Отзывы покупателей о Бамбуковый столик для ноутбука UFT T13 New с держателем для планшета и двойной столешницей Brown (UFTT13new)
- Едуард П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний. Все вміщається (16 дюймовий нотік)
Стоїть твердо.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Едуарде! Раді, що столик виявився зручним та добре підходить для ноутбука 16". Нехай і надалі служить вам комфортно та надійно!
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підійшов по висоті, занадто високий, якщо сидіти на ліжку та поставити столик, руки з нього просто звисають, дуже не зручно.
- Достоинства:
- Якісне виконання
- Недостатки:
- Не зручний
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви відзначили якість виконання столика.
Висота моделі є фіксованою та розрахована на різні варіанти використання, зокрема на дивані або ліжку з урахуванням індивідуальної посадки. Рівень зручності може залежати від висоти поверхні та положення користувача.
Дякуємо за зворотний зв’язок — ваш коментар буде враховано для кращого інформування покупців.
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий стiл, Дерево якiсне та гладке. Куллери працюють тихо, при цьому продувка хороша. В загальному задоволений.
- Достоинства:
- Дерево надiйне
- Недостатки:
- Тонкий кабель охолоджувача, з часом може порватись
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний відгук. Приємно чути, що вам сподобалась якість дерева та робота охолодження — у цій моделі дійсно робили акцент на комфорті при щоденному використанні.
Також дякуємо за зауваження щодо кабелю охолоджувача — врахуємо це в подальшому контролі комплектації та конструкції.
- Майя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила столик для ноутбука — доставили швидко, що дуже потішило. Столик прийшов чистий, без пошкоджень. Користуватися ним зручно, тепер працювати набагато простіше. Якість хороша, все сподобалося. Рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- 1.Швидка доставка; 2.Хороша якість матеріалів; 3.Без пошкоджень, чистий стан; 4.Зручний у використанні; 5.Стійка та надійна конструкція; 6.Полегшує роботу з ноутбуком; 7.Відповідає опису
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний відгук! Дуже приємно, що столик сподобався вам і допоміг зробити роботу за ноутбуком комфортнішою. Окрема подяка за відзначену якість та зручність у використанні — для нас це справді важливо. Будемо раді бачити вас знову серед клієнтів нашого бренду!
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний та красивий столик. Формфактор саме такий як і потрібно. Частина зліва якраз в тему і без неї було б вже гірше. Рекомендую брати саме із двома частинками по боках.
Ще було б добре мати:
- шухлядку додатково зліва, не тільки справа.
- розетку для підключення ноута та для зарядки телефону
- регуляцію кулерів- Достоинства:
- Дуже зручний
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаю! Не знайшла в комплекті тримач для ноутбука. Тільки пусті отвори. На фото показала
- Віталій Г***
в шухлядці збоку загляньте, вона там вкінці має бути. У моєму випадку перемотана і через це трохи зафіксована всередені
- Сільвія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный столик, кулер реально помогает ноутбуку не перегреваться, а подставка под планшет очень удобная. Надо было раньше его купить, очень рекомендую!
- Достоинства:
- Очень удобный
- Інна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно, що можна працювати мишкою з будь-якого боку. П'ять положень нахилу вистачає з головою.
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Столик чудовий. Кажу, як людина, що після операції на коліні, працює напівлежачи чи то напівсидячи. Саме тому, що вимушена в такому положенні працювати, тому цей столик і придбала. Дуже зручно регулюються ніжки по висоті. Достатньо місця для мишки та дуже зручно розміщувати телефон. Кулери дуже гарно охолоджують ноутбук. Трішки шухляда легко тримається, але це не заважає працювати.
- Достоинства:
- Міцні стійкі ніжки, добротні кулери
- Недостатки:
- Трішки хитка шухляда
Представник постачальникаДякуємо Вам за настільки теплий і змістовний відгук!
Ми дуже раді, що наш столик став для Вас зручним помічником саме у важливий період відновлення. Приємно чути, що регулювання по висоті, просторе місце для миші та телефону, а також охолодження кулерами повністю виправдали Ваші очікування.
Щодо шухлядки — обов’язково врахуємо цей момент для подальшого вдосконалення конструкції. Бажаємо Вам швидкого одужання та комфортної роботи з нашим столиком!
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Столик прикольный, думал конечно что он меньше чуть но это даже и лучше, для 16-го ноута в самый раз, качество сборки поразило, он ТОП, но производитель обратите внимание на вентиляторы (они ужасного качества) буду менять на другие с первых секунд гудят!!!
- Достоинства:
- большой качественный удобный
- Недостатки:
- вентиляторы гудят
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємно чути, що столик зручний у використанні та якість збірки вам сподобалась. Ми вже працюємо над удосконаленням вентиляторів, щоб у наступних партіях вони були тихішими та ще ефективнішими. Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими!
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Столик відмінний,зручний,гарно виконаний,приємний на дотик і функціональний на всі 100%
- Достоинства:
- Зручний,регулюється висота та нахил ноутбука
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дякую, все круто, окрема дяка за подарунок
- Достоинства:
- Якісні столики
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні забрав столика з пошти. З вигляду столик супер, гарний, зручний, надійний. Ножки регулюються нормально, є 3 положення з пазами прорізаними, щоб не зісковзували. Шухлядка тримається міцно, при транспортувані не випадає. З нюансів кулера не обдувають ноут, а втягують повітря, тому не під всі ноути підійде і нема регулювання по швидкості. Думаю їх за необхідності можна зняти і стане доступний ще один паз для положення ноута) а отвори від кулерів і так покращать циркуляцію повітря.
Приємним бонусом виявилось те що продавець поклав в комплект ламбу настільну акумуляторну). Правда акум неробочий в ній(не підпаяний і розряджений в 0), але то таке, за лампочку яка була в подарок кіпіш піднімати , возьму паяльник і підпаяю її) Але раджу перевірити комплектацію, бо є люди які 100% через це піднімуть кіпіш- Достоинства:
- Великий, зручний столик. Ноут тримається надійно, естетично гарний вигляд.
- Недостатки:
- Не хватає паза для склянки/чашки
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний та змістовний відгук!
Раді, що столик вам сподобався та в цілому виправдав очікування. Щодо кулерів — дійсно, вони працюють на втягування повітря, і такий варіант підходить не для всіх моделей ноутбуків.
Дякуємо, що поділилися враженнями та порадами — вони допоможуть зробити наші товари ще кращими!
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперський столик, приємний тактильно та візуально, виконаний якісно.
Регуляція що висоти столика, що нахилу кута самого ноутбука
Засмутила тільки відсутність подібного від виробника для лівші, тому довелося обрати саме цей з усіх, в якому є простір з обох сторін, хоч навіть тут досить мало місця для миші. Можна було б зробити регулятор нахилу ноутбука доступним в обидві сторони і він став би універсальним.
Також ємність для телефону могла бути б трохи глибшою, без чохла він випадає. Наявність вирізу для підʼєднання заряди та кулери оходження - топ.- Достоинства:
- Вигляд, тактильні відчуття, кулери охолодження, шухлядка, регуляція висоти чи нахилу, ємність для ручки і телефону/планшету/книги
- Недостатки:
- Погано інтегрується для шульг, замала глибина ємності для телефону
Представник постачальникаДякуємо вам за такий детальний і позитивний відгук! Нам дуже приємно, що бамбуковий столик виправдав ваші очікування щодо якості, тактильних і візуальних відчуттів, а також функціональності.
Ваша конструктивна критика для нас дуже цінна — обов'язково передамо побажання щодо зручності для лівшів і вдосконалення тримача для телефону. Ми завжди прагнемо ставати кращими і враховувати потреби всіх наших клієнтів.
Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми враженнями! Бажаємо вам комфортного користування та тільки приємних моментів із новим столиком!
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний столик
- Достоинства:
- Швидко відправили. Гарна яеість
- Недостатки:
- Неиає
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення оформили швидко.
Доставили на наступний день.
Ніжки тримаються міцно. Фіксуються теж.
Думав, прийдеться "доробити", бо, бачив відгуки на подібній моделі, що ніжки по висоті погано фіксуються. Тут немає.
Сколів, бруду під лаком - немає.
Шухляда трохи хитається, але то таке. Куллери крутять справно. Але, провід, як на мене тонкий, так що, куплю подовжувач USB.
Оцінка! 10/10.- Достоинства:
- Є охолодження, шухляда, ноут ставиться по центру, достатньо місця для мишки.
- Недостатки:
- В отвір під телефон влізе не кожний телефон з чохлом.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив, отримав, все швидко! Сам по собі столик зручний, ергономічний, єдиний мінус - не дуже зпучне регулювання висоти
- Достоинства:
- Дерев'яний
- Недостатки:
- Не зручне регулювання висоти
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась підставка, особливо знижкою, шухлядкою) Нічого під час роботи чи активних ігор не падає, не шатається, ніжки тримаються міцно, хоча хвилювалась за це, шухляда дійсно дуже мила, викликає дитячу радість, хах) Подряпин на поверхні не побачила тільки там, де треться середня частина, коли її рухати. Ноут ігровий, як раз тримач в рівень ноутбуку
- Достоинства:
- Функціонал, вартість
- Недостатки:
- Від усмішки вже все обличча болить
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як очікувалося. Досить гарна якість виконання.
- Недостатки:
- Недоліки: куллери дують під стол, тобто можна переохолодити саме цінне, та може буде додатковим спротивом для кулерів ноутбука.
Ніжки не фіксуються.
Бажаємо приємного користування!- Ілля Д***
Влітку навпаки класно, додаткове охолодження та вентиляція
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вцелом столик неплохой по качеству. Но местами покрытие повреждено при изготовлению. Сильно прям не видно, заметно под определённым углом, но для нового столика как то не очень
- Достоинства:
- Удобный в использовании
- Недостатки:
- Лёгкие повреждения покрытия ( местами)
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- NataliaПродавец: Rozetka
Обрала дану модель для подарунку, замовила дві штуки щоб точно обрати без подряпин та сколів. Нажаль обидва виявились браковані, один косий, другий має сколи очевидні. Ціна не відповідає якості. В минулорічному відгуку представник компанії написав що вони звернуть увагу на брак та покращать якість, нажаль не сталося. Фото додаю, перевіряйте, будь ласка перед купівлею.
- Недостатки:
- Браковані
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності. Ми щиро шкодуємо, що виникла така ситуація. Ваш коментар дуже важливий для нас, ми також переглянемо перевірку товарів перед відправкою.
Щодо вашого замовлення, ми готові допомогти з поверненням або обміном товару. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, щоб ми могли швидко вирішити це питання.
Ще раз вибачаємося за доставлені незручності і дякуємо за ваші зауваження!
- АльонаПродавец: Rozetka
На товарі плями, їх можна було б змити, але, на жаль, ті плями знаходяться під шаром лаку…
Також досить багато подряпин, нерівномірно покладений лак і лише частково полаковані ніжки, об які можна наробити собі затяжок на одязі.
Хотіла б звернути увагу виробника на якість виконання роботи.- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Подряпини, бруд, неякісна робота
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми обов'язково звернемо увагу на покращення якості виконання та уважніше ставлення до деталей, таких як лакування та обробка. Ми цінуємо ваші зауваження і працюємо над тим, щоб надалі забезпечити наших клієнтів тільки найкращою продукцією. Якщо у вас є додаткові питання чи пропозиції, будь ласка, не соромтеся звертатися!