Топи продажів

Відгуки покупців про Простирадло Ярослав Бязь гладкофарбована 05 оливкова 200х220 см (38768)

Оцінка користувачів 4.37/5
на основі 51 відгук
  • Зоя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 215. Колір: Оливковий

плотная приятная ткань

Переваги:
    не яркий цвет, не сильно мнется, приятная к телу
  • Владислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Оливковий

Тканина подобається. Матеріал щільний, відчуття приємні. Є усадка після прання(про це виробник попереждає) і вона згодом стає відчутною, по ширині заправити простирадло під матрац через це вже не можу, тому при виборі розміру потрібно це враховувати

• Ганна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Бежевий

Якисне простирадло дуже задоволена за наше українське ї за виробника розетка велике дякую за гарний товар

Переваги:
    все чудово задоволена
    Недоліки:
    неман
  • Тетяна П***

В цілому задоволена, бюджетний варіант. Але, необхідно було вивести пляму, тому потерла її господарським милом, у тому місці тканина стала біла. Тому, цього не робите, колір нестійкий

Переваги:
    Щільна тканина, 100% бавовна
    Недоліки:
    Необхідно прасувати, колір нестійкий
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Бузковий

Брала 2 штуки різних кольорів. Розмір норм. Якість теж на рівні

Переваги:
    Якість
  • Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Оливковий

Брала 2 штуки різних кольорів. Розмір норм. Якість теж на рівні

Переваги:
    Якісні
  • ирина

Простынь достаточно плотная, хорошо мнётся, впрочем как всё натуральное, размер соответствует заявленному.

Переваги:
    Натуральная , плотная
    Недоліки:
    Пока нет
  • Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Сливовий

Користуємося вже рік. Дуже задоволені якістю. Після багаторазового прання колір не змінюється, приємне на дотик! Одне задоволення!

Переваги:
    Розмір відповідає, не змінюється колір після прання, не сідає
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 215. Колір: Блакитний

Прийшла з одного боку брудною хоча була в пакуванні

• Петр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Блакитний

Гарне простирадло відмінної якості та ніжно-блакитного кольору. Дякую виробнику та Розетці за доставку. Рекомендую.

Переваги:
    Якісне простирадло. Гарний ніжно-блакитний колір бязі.
    Недоліки:
    Непросто прасувати
  • Петр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Кава з молоком

Якісне міцне простирадло гарного пастельного кольору. Рекомендую!

Переваги:
    Якісне простирадло. Гарний пастельний колір бязі.
    Недоліки:
    Нелегко прасувати, принаймі після першого прання.
  • Лахно Г***

Сподобалась тканина з якої пошито простирадло. Тканина щільна , приємна на дотик , універсального кольору.
    Приємно купувати наше, украйнське. Рекомендую.

Переваги:
    Натуральна тканина
    Недоліки:
    Нема.
  • Иван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Кава з молоком

Лучший производитель постельного белья в Украине, не теряет цвет, очень плотная бязь и приятный запах, впитывает пот в жару! А бежевый цвет лучший для белья,т.к. скрывает следы использования

• Дмитраш О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Блакитний

Дякую!
    Гарне простирадло!

• Людмила Б***

Випрасувати його це квест

• Вячеслав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Ментоловий

Все добре, якісно!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Бузковий

Деякі нитки вилазять з прошитого края, після першого прання матеріал зменшується в розмірах

Переваги:
    Дуже якісний цупкий матеріал
  • Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 215. Колір: Бузковий

Якість чудова,задоволена!

• Тетяна К***

Сподобалося, гарне, натуральне, курирувати буду ще!

Переваги:
    Плотне, края всі обробленні, колір сподобався, гарно переться, спиться супер
  • Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 215. Колір: Сливовий

По пошиву нет такого, как пишет Ольга, покупаю не в первый раз. и простыни и пододеяльники Ярослав этого цвета и беж. Строчки ровные. Единственно, что не на отлично, так это окончание строчки....потянешь в нужном месте-и строчки нет...по этому всегда при новой покупке окончания строчки подбиваю сама...Но за такую цену и из такой ткани-не напрягает совсем!) Спасибо от души.

Переваги:
    Цена, качество ткани-натуральная 100%
    Недоліки:
    Случается бывает, как в бумажных пакетах висят "косички" из ниток в конце строчки..Но за такую цену и из такой ткани натуральной недостаток такой себе...меня не напрягает.
  • Дар'я Г***

Необроблені края

Якесь як браковане

Недоліки:
    Необроблені края
  • Тетяна

Відмінна якість, розмір відповідає заявленим параметрам.

Переваги:
    Щільна натуральна тканина
  • Світлана П***

Якість тканини хороша, але края оброблені погано, лізуть нитки, доводиться обрізати після прання, трохи минеться, але для мене це не критично. В цілому можна купувати за акційну ціну.

Переваги:
    плотна натуральна тканина
    Недоліки:
    погано оброблені краї
  • Олена

Дуже якісне простирадло, щільне. Ще не прали. Купили двох кольорів. Дуже задоволені. Рекомендую

Переваги:
    Гарна якість, щільне. Виробник Україна. Колір дуже приємний.
  • Тетяна

Дуже гарний колір)

• Світлана Л***

Мені все сподобалось: і колір, і якість простирадла, і ціна, і оперативність.

Переваги:
    Дуже якісна тканина.
    Недоліки:
    Жодних.
    • Елизавета Д***

В описании было указано простынь на резинке , но оказалось не на резинке, очень жаль

• Тетяна К***

Якісні, постійно їх беру, не линяють, не тягнуться. Ціна підходить!

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 215. Колір: Сірий

Якісна . Дякую.Рекомендую.

Переваги:
    Якісна . Дякую.Рекомендую.
  • Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Сірий

Качество за адекватную цену!

Переваги:
    Качество!
    Недоліки:
    Нет!
  • Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: М'ятний

Досить щільна тканина

Переваги:
    Розмір відповідає заявленому
    Недоліки:
    Після першого прання на 30 градусах залишилися знебарвленні заломи по всіх тканині. Фарбування не є якісним.
  • Виктория

Простирадло сподобалось

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Сірий

Очень качественная и приятная на ощупь

• Александр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 215. Колір: Бузковий

размер не соответствует указанной таблице

• Людмила Є***

А який вам прийшов? Що на етикетці написано?

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 145 x 215. Колір: Сірий

Маю 2 таких сірих простирадла,1 біле і 6 сірих наволочок.
    Матеріал після прання дуже мнеться, відпрасувати праскою без пари не можливо.
    Прасувала вже і мокре і ледь вологе.
    Постіль настільки м'ята що доведеться усе викинути.

Переваги:
    Приємний колір, можна прати при високих температурах, гарна тканина
    Недоліки:
    Нереально відпрасувати, користуватись неможливо
  • Ольга Я***

повний брак. фото залишила під підковдрою. може надрукують. підігнуто так, що нитки всі лізуть після прання. 30 градусів, 600 обертів полоскання. місцями зовсім не було підрублено. поверх пустили другий шов. півники як на голоаі з за цього. я такого поганого пошиву в житті ще не бачила. не рекомендую!!! краще доплатити і купити якісне, яке буде приносити радість.

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Сливовий

Непогана якість на свою ціну. Рекомендую!