Отзывы покупателей о 3D ручка 3 поколения с трафаретом и LCD дисплеем UFT 3D принтер для рисования Голубая (UFT3Dpen3blue)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Бронислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Розовый

Трафарети в комплекті одразу допомогли почати малювати, розвиваючи просторове мислення. Це не просто іграшка, а справжній творчий інструмент.

• Евгений Л***

дитина просто в захваті! Це був наш перший досвід з 3D-малюванням

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Фиолетовый

Прийшло швидко, гарно запаковано. Але, не працює захват проволоки з пластику. Тому як працює - невідомо. Написав заяву на гарантійний ремонт. Поки мовчать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює захват пластику

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого продукту. Нам дуже шкода, що виникли проблеми з 3D ручкою. Ваша ситуація з несправним захватом проволоки — це дефект, за який ми приносимо вибачення. Ми обов'язково передамо вашу заяву на гарантійний ремонт, і наш сервісний центр зв'яжеться з вами якнайшвидше для вирішення питання.

Якщо у вас є ще які-небудь питання або додаткові запити, не вагайтеся звертатися до нас. Ми завжди готові допомогти!

• Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Фиолетовый

Не розумію як можна продавати товари в упаковці і з інструкцією російською мовою.

Недостатки:
    Інструкція російською мовою

Дякуємо за ваш відгук! Ми прагнемо надавати нашим клієнтам найкращі товари за доступними цінами. Деякі виробники комплектують продукцію інструкціями різними мовами, включаючи російську. Якщо вам потрібна інструкція українською мовою, зверніться до нас, і ми допоможемо знайти відповідний варіант або надамо консультацію щодо використання товару. Дякуємо за розуміння!

• Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Розовый

Ручка просто знахідка, сестрі дуже сподобалась!

Дякуємо за відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Кристина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Голубой

просто находка для творчества! Я использовала ее для создания объемных рисунков, и результат превзошел все ожидания. Голубой цвет корпуса приятный и выделяется среди других гаджетов.

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Елизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Голубой

стала настоящей находкой для моего творчества. Удобный LCD-дисплей позволяет точно регулировать температуру. Ручка легкая и эргономичная, ее удобно держать даже при длительном использовании.

Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Голубой

Ручка удобно лежит в руке, не перегревается при длительном использовании. В комплекте есть трафареты, которые помогают сделать первые шаги в 3D-рисовании

Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Желтый

Працювала два раза по 10 мин. Ручку купив пару тижнів тому чекали дня народження сьогодні щоб подарувати, зіпсували свято дитині

Недостатки:
    Непрацює

Шкода чути це. Впевнені, що наступного разу ми вас не підведем.

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Фиолетовый

Дуже розчарована,зробила замовлення через те що в комплект входило 200м пластику а прислали тільки 9м,шкода що посилку забирала дитина інакше я б відправила назад,725грн тільки за ручку це капець

Перепрошуємо за незручності, допустили помилку в описі, виправили одразу як помітили. Вартість за цей набір цілком виправдана, пластик 200м окремо коштує в середньому 500-1000грн

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Желтый

Не обманюйте людей. В описі Вами зазначено, що однією з переваг є те що в комплекті йде 20 кольорів пластику, загальною довжиною 200м, а насправді три кольори по пару метрів. Забрали замовлення лише тому, що пообіцяли дитині.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає заявленого в описі пластику

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за непорозуміння. Нам дуже шкода, що ви отримали не те, що очікували. У описі товару вказано, що комплект містить пластикові нитки різних кольорів, але ми обов'язково перевіримо, щоб вся інформація була точна і відповідає реальному складу. Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми постараємося покращити комунікацію з клієнтами.

• Олена Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет ручки: Голубой

Замовили ручку, але в комплекті всього 9м пластику, замість заявлених 200 м

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не відповідає опису, немає пластику

Доброго дня! Вибачте за непорозуміння. Можливо, сталася помилка при упаковці вашого замовлення. Ми готові вирішити це питання. Будь ласка, напишіть нам у службу підтримки. Дякуємо за ваше терпіння і розуміння!

• Евгений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет ручки: Розовый

Все працює.

• Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук. Раді, що все працює як слід і Ви залишилися задоволені покупкою
      Нехай користування приносить лише позитивні враження! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет ручки: Розовый

Прислали товар без блоку живлення , хоча в специфікації він був .
    Коли попросив дослати блок живлення , то попросили товар повернути .

• Димитри Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет ручки: Голубой

Сину дуже сподобалось. Більше нічого додати, бо це головне.

Достоинства:
    Недорога, цікава іграшка
    • Продавец  Catchgoods

Вітаємо
      Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Гарного Вам користування