Відгуки покупців про Окуляри комп'ютерні Xiaomi TS Turok Steinhard Anti-blue Glasses Black (FU006)
- Эдуард М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очки поломались спустя пол года ежедневного использования, починке не подлежат, потому что чинить дужку толщиной в спичку нереально. Не советую
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Качество пластика, пластмассовые линзы
- Андрей Б***
Как? Как их можно сломать за пол года? Я полтора года уже пользуюсь и даже стёкла не поцарапал. Это при том, что я даже пару раз сел на них и постоянно кидаю на стол когда меня что-то бесит.
- Гелюта В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь окулярами 3 місяці. Очі почали набагато менше втомлюватись і стало комфортніше працювати за кампютером. Рекомендую.
- Переваги:
- якість, ціна , сервіс
- Недоліки:
- трохи незручно звикати до жовтого дуже хотілося б щоб був варіант з білими лінзами
- Андрей
Идея в том, что очки фильтруют синий свет, от которого глаза устают больше всего, так что они должны быть желтыми
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отзыв спустя какое то время. В общем очки по сути бесполезны, эффект от них - делают картинку теплее. ВСЕ. То есть во многих мониторах есть эта функция нажатием одной - двух клавиш. Пластиковые "стека" ооочень маркие, и быстро царапаются, это при том, что очки покидали дом пару раз, в своем чехле, и протирал их комплектной тряпочкой только в крайней необходимости.
- Переваги:
- Делают картинку теплой
- Недоліки:
- Тупо не стоят своих денег.
- Евгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь окулярами 2 Місяці . Дуже хороші окуляри якісні, очі менше втомлюються . В комплекті чехол і тряпочка. Використовую їх як за комп'ютером так і за телефоном . В них немає ефекту сухості очей Рекомендую !
- Переваги:
- Ціна,Якість,Комплектація,Бренд,Легкі
- Недоліки:
- Наразі немає
- Утюж П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я раніше лишав відгук про цей товар, тільки-но його придбавши. Зараз вже користуюсь щоденно протягом двох місяців і сміливо можу рекомендувати ці окуляри всім, чия робота пов'язана з комп'ютером. Вони дають помітний ефект, очі в них менше втомлюються і немає відчуття сухості. Жовтизна лінз є, але дуже швидко звикаєш і не звертаєш на це увагу. Виглядають стильно, легкі. Я вважаю, що придбати їх було гарним рішенням, бо лікування очей зараз дуже багато коштує, а профілактика допоможе уникнути проблем. Усього найкращого!
- Переваги:
- Зроблені з приємного матеріалу, легкі, в них комфортно працювати за комп'ютером, разом з ними йде футляр і невеличка ганчірочка для чистки.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Очі менше втомлюються
- Недоліки:
- Поки що немає
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вперше спробував окуляри для компьютера, нічого особдивого, але очі почали менше втомлюватись.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные очки!
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такую цену вполне нормальные очки , вот только постоянно вижу отзеркаленные глаза , что действительно бесит.
- Переваги:
- Недоліки:
- Хрупкие
- Александра Н*** ИгоревнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очки супер, маме очень понравились
- Переваги:
- В комплекте чехол и салфетка, подходят для водителей в ночное время от яркого света фар
- Недоліки:
- Цена, но оправдывает себя
- Руслан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не носил очки до этого, по началу очень не привычно, но через пару дней привык и к желтоватому оттенку и к самим очкам
- Переваги:
- Вроде как помогают)
- Недоліки:
- Очень быстро пачкаются и плохо вытираются фирменной тряпочкой
- vushneveВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил вчера, не думал что помогут но под конец дня глаза явно меньше устают, не слипаются, не слезятся. Чудоэффекта как некоторые пишут: "глаза в них отдыхают" естественно нету, но тем кто работает за компьютером точно рекомендую к покупке
- Переваги:
- Действительно помогают
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Правда не знаю работаю они или нет, но раз уже купил - ношу! Ооооочень хрупкие на ощуп, но пока целы
- Переваги:
- Почти поверил что работают
- Недоліки:
- хлипкие, в руки надо брать очень аккуратно (не шутка)
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня, замовляв даний товар на подарунок другу. Забирав сам з магазину, і для того що б не пошкодити упаковку (все було добре, вона не помнута була, ні розпакована) я теж не став перевіряти, і відкривати упаковку.
І от коли я подарував їх другу, він почав їх розпаковувати, достав книжечку, тряпочку для того що б їх протирати, чохол і ... і все, там не оказалось окулярів !!!! Для вирішення даного питання дзвонив до колл-центру 3 рази, і ніразу не зміг додзвонитись- Недоліки:
- Не було окулярів в упаковці!!!!!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олександр! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Плотникова Ю***
Как решили вопрос? Вам вернули очки?
- Александр
Так, питання вирішили, очки повернули, друг задоволений
- Роман R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ницько Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очкі прийшли криві ( нідіюся зможу повернути і за другим разом прийдуть нормальні
- Переваги:
- Працюю за компом в очках очі реально відпочивають
- Руслан
Вернули?
- Утюж П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Чудові окуляри. Користуюсь поки що два дні, проте можу сказати, що в них очі втомлюються набагато менше. Деякі казали, що лінзи занадто жовті, проте це не так, є ледь помітна жовтизна, яка не завдає дискомфорту. Всім рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявлені.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные очки, глаза не устают так как раньше. И выглядят очень стильно, сама оправа очень прочная и легко вытираются линзы!!рекомендую
- Переваги:
- Прочность, свойства, влияние на глаз
- Недоліки:
- Не нашёл
- Виталий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие очки для тех, кто много работает за компьютером. Лёгкие, при длительном ношении не создают дискомфорт.
#мояраспаковка- Переваги:
- Стильные и лёгкие
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сначала было очень не удобно, 30 минут не мог привыкнуть (никогда раньше очки не носил), потом привык и стало нормально
- Переваги:
- Удобно, глазам стало легче
- Недоліки:
- Иногда при боковым освещении бликуют (не критично, но не приятно)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даремна витрата грошей. Незнаю, хто ті люди яким допомагають такі окуляри. 5 хвилин в цих окулярах перед монітором - і очі вилазять вже.Мало того, що змінюють колір так ще і тускнішою роблять всю картинку, очі більше напружуються.
- Переваги:
- Недоліки:
- Окуляри
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные очки! На работе монитор, от которого устаю глаза буквально за час, с этими очками данный дискомфорт не ощущается. Думаю если использовать хороший монитор, нужды в них нет.
- Переваги:
- Цена, качество, в комплекте чехол.
- Недоліки:
- Немного искажают цвета но без этого никак, поскольку сами очки и есть светофильтр. Для работы с офисными приложениями абсолютно не критично.
- Коллега
Мой вам совет, коллега: убавьте яркость монитора до нуля и контраст до 15
Станет гораздо лучше - Сергей Р***
Коллега: На работе древний монитор, работает много лет (больше семи) 24/7/365, и в нем уже, возможно, проблемы либо с матрицей, либо с блоком питания. Менять его не спешат, якобы: "он же работает!", поэтому пока что выход только такой. Дома хороший монитор, яркость 50, никакого дискомфорта.
- Amareth C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Использую целый день. Скажу сразу что необходимо время чтобы привыкнуть. Тем не менее если час-второй посидел в очках за монитором, то без них уже становится некомфортно.
- Переваги:
- Желтые
- Недоліки:
- Иногда можно заменить отражение своих глаз в очках
- Геннадий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Alexander R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Максим В***
Не знаю які обрати окуляри, підкажіть ці годні?
- Влад Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- +2 до інтелекту, +1 до красномовності
- Dima K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Есть диоптрии.
- Переваги:
- Легкие
- Недоліки:
- Очень сильно приближают. Сдал назад. В них диоптрии.
- Иван Ч***
Вы уверены? Я такого не обнаружил.
- КОржов И***
откуда инфа?
- Николай
Не пишите бред!
- СтасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому задоволений. На наступний день відправили. В окулярах очі втомлюються менше. Трішки жовтять картинку. Чехол та серветку для протирання лінз теж отримав
- Марченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приобрела два месяца назад очень помогают работать за монитором , глаза не так устают
- Переваги:
- при работе долгое время за компьютером не болят глаза
- Недоліки:
- пока не заметила
- Aнтон j***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сижу на работе целый день за компьютером, и в этих очках глаза практически не устают! Намного легче работать стало, советую
- Переваги:
- Качество, цена, удобство
- Недоліки:
- Внешний вид так себе
- Андрей S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очки выполняют свою функцию, глаза перестали болеть после длительной работы за компьютером.
- Переваги:
- Снимают нагрузку с глаз.
- Недоліки:
- Очки сильно пачкаются, ну прямо капец, приходится постоянно их протирать.
- Володя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За первый час возможно два было непонятное ощущение. Но ввиду того что по работе приходится сидеть за компьютером от 8 до 10 часов был вынужден приобрести очки для пк, пал выбор на эту модель, и в первый же день ощутил результат. На следующий день, утром голова не болела и глаза тоже. Очень хорошее ощущение после завершения работы за компьютером в этих очках, глаза устают безусловно, но меньше в разы. Рекоммендую
- Переваги:
- Цена, эргономичность, дизайн
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Багато часу проводжу за комп'ютером і не завжди є можливість змінити яскравість. Через це втомлювалися та боліли очі. За рекомендацією друга вирішив придбати ці окуляри.
Що можу відповісти після 2х місяців використання: окуляри дають ефект, очі менше втомлюються. Трохи жовтуваті лінзи роблять білий колір більш теплішим. Окуляри без діоптрій.- Переваги:
- Менше втомлюються очі. У комплекті чохол та серветка для очистки окулярів від пилу та бруду.
- Недоліки:
- Будуть великі для тих у кого невелике обличчя. Дуже легко забруднюються, навіть від пальців.
- Эдуард М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свои функции очки выполняют и толк с них реально есть. До этого пару дней носил подобные очки, после чего решил купить такие и себе. Правда те были кастомные с дорогими линзами( очки в 3 раза дороже) и не желтые ...
- Переваги:
- Функции
- Недоліки:
- Желтые линзы
- МарянВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- МарянВідгук від покупця. Продавець: Rozetka