- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
фільтри розклеюються і вся кава висипається. Дарма взяли аж 4 пачки - десь 10 штук зі 100 тримаються купи. Всі інші від води розлазяться
- Locky
Краще одразу наводити свій приклад використання. Інакше, здається, що Ви не використовуєте ані крапельну кавоварку, ані воронку під цю форму фільтра. Всі інші варіанти, це - використання не за призначенням, навіть, якщо якісь подібні товари, у вашому сценарії, виявлялися робочими.
- Ярослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Дякую,все підійшло
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Гарні, зручні.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Супер удобная вещь, продавца рекомендую
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Швидко і якісно
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- АндрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Дуже погані фільтри кожен 4 бракований. При заливанні кави водою просто розклеюється знизу і вся кавова гуща падає в чашку.
При чому це не залежить від кількості засипаної кави в фільтр, від температури води, від способу заливки та від положення місяця відносно землі.
При одному й тому ж способі приготування фільтри рвуться.
Не рекомендую.
Краще візьміть трошки дорожчі , але насолоджуйтеся гарно приготованою кавою, а не нервуйте зранку через те що фільтр для кави рветься і кава не виходить.- Переваги:
- Недоліки:
- Описані вище
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Розклеюється майже відразу як заливаю водою
- Недоліки:
- Розклеюється
Доброго дня. Ваша думка важлива для нас. Приймемо до уваги
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Дуже зручно
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Дуже сподовались за рахунок, на диво, дійсно гарної якості.
- Переваги:
- Якісний. Жодного розірваного або бракованого пакетику не було.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук!
- Заблоцкая В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Можна сміливо купувати!!!
- Переваги:
- Товар гарної якості, рекомендую!
- Недоліки:
- Не знайшла
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Гарний товар
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Повністю задоволена фільтрами.Якісні,економне пакування значно здешевшує. Буду замовляти ще.Рекомендую
- Переваги:
- Ціна,якість
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- михаил з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Плохой
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Покупкою задоволена
- Переваги:
- Хороші, якісні фільтри
- Недоліки:
Доброго дня Дякуємо за ваш відгук!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Задоволенна.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Відсутнв
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Задоволена якістю.
- Переваги:
- Кава в фільтрі - без присмаку.
- Недоліки:
- Не бачу.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
Не погані фільтри, я купував для hario v60. Треба їх загнути щоб помістилися в чашу.
- Переваги:
- Не дорогі
- Недоліки:
- Мабуть не має
Доброго дня Дякуємо за Ваш відгук!
- Александр Б***
І як , нормально працює ?
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Фильтры вполне пригодные и качественные.Рекомендую.
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- Коробка для их хранения не помешала бы
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Файні фільтри. Розмір і якість норм.
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- ТамілаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Добрі, підійшли на кавоварку Bosch
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- СлаваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Замовляю уже 2 раз добре пропускають воду та не залишають осаду. Ідеально підходять для любителів чистого та насиченого смаку кави. Рекомендую!
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
половину фільтрів викинула бо порвані, або порвались уже в процесі заварювання кави. Більше такі не куплю
- Переваги:
- дешеві
- Недоліки:
- рвуться часто
Доброго дня. Приносимо вибачення за незручність. Дякуємо за відгук, будемо ретельніше перевіряти постачальника.
- Анна Ф***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Гарні недорогі фільтри для кави, використовую для заварювання в чашці на роботі, цілком задоволена
- Переваги:
- Недорогі, добре виконують свою функцію
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
- ГаннаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Гарні недорогі фільтри для кави, використовуючи для заварювання в чашці на роботі, цілком задоволена
- Переваги:
- Недорогі, добре виконують свою функцію
Доброго дня Дякуємо за ваш відгук!
- Елена С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Колір: Коричневий
Якість ціна супер
- Переваги:
- якість ціна
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Швидка доставка. Відповідає опису
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Зізнаюся, я не маю досвіду використання подібних фільтрів. Тому моя оцінка не є орієнтиром, вона, швидше, стосується досвіду придбання.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Фільтри якісні, пілотний папір, все чудово.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Всё ок
- Віталій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Нормальні фільтри, свою роботу виконують, поки що ніяких зауважень.
- Валерий Х***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Отлично
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
ЧУДОВІ ПАКЕТИ)ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
Не гірше інших
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Прокофий. Колір: Бежевий
За цю ціну нормальні фільтри.