Відгуки покупців про Ліхтар Wuben G5, 400 лм, 82 м, 65 год, RGB на 7 кольорів, магніт, 450 мА·г, EDC, ультракомпактний Білий (6971196512643)
- Віктор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Не відповідає заявленим характеристикам....
- Переваги:
- 1
- Недоліки:
- 1
- Роман Г***
Яким і що реально написано?
Представник постачальникаСергію, нам щиро шкода, що користування ліхтарем не виправдало Ваших очікувань.
Якщо у Вас є зауваження або питання щодо роботи ліхтаря, будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55 — ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію та зробимо все можливе, щоб Ви залишилися задоволені вибором продукції Wuben :)
- ЗахарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Задоволений усім! Дуже якісний ліхтарик!
Представник постачальникаЗахаре, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
Представник постачальникаСергію, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Класний
Представник постачальникаЮрію, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Супер!
Представник постачальникаАндрію, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Чудова річ
Представник постачальникаРомане, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором :)
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Фонарь конечно классный, по пользовался им от силы 3 раза. Сдохла кнопка, приходится очень сильно нажимать что бы вкл. Не рекомендую к покупке, просто лежал в рюкзаке около 2 недель, не падал и не был в часто использовании. Буду звонить поставщику по гарантии.
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Быстро умер
Представник постачальникаВалерію, дякуємо, що повідомили про ситуацію! Зателефонуйте, будь ласка, нам за номером +38 095 213 94 55 — ми оперативно допоможемо вирішити питання. Заздалегідь дякуємо Вам за лояльність та прагнемо зробити все можливе, щоб Ви залишилися задоволені вибором продукції Wuben :)
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий
Чудова річ, брав дружині у сумочку.
- Переваги:
- маленький, біленький, світить
- Недоліки:
- нема
Представник постачальникаІгорю, дякуємо Вам за відгук! Нехай користування Wuben приносить задоволення :)
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Супер! Для таких миниатюрных размеров светит супер.
Представник постачальникаСтаніславе, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Функціональний. Зроблено з якісних матеріалів. Швидко втрачає заряд, десь 2 години на середній потужності білого світла
Представник постачальникаЄвгене, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик класний, зручний, майже повністю задоволений. Але є один недолік, десь через годину постійної роботи вимикається, не думаю що через заряд батареї. Якщо вимкнути одразу працює десь хвилину. Якщо дати нормальну паузу, потім знову працює довше.
- Переваги:
- Зручний, компактний, гарно освітлює для свого розміру
- Недоліки:
- Безперервно працює десь годину
Представник постачальникаЮрію, дякуємо, що повідомили про ситуацію. Так не має бути! Будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55 — ми обміняємо Ваш ліхтар на новий, а цей заберемо на експертизу. Заздалегідь дякуємо Вам за лояльність та прагнемо зробити все можливе, щоб Ви залишилися задоволені вибором продукції Wuben :)
- Костянтин Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Все, практично так, як в описі та відгуках!
Брав на подарунок! Все працює!
Вже не один раз виручав, навіть в непередбачувані моменти!
Представник постачальникаКостянтине, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором :)
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Класний ліхтарик.
- Переваги:
- Компактний
- Григорій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
- Переваги:
- дуже задоволений.у використанюю клас.батарея держе супер
- Недоліки:
- Поки Не найшов.все ок
Представник постачальникаГригорію, ми дуже раді Вашому схвальному відгуку! Дякуємо!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
За пів року користування відпало скло на світлодіоді. Фонарік використовувався в нарядах, майже щоденно, і за таку ціну всього 7 місяців і поломка. Не раджу.
- Переваги:
- Компактний, зручний по функцціях
- Недоліки:
- Зелене світло зникло через місяць, За 7 місяців відпало скло світлодіода.
Представник постачальникаАндрію, дякуємо, що повідомили про ситуацію. Такого справді немає бути!
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий
Фонарик очень компактный и многофункциональный
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександре, ми дуже раді Вашому схвальному відгуку! Дякуємо за вибір Wuben!
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Компактний,зручний у використанні. Рекомендую.
Представник постачальникаВалерію, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Працює добре, акумулятор можна краще, компактність, колесо пробили вночі, зручне кріплення на магніт, для військових гарна річ
Представник постачальникаВасилю, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Якісна збірка, різні режими, поворотна голова, енкодер для регулювання, захищенність.
Як на мене, то дуже гідний ліхтарик.- Переваги:
- Маленький та зручний.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаОлеже, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Прикольний ліхтарик. Але на максимальній яскравості світить години 3-4
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Ваш зворотний зв'язок!
Маємо зазначити, що 3-4 години на максимальній яскравості є нормальним показником роботи для даної моделі.
Згідно з режимами ліхтаря Wuben G5, час його автономності безпосередньо залежить від обраної яскравості. Оскільки в різних режимах заряд акумулятора витрачається з різною швидкістю, тривалість роботи буде суттєво відрізнятися: від 50 хвилин на максимумі в Turbo-режимі до 65 годин у режимі економії.
Якщо у Вас є додаткові питання щодо налаштування режимів, будь ласка, зателефонуйте нам за номером +38 095 213 94 55. Ми допоможемо розібратися в роботі ліхтаря, щоб Ви залишилися задоволені вибором продукції Wuben :)- Артем
А скільки по вашому має він світити, на акумуляторі 450 mah?
- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ношу в кармані, часто стає в нагоді. Краще ніж ліхтарик телефона.
Може сам увімкнутим, якщо гарненько напхати в карман ще чогось і активно рухатись. Тому краще носити менше поряд з ліхтариком.
Зручний, корисний, не дарма цацку купив
Представник постачальникаВікторе, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Ірина
Там є кнопка блокування ,щоб сам не вмикався.
- Светлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Ліхтар клас!!!
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Тарас Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хороший
Представник постачальникаТарасе, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Петро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Ліхтарик пропрацював місяць не рекомендую купляти
- Переваги:
- RGB-підсвітка
- Недоліки:
- Недовговічність
Представник постачальникаПетре, дякуємо, що повідомили про ситуацію. Такого справді не має бути!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Вирішив купити edc-ліхарик, взяв олайт про і цей для порівняння. Якщо просто шукаєте один хороший ліхтарик для зими в Україні - беріть олайт.
Загалом враження ніби це недопрацьована бета-версія продукту, яку трошки допилили і вкинули на ринок.- Переваги:
- Дизайн, маркетинг
- Недоліки:
- Незручна кліпса, батарея
Представник постачальникаАндрію, нам щиро шкода, що користування ліхтарем не виправдало Ваших очікувань.
Ми розуміємо, що одна й та сама модель не завжди може повністю відповідати індивідуальним вимогам до функціональності.
- Віталий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Компактний, користуюсь одним режимом і яскравість тільки регулюю. На мої задачі часу роботи вистачає, не заміряв. Раз у 2-3-4 дня заряджаю. Ще поки ні разу не посадив в нуль
- Переваги:
- Компактний та потужний на свій розмір. Легко налаштувати під себе(кліпса зі зміною положення і зміна кута проміня
- Недоліки:
- Кнопку у печатках не завжди відчуваю, хоч і тонкі
Представник постачальникаВіталію, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Став моїм улюбленим гаджетом, дуже зручно, маленький, але потужний і багато чого вміє. Падав вже кілька разів, краска трохи оббилися, але все міцно і працює
Я задоволений- Переваги:
- Довго тримає батарея. Якщо треба, то може дати промінь як авто на дальньому, хоча розміром з коробку сірників. Купа різних світлових функцій, є навіть поліцейські маячки)
- Недоліки:
- Поки не знайшов. Трохи дорогувато, як для ліхтаря, але якість та зручність переважає
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо Вам за схвальний відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені вибором Wuben :)
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дякую те щё я хотів , маленький компактний, дякую
- Переваги:
- В ночі як у день
- Недоліки:
- На лоба би ще
Представник постачальникаРуслане, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Замечательный! Правда, сразу не понял как включать, зарядил, потом разобрался.
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою :)
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Шикарний ліхтар за свої гроші! Компактний. Функціональний. Яскравий. Батарея чудова як для такого розміру. Велика кількість режимів. З недоліків хіба що незвична форма і кнопки до яких треба звикати та необхідність почитати інструкцію, щоби розібратися у всіх режимах роботи.
- Переваги:
- Компактність. Функціональність. Яскравість. Велика кількість режимів на будь-який випадок.
- Недоліки:
- Невистачає проміжної яскравості між мінімальною яскравістю і наступним рівнем (чисто суб'єктивно)
Представник постачальникаСтаніславе, дякуємо Вам за схвальний відгук! Ми щасливі знати, що Ви задоволені вибором :)
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Чудовий варіант подарунку. Функціональний, гарно виглядає.
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо Вам за схвальний відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені вибором Wuben :)
- Григорій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Представник постачальникаГригорію, дякуємо Вам за схвальний відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені вибором Wuben!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Дуже корисна річ, особливо в наш час.
- Переваги:
- Дуже корисний помічник: компактний, багато кріплень, яскравий, регульований світ, можна подати сигнал.
- Недоліки:
- Немає, я поки що не знайшов.