Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Олівець для брів Zuii Organic Eyebrow Definer 0.4 г Cocoa (812144011664)

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Taupe. Вага: 0.4 г

Незвична для мене форма, олівець скошений, але завдяки цьому зручно промальовувати брови. За текстурою нежирний, не дуже м'який. Взяла віддінок тауп. Підходить для темно-русявого волосся. Як тільки відкрила його, то здивував світло-сірий колір, але коли почала малювати, отримала заявлений тауп і заспокоїлась:)))

Переваги:
    Легкий, не викликає подразнень.
  • Татьяна В***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: Coco. Вага: 0.4 г

Скажіть будь ласка а колір coco підходить для темно русого кольору волосся?

• Анжела Д***
    Продавець: Rozetka. Відтінок: Taupe. Вага: 0.4 г

Оттенок тауп - отличный выбор, если вы блондинка. Качество карандаша отличное, спокойно создаст конкуренцию люксовым брендам. Наноситься легко, хорош оподойдет для прорисовывания дополнительных волосков.

• Марьяна
    Продавець: Rozetka. Відтінок: Coco. Вага: 0.4 г

Очень хорошо держится, что называется "держит бровь",мне понравился

Переваги:
    стойкий
  • Ника
    Продавець: Rozetka. Відтінок: Taupe. Вага: 0.4 г

Я светло-русая, так что оттенок тауп для меня подошел идеально. Карандаш очень удобный, скошенный. Легко рисует недостающие волоски. карандаш мягкий, но в то же время стойкий. Мне очень нравится.

• Виктория
    Продавець: Rozetka. Відтінок: Taupe. Вага: 0.4 г

Очень профессиональный карандаш.Я похожие встречала только в профлинейках.Только пользоваться нужно аккуратно, сильно не выдвигать.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Стоимость
  • Виктория
    Продавець: Rozetka. Відтінок: Taupe. Вага: 0.4 г

Карандаш просто супер, очень экономичный, не растекается и бровки получаются очень естественные. Он имеет нежную нежирную текстуру и одним движением руки придает бровям отличную форму.