Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Сольові батарейки Westinghouse Super Heavy Duty AAA/R03 4 шт (889554000502)

Оцінка користувачів 4.07/5
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Покупал к лед фанарику ручка из 8 диодов на 3-ри батарейки. Светит хорошо и долго.

Переваги:
    Цена со скидкой 42 грн. Количество батареек в упаковке 4 шт. Срок годность без использования до 06.2024 года.
    Недоліки:
    Нету
  • Oleksandr

Хорошие батарейки

• Anna D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Дякую Розетці за змогу купляти дешевий і хорошої якості товар.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Хватає надовго. Хороші батарейки.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за вибір Westinghouse, за ваш відгук та високу оцінку!

• Леонід
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24

Все чудово

Переваги:
    Гарна упаковка.

Дякуємо за відгук.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Мені сподобалися ці батарейки. Вони гарні, та, мені так здається, будуть служити добре. А по ціні як китайський ноунейм. Тому я радий покупці.

Переваги:
    Гарні
  • Анатолий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Взял на пробу, т.к. производитель новый и незнакомый. Надеюсь, что американский контроль качества вкупе с китайской работоспособностью позволили предложить нам хороший товар по низкой цене. Поставил в пульт и забыл - пока работают.

• Евгений Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Использовались в тонометре. Оч быстро заканчивался заряд. При этом некие Kodak (возможно даже поддельные) из другого магазина работают раза в 2 дальше при тех же условиях в приборе.

Также брались посилання
    Впечатления те же.

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    реальная ёмкосмть унылая
    • Представник бренду

Ви порівнююте різні типи батарейок, тому і отримуєте різні результати. Сольова батарейка розрахована ни низьке споживання. Для тонометра потрібно використовувати такі елементи живлення, як наприклад лужні посилання, або акумулятори посиланняс зарядними пристроями посилання

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

За эти деньги вполне нормальные батарейки.

• зоя
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24

Для детских игрушек вполне подходит

Переваги:
    Цена
    • Представник бренду

Дякуємо Вам за вибір продукції Westinghouse та позитивний відгук.

• Юлія

Непогані за помірну ціну

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Найкраще їх застосування там, де витрата батарейок йде в штуках, а не у часі роботи. Наприклад, для поїздів Brio чи схожих дитячих іграшок. Кожного разу доводиться ставити нову батарейку, бо щоразу гра закінчується тим, що іграшку покидають, вона впирається у стіну і працює, доки не сяде батарейка. Ось.
    Якщо їх брати у плеєр, приміром, то у мене однієї батарейки вистачає на 2-2,5 години, де Duracell працює сукупно 25-30 годин.

Переваги:
    Недоліки:
    Фантастично мало служать
    • Представитель поставщика

Виктор добрый день! Вы сравниваете батарейки разные по электролиту. В нашем случае вы приобрели солевые батарейки и они предназначены для устройств с малой мощностью потребления (например пульт ДУ ТВ). У нас также есть щелочные батарейки (цвет сине-голубые 10 лет хранение в уп), которые отлично себя зарекомендовали при эксплуатации в устройствах высокой мощности и по цене интересней, чем чем тот бренд с которым сравнивали (у Дюрасселл нет солевых).

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Для свого класу - непогані. Але лужні кращі!

• Представник бренду

Дякуємо за відгук. Справді лужні батарейки розраховані для більших потужностей, а сольові використовують в сегменті пристроїв з малим споживанням.

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4

Для пультов ДУ и как уже здесь писали для тонометров думаю идеально. Для светодиодных фонариков - однозначно нет. Хотя на коробочке пиктограмма обозначающая фонарик есть.

Переваги:
    Батарейки
    Недоліки:
    Крайне неэкономны
    • Представник бренду

Сольові елементи живлення типу ААА/R03 (мініпальчикові) використовуються для стандартного устаткування з низьким енергоспоживанням.

• Сергей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24

Батарейки погані. Поставив у настільний термометр з барометром. Вистачає на 3-4 дні. Замахався міняти.

Переваги:
    Дешеві
    Недоліки:
    Не тримають.
    • Представник бренду

Сольові батарейки підходять для пристроїв із низьким енергоспоживанням. Для вашого пристрою краще використовувати лужні батарейки. Наприклад такі,
      посилання