Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Гітара акустична Yamaha F310

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я просто вражений - ЯК?? Як можна ставити настільки мерзенні струни з заводу на таку гітару??? Ямаха мене здивувала цим вкрай. Невже заради економії тих 7 євро?? Налаштував - ледь не плакав - воно гуде, реве, шоста глушить все взагалі, пальці не ходять по тих дубках. Знайшов Дадаріо фосфорну бронзу 010 - 047, переставив -гітара заспівала, пальці затанцювали просто, при тому, що досі тільки на класичних грифах грав, такий завужений незвично.
    Гітара за таку ціну дуже сподобалась. Тепер чекаю, допоки привезуть бронзу Дадаріо 009 - 045, відпущу анкер трохи, зникнуть призвуки і все буде Ок!
    Розетці - велика подяка!

Переваги:
    Такий звук за цю ціну
    Недоліки:
    Струни з завода, призвуки на перших ладах
  • Игорь Ц***

красивый звук

• Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Налаштував на рiдних струнах, звук мякенький просто супер. Захотiлося краще, поїхав купив струни Daddario....краще не купляв би. Дзеленчать, треба гриф крутити.
    По гiтарi...якщо нi чого в процесi не вiдклеїться то претензiй нема + гарне звучання

Переваги:
    Гарний звук на рiдних струнах
    Недоліки:
    Поки що нема
  • Діана

коли буде у наявності?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. На жаль, інформація про те, коли товар буде в наявності відсутня. Ви можете скористатися кнопкою "Повідомити, коли з'явиться", як тільки товар буде доступний до покупки на сайті, Вам прийде повідомлення на електронну адресу. Приносимо вибачення за незручності.

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня! У новій гітарі шоста струна резонує біля нижнього поріжка, там, де вона вставляється в корпус через чорну шпильку. Майстер сказав, що це може бути гарантійний випадок. Що можна зробити?

Недоліки:
    6 струні погано чомусь

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Олександр П***
    Продавець: Rozetka

Хорошая гитара за небольшую цену

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже крута гітара, граю із задоволенням!

• Максим Р***
    Продавець: Rozetka

Після того як ф310 почали робити в індії,якість гітари помітно впала,особливо є проблеми з лаковим покриттям.

Переваги:
    Бренд
    Недоліки:
    Впала якість виконання гітари,занадто тонке лакове покриття.
  • Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гітара хороша, подивимося як буде далі. Дякую продавцю, як завжди.

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вчився грати на класиків,перейшов на акустику.Зовсім інше звучання!Звісно трохи важкувато після нейлона,але я думаю за місяць пристосують.

Переваги:
    Гарна якість,звук,вигляд.Після класики просто бомба!
    Недоліки:
    Все добре,можливо з часом поміняю струни на більш якісні,але і ці поки задовольняють.
  • Олександр С***

Дитина задоволена.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная гитара для начала и просто для души, я только учусь но уже могу сказать что звучит она очень хорошо ( при условии замены струн на новые) , единственный минус сразу с коробки -колышек не держит нормально верхнюю струну в итоге он при натягивании выдвигается немного, не критично, за свои деньги гитара просто шикарная.

• Марина К***

Струна злітає кожні 2 хвилини. Неможливо грати

• Ерік К***

Так настраюйте її нормально товди

• Валерий Д***

Струны с завода такие себе на гитаре, попробуйте поменять на другие

• Славик С***

Хорошая бюджетная гитара.

Переваги:
    Качество сборки у ямахи, что у дёшевой, что у дорогой на высоте.
    Недоліки:
    Расстояние между струнами немного уменьшенное ( это маленький минус).
    • Нікіта Г***

так это норма. на всех акустиках так сделано

• Игорь А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже вдячний магазину Розетка за чудові знижки в чорну п'ятницю, завдяки яким зміг взяти гитару по дуже смачній ціні!
    Щойно забрав гитару з пункту видачи Розетка. В цілому гитара класна, але мені дістався екземпляр в якому дуже високо струни поставлені =( Це трішки зіпсувало враження, був налаштований одразу отримати готовий до гри інструмент, але доведеться трішки покрутити анкер, та шліфувати підставку =( Ямаха, що ти робиш, вийди та зайди заново...

Переваги:
    бренд
    Недоліки:
    високо струни
  • Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гитару брали сыну после классической, небо и земля, здесь звук четкий, яркий, объемный, играть одно удовольствие. Спасибо большое.

Переваги:
    Яркий богатый звук, дизайн
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купили и не могу нарадоваться!
    За свои деньги отличная гитара. Играю и получаю удовольствие!

• Александр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все отлично. После просмотра кучи роликов на Ютуб понял, что эту модель существует куча поделок. Но эта точно оригинал. Не ведитесь на более дешёвые варианты на других сайтах.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар повністю відповідає, якість гарна. Звук також гарний, але струни одразу міняв.

Переваги:
    Ціна = якість.
    Недоліки:
    Порожек на бриджі прийшлося зтачувати, щоб наблизити струни.
    • Игорь А***

цікаво, наскільки високо були з початку струни? мені дісталася гитара в якої білльше ніж в два рази вище за потрібне, в районі 12 ладу висота майже 5мм =( зараз

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звук шикардосний, а сама гітара-Шедевр. Дякую виробнику та постачальнику. Розетка швидко доставила. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Ціна, звук, якість!
    Недоліки:
    Їх немає
  • Олексій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Забрав гарну, проблем не було, вже рік користуюся, замінив струни бо перші зносилися

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто дуже добра гітара в цьому ціновому діапазоні

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    На мій погляд немає
  • Юрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая гитара,взял как первую .Вопросов по гитаре пока нет

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не выявил пока
  • Вікторія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна гітара, швидко відправили! Дякую))))

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гитара, красивая без изъянов, царапин, и дефектов. Ребенок в восторге. Единственный минус, на сайте написано , что она произведена в Индонезии, а по факту Индия. Многие магазины, говорили, что нужна именно из Индонезии, я думаю, что я Yamaha и в Африке Yamaha)) прошу следить за описанием товара!

Переваги:
    красивая без изъянов, царапин, и дефектов
    Недоліки:
    на сайте написано , что она произведена в Индонезии, а по факту Индия
  • Славик С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная бюджетная гитара. В идеальном состоянии. Нет ни сколов, ни трещин, ничего. Идеальный инструмент. Доставили быстро и качественно. Спасибо вам.

Переваги:
    Качество сборки, бренд. Стоит своих денег. Ничего делать не нужно ( подтачивать пороки ладов, высоту струн выставлять) по крайней мере у меня. Только настроить и играть.
    Недоліки:
    Недостатков нет. Идеальный бюджетный музыкальный инструмент.
  • Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував собі, як першу гітару, дуже сподобалось

• Влад М***
    • Нонна Л***

просто 5 зірок? а коментар?

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гітара у мене вже без пари місяців рік. Це моя перша гітара, і я нею більш ніж задоволена. Звучання прекрасне: скільки разів граю, стільки ж і кайфую. Приємно користуватись, досі чути приємний запах деревини.

Доставили швидко і без проблем.

Однозначно рекомендую.

• Аліса-Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова бюджетна гітара. Струни пробні і трохи натирають. Загалом хороше враження

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова гітара. Повністю задоволений якістю.

• Николай З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна гітара для початку.як на мені трохи вузький гриф.але діло звички

• Аноним
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Начну с того, что покупкой по-прежнему остаюсь доволен. Не располагаю претензиями к магазину по поводу скорости доставки или качества упаковки — в этом плане всё отлично. По работе магазина моя оценка — 5/5. В общем, мне всегда удавалось уладить любые вопросы и я не могу не выразить благодарность за это.

Теперь по товару.
    Несмотря на то, что это бюджетная модель, она удовлетворила мои потребности в качестве звучания, но из-за качества подставки (бриджа) вынужден изменить свою оценку с 5 на 4 (см. фото). На 12-й день эксплуатации инструмента 6-я струна немного вышла из подставки (бриджа), потянув за собой шпильку. Такое иногда случается и в этом нет ничего страшного, однако оплетка струны немного деформировала верхнюю часть отверстия для шпильки. В конечном итоге дефект был устранен с помощью напильника и протирания маслом, но 6-я струна продолжает оказывать заметное давление на отверстие для шпильки в бридже. Во время следующей чистки инструмента полностью устраню данный дефект.

Доставая шпильки, возле внутренней точки крепления бриджа (внутри корпуса) было извлечено небольшое количество сколов (см. фото). Немного зашлифовал наждачкой (внутри). Полагаю, данный дефект образовался во время производства при проделывании отверстий под шпильки в верхней деке или во время вставки шпилек.

Также начала тускнеть накладка на грифе. Устранено с помощью небольшого количества масла.

Свои функции инструмент отлично выполняет, а мелкие дефекты иногда позволяют лучше узнать инструмент и обрести дополнительный опыт. Но всё же хотелось бы, чтобы древесина для бриджа была более крепкой.

Переваги:
    Цена. Узнаваемость бренда.
    Недоліки:
    Качество подставки (в районе нижнего порожка) и накладки на гриф.
  • Аноним
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брал для тренировки. Выбирал между этой и Cort AD810 (скорее всего, как и многие). Покупкой доволен.

Переваги:
    Приемлемое соотношение цена/качество.
    Недоліки:
    В течение первой недели эксплуатации не обнаружил.
  • Латиш Л***

все чудово

• Олександр О***
    Продавець: Rozetka

Хоча це сама бюджетна гітара від Ямахи, але відчувається фірмова якість виготовлення інструменту. Моїй F310 вже 15+ років, я вже маю іншу акустичну гітару середнього цінового діапазону зроблену з масиву деревини. У порівнянні, звичайно, фанерна гітара програє, але в неї настільки впізнаване м‘яке тепле, хоч і тихе, звучання, що ані продавати, ані ховати у шафу не хочеться. Натираю накладку грифу лимонною оливою, чищу деку та гриф данлопівським клінером, міняю струни (останні — D’Addario EJ-16) радію від стану гітари, звучання та зовнішнього вигляду.

Переваги:
    Якість Ямахи — це коли йдеш у магазин й вибираєш першу, що попала під руку, навіть найдешевшу і вона буде ідеальна.
    Недоліки:
    Першою акустичною гітарою могла б бути Yamaha FG800, але ти зажучив гроші )