- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ягоды целые, без косточки. Очень вкусное и очень сладкое!
Игорь Бершов доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусно. И сироп черешневый. И черешня в наличии.
- Найдьонов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусно) особенно с булочкой и топленным молоком)
Уважаемый Найдьонов Павло, мы благодарны Вам за отзыв!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже відмінна якість
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне понравилось.
- Переваги:
- Сладкий нежный вкус
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що вам сподобалося! Сподіваємось, що ви й надалі будете задоволені нашою продукцією. Якщо у вас є ще які-небудь побажання або коментарі, завжди раді їх почути!
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
- ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бомбезне варення, мені попалася Баночка набита черешенками - смакота! В міру солодке і головне ,що без кісточок. Буду замовляти ще
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що варення вам сподобалося і баночка була по-справжньому «бомбезна». Без кісточок та з правильною мірою солодкості — саме так ми намагаємось робити, щоб ви насолоджувались кожною ложечкою.
Будемо з нетерпінням чекати на ваші нові замовлення
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені баночка попалася практично з одним сиропом. Черешень дуже мало. Нейтральне за смаком, як і самі черешні свіжі. Закажу краще з рози.
Ольга Яструбецкая доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук. Пропонуємо спробувати інші продукти ТМ Yan на сайті Розетка
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар не имеет ничего общего с вареньем, залито всё сахарным сиропом (сомневаюсь что это вообще сахар, будто патока с водой). Это вообще есть невозможно, викинула всю банку, не понимаю откуда позитивные отзывы. Привеус и вкус отвратительные
- Переваги:
- Недоліки:
- Ужасный вкус
Нет ничего общего с вареньем
Нам шкода, що продукт вам не сподобався. У складі відсутні патока та вода; просимо звернутися до нас у приватні повідомлення й повідомити номер партії для перевірки.