381Collar)

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Самойлюк Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний

Здравствуйте, уважаемая Наталия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Самойлюк Н***

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

На перший погляд дуже тонкий , але потім зрозумів що він дуже й дуже міцний. Для дорослого великого лабрадора те що треба.
    Не страшний йому ні вода ні бруд

Переваги:
    Якість, ціна, практичність
    Недоліки:
    Не має

Доброго дня, шановний Андрій! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG та залишилися задоволені покупкою!

• Эдуард В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Чорний

Дуже міцний, легкий, легко миється, довжини 3м для зручного вигулу собаки хватає з головою. Пес поруч і не тягне.

Переваги:
    Водостійкий
    Недоліки:

Добрий день, шановний Едуарде! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

Ошейник премиум качества, я прямо впечатлён.

Переваги:
    Удобный замок, приятные материалы. Понравилась фишка с QR кодом, на случай потери собаки.
    Недоліки:
    Марий ошейник, для меня не критично.
    • Максим

Перепутал товар))
      Но поводок тоже огонь))))

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Запуговіченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Блакитний

ПОВОДОК просто БОМБА, приємний на дотик, яскравий, міцний. Я замовляла і нашийник - тоже супер.

Переваги:
    Яскравий, міцний, водовідштовхуючий, приємний на дотик.
    Недоліки:

Здравствуйте, уважаемая Мария-Тереза! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Дарья Р***
    Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Жовтогарячий

Удобно держать в руке. Отличная длина, как для обычного поводка, поскольку рулетки мне не нравятся. У нас черный - смотрится очень стильно) Спасибо, Розетка, за как всегда быструю доставку, удобную оплату при получении)

Переваги:

Здравствуйте, уважаемая Дарья! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка EVOLUTOR и остались довольны покупкой!

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Жовтогарячий

Вначале немного расстроилась. Показалось, что поводок грубоват. У меня боксер. Поводок крепкий, легкий, удобный в руке, моется, не промокает, хороший крепеж. Браво производителю. Благодарю.

Переваги:
    удобный и прочный
    Недоліки:
    Не обнаружила.

Здравствуйте, уважаемая Виктория! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Ксения В***
    Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Жовтогарячий

Яркий , очень удобно что совсем не промокает , материал не тянется , даже когда собака тянет повод (доберман 40 кг)

Переваги:
    Качественный,яркий , цена
    • Алина

Скажите пожалуйста собака ваш сильно тянет? У меня просто тоже 40 килограм и подобные карабины но не ваудог не выдержали на то время ещё 35 кг

• Любов Н***

Тоненький і дуже легкий.
    Витримує активного 15-кілограмового француза

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:

Добрий день, шановна Любове! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Віта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Чорний

Зручний, приємний на дотик.
    Два між собою ще жодного раху не заплутались у вузли.
    Ідеальний варіант для зими.

Переваги:
    Не вбирає вологу, не намерзає сніг, легко очищається
    Недоліки:
    Шкода, що нема 5-ти метровових таких

Добрий день, шановна Віто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

Повідець міцний, якісний, не тянеться, не забруднюється сильно. Для невеликих пород собак я думаю занадто жорсткий, тобто не особо еластисний.

Переваги:
    Якість, міцність, не забруднюється
    Недоліки:
    Занадто жорсткий для невеликих пород собак

Доброго дня, шановна Алло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою! Даний повідець призначений для середніх порід собак.

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

Купував для мопса. Майже 2 роки назад. Використовуємо не кожен день, но на вид як новий .

Доброго дня, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Александра З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний

Для мопса длинна 1.83 идеальна качество хорошее, проверим на прочность)

Здравствуйте, уважаемая Александра! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Дарья Р***
    Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Жовтогарячий

Мне и моей Мии (Джек Рассел) поводок очень понравился. Она шустрая и еще маленькая (полгода), поэтому такая длина поводка для нас находка, когда не получается гулять свободно. Спасибо, Розетка, за как всегда быструю доставку, удобную оплату при получении)

Переваги:
    Удобно держать в руке. Отличная длина, как для обычного поводка. Черный стильн смотрится

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

Оооочень крепкий ето большой плюс)

Переваги:
    Качественное и швы хорошие)
    Недоліки:
    Нету
  • Алина Т***

Для корги - супер!

Переваги:
    Легко мыть!
    Недоліки:
    Дороговато как для такой длинны(
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Червоний

хороший повідок. особливо мені сподобалось, що він водостійкий, легко мити, якщо забрудниться. міцний, хороший карабін. правда, моя нечемна собака перегризла його в 3-х місцях (така резина для неї - на один зуб)

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Чорний

Мне нравится материал. Просто мыть.

Поводок достаточно легкий.

• Наталия

открылся недостаток - на морозе поводок становится очень холодным

• Алейникова У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Блакитний

Хороший продавец и быстрая доставка.товар соответсвует .

Уляно, вітаємо!
      Дякуємо, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• софія б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Салатовий

Хороша якість і гарна фірма!

Переваги:
    Легко мити
    Недоліки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний

Чудово тримає собаку 10 кг. Зручно лежить в руці. У нас ще декілька шлейок від цієї фірми, давно користуємось і повністю задоволені!

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний

Ідеальний для мальтипу 5 кг. Рекомендую.

Переваги:
    Подобається все.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Василенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Жовтогарячий

Найкращий повідець !

Переваги:
    Якість, колір, водостійкий, легкий, зручний
    Недоліки:

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна И***

Проводок класний,зручний,мʼякий ,миється

Недоліки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Евгения Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Червоний

Зручний в користуванні

Переваги:
    Зручний у дощову погоду
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день, шановна Евгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Анастасия И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Блакитний

Отличный поводок! Приятно мягкий на ощупь и не скользкий, удобнее просто прорезиненного. К тому же выглядит очень красиво. Карабин небольшой, но крепкий. Брала для щенка весом 15 кг. Пользуемся уже несколько недель и полностью довольны.

Переваги:
    Мякгий, крепкий, не скользкий, красивый насыщенный цвет

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Чорний

Дуже якісний повідок для маленьких і середніх собак. Легкий в догляді, міцний, ідеальна довжина для комфорту тварини і господаря

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Мандрыка Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

просто ідеальний, довго шукала неширокий повідець, і довжина теж чудова (за досвідом для середньої собаки 1.2м мало, 3м мені забагато). якщо не почне швидко псуватися - то взагалі вогонь!

Переваги:
    легко мити, довжина біля 2м
    Недоліки:

Доброго дня, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!

• Даниэль К***

Советую

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Нету

Здравствуйте, уважаемый Даниэль! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!

• Людмила І***

Чудова якість

Переваги:
    Добре миється від бруду
    Недоліки:
    не має
  • Мария Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

Супер поводок, крепкий, лёгкий, легко моется, удачная длина, крепкая фурнитура. Рекомендую.

Переваги:
    Материал, фурнитура
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний

Крепкий, качественный, легко моется)

• Микола К***
    Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Салатовий

Мегі дуже сподобався яскравий колір цього повідка і я одразу вирішила його придбати. Беззаперечна його перевага - це зручність, дуже легко кріпиться до нашийника та швидко знімається. Замочок міцний, повідок якісно зшитий, сам ніколи не відкривається. Він має чудовий мінімалістичний стиль, не брудниться та буде служити мені дуже довго. Прекрасний повідок за доступну ціну, я та моя собачка в захваті. Безумовно раджу.

Переваги:
    1) Ціна 2) Зручний 3) Матеріал 4) Стиль 5) Довговічний
    Недоліки:
    Відсутні
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Жовтогарячий

Прикольный поводок, яркий, хорошо виден прохожим и приятен для глаз. Поводок мягкий и гладкий, не натирает собаке, не цепляется за ветки, корни, кусты. В отличии от тканевых не намокает. Вообщем советую. Брали для щенка, пока не знаю на сколько он прочный, для щенка естественно его хватает. Для большей собаки, наверное, лучше более толстый.

Переваги:
    Легкий, мягкий, яркий
    Недоліки:
    Пока не обнаружен
  • Олександра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний

Хороший повідець. Але швидко стає брудним. Але і швидко його можна відтерти

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Повідець WAUDOG Waterproof виготовлений з інноваційного матеріалу COLLARTEX, стійкого до зносу та сильних ривків собаки, а також даний матеріал стійкий до бруду, не вбирає вологу та легко миється. А отже, Ви може спокійно мити його водою, гуляти з улюбленцем під дощем, чи навіть плавати у водоймі.