- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Картон як картон. Упаковка ціла, все охайненько приїхало. Трохи довго, але я про це знала.
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Zibi
- Страхова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Гарна якість, дуже гарний набір для дитячої творчості.
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією ZiBi
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Хороший набор для креативного творчества
- Переваги:
- Фольгированный наборк
- Недоліки:
- Напоминает бумага,а не картон
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Плотный картон хорошее качество
- Переваги:
- 8 красивых цветов
- Представитель бренда
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією ZiBi!
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Хорошее качество.
- Переваги:
- Качественный
- Недоліки:
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Необычный картон-фольга. Яркий. Для школьников думаю подойдёт. Ваш ребёнок сможет удивить подделкой с не совсем привычного картона
- Переваги:
- фольга
- Недоліки:
- не нашла
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Купил случайно, покупая на Розетке что то другое и увидев рекламу. Но дочка была рада этому скромному подарку. Для творчества, как раз то, что надо.
- Переваги:
- Красивые яркие цвета.
- Недоліки:
- не замечено
- Анастасія О***Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 8. Колір: Різнобарвний
Брали в магазині такий же картон. Яскраві кольори , якість суперова. Набрали ще інші серії цієї фірми.
- Переваги:
- Яскравість та якість