- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий
Гарне. Купила друге на пряму у виробника. Вийшло 10 грн. різницв
- Переваги:
- Майже не мнеться
- Недоліки:
- Поки нема
- Король О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сірий
Резинка тільки по кутам простирадла. Не по периметру. Все інше - чудово.
- Переваги:
- Тканина
- Недоліки:
- Резинка тільки по кутам
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий
Шикарна простиня!
- Ксенія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Бежевий
Дуже гарний колір. Тканина приємна на дотик. По розміру підійшло ідеально
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Оливковий
нажаль колір зовсім не відповідає тому, що вказаний на фото
- Переваги:
- якість нормальна
- Недоліки:
- колір не відповідає фото, зовсім
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Коричневий
Не сподобалась, бавовняна, але тонка , на всіх швах стирчать нитки!
- Переваги:
- Колір і розмір підійшов
- Недоліки:
- Якісь середня
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сливовий
Шкода, що купила, ще й не одне, а два таких простирадла. Гумка пришита лиш на кутиках, а не по всьому периметру простирадла. Через це простирадло на матрасі не фіксується від слова взагалі. ТМ "Ярослав" позор вашій продукції. Гроші берете чималі за свій товар, а він не вартий тих грошей.
- Наталія
Більше 10 років купляю ці простирадла, саме з резинками по кутках. Простирадла відмінно тримаються на матрасі
- Довга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сливовий
Мені не сподобалося, кошлатиться, втрачає вигляд
- Переваги:
- Недоліки:
- Кошлатиться
- Олена С***Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий
Замовила простирадло на резинці сіре 220/240 і не перевірила на пошті, бо подумати не могла, що не виконають. Сплатила кошти, дома відкрила, а резинки нема!!!!! Я шукала з резинкою! Сплатила з резинкою!!! Але не подивилась… я обдурений лох
- Игорь Л***Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий з блакитним
Брали простирадло на резинці від Ярослав, якістю зовсі не задоволені. Через дві ночі почало кошлатиться і з‘явилася маленька дирочка, видно прослужить не довго. Даного виробника НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Простирадло один недолік