- Павел И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Ця іграшка дійсно захоплює своєю ідеєю та функціональністю. Спільно дбаємо про вихованця, і це приносить задоволення.
- Достоинства:
- все сподобалось
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що електронний вихованець UFT сподобався вам і приніс задоволення від гри та процесу «виховання». Ми прагнули зробити іграшку цікавою й захопливою, тож приємно бачити, що ідея та функціональність були оцінені.
Бажаємо приємної гри та яскравих емоцій!
З повагою, команда UFT.
- Лілія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Товар соответствует описанию, рекомендую к использованию.
- Достоинства:
- все отлично
- Галина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Так я скажу, ця штука реально заносить у ностальгію, наче ты знов у дитсадок попав! Обрав собі динозавра, назвав його Рокі, і тепер ми тусуємся: кормлю, граю, навіть в туалет воджу)) Лайфхаки з екраном такі собі, але натомість настрій піднімає чітко.
- Достоинства:
- все круто
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Злата П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Игра интересная, ребенку нравится следить за виртуальным питомцем. Экран не самый яркий, но для такой игрушки нормально. В целом доволен покупкой.
- Достоинства:
- для детей самое то)
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Іграшка проста у використанні, цікава для дитини, добре реагує на команди.
- Достоинства:
- цікаво іграшка з дитинства
- Недостатки:
- ні
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за позитивний відгук. Дуже приємно чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у повсякденному використанні. Ми цінуємо вашу довіру й раді, що продукт приносить користь та задоволення.
Приємного користування, завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купили цю гру, в перший день користування вибрали персонажа, але персонаж через 2-3 хв автоматично збивається і приходиться все починати спочатку. Одним словом, враження - не функціонує, постійно глючить та скидає гру до початку (до вибору персонажу). Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Глючить гра з першого дня використання
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що повідомили про проблему. Нам прикро, що гра працює некоректно та не виправдала ваших очікувань.
Описана поведінка не є нормальною для цього товару, тому ми обов’язково перевіримо інформацію щодо цієї партії. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або вкажіть номер замовлення — підкажемо можливі варіанти вирішення: обмін, повернення коштів або допомогу з налаштуванням, якщо це можливо.
Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати якість товарів і сервіс.
- Карл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Я оце замовив товар і чесно, не думав шо так зайде! Тримаю вже кілька днів і бачу, шо реально робе свою справу. Раджу, бо в мене точно тепер частина рутини стала простіша і кайфова)
- Достоинства:
- цікава та міцна іграшка
- Недостатки:
- не побачив
- Тимур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мы давно шукали щось подібне, бо те, що мали раніше, швидко ломалось. Сей товар виявився набагато міцнішим і простішим у використанні. Хіба що доставка трішки затягнулась, але воно того варте. Вже кілька тижнів користуємось і ні разу не пожалкували — працює без проблем і полегшує хатні справи. Так шо ми радимо, особливо якщо хочете спростити собі будні.
- Достоинства:
- міцна і класна іграшка
- Недостатки:
- не бачив
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ну класна штука той тамагочі, хоч і простенький, але трохи часу займе – треба ж за ним приглядати! Антистрес теж заспокоює, коли тамагочі вимагає уваги:)
- Достоинства:
- приємно що дали подаруночок
- Недостатки:
- нема
- Карина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Отримали іграшку з заржавілими батарейками всередині, які розсипались в руках, що є небезпечним для використання в цілому. Не рекомендую, особливо якщо купуєте для дітей.
- Капінос Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Все супер
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Данил Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Чудово! Іграшка дитині сподобалась.
Представник постачальникаЗавжди приємно чути, що дітям подобається. Дякуємо, що обрали нас!
- Эвелина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
цікава і розважальна іграшка для дітей, яка дозволяє піклуватися про свого маленького вихованця.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Моя дочь в восторге от этого электронного питомца. Он забавный, легко управляется и помогает развивать внимание и заботу.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, раді, що дитині сподобалось
- Арсений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер! Дитина дуже зраділа такому подарунку. Іграшка цікава та якісна! Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що іграшка сподобалась дитині і вона принесла стільки радості!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Нарешті отримали іграшку, донька у захваті.
Товар відповідає заявленим характеристикам, колір гарний, все супер!
Дякую!
- Евгения Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Не такий, як мав бути! Тамагочі синій з рожевим! Для хлопця не підходить. Мав бути синій з жовтим
- Недостатки:
- Невідповідність кольору
Представник постачальникаШкода чути це. Впевнені, що наступного разу ми вас не підведем.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Інструкція явно від якоїсь іншої версії іграшки, жоден символ не співпадає
- Достоинства:
- Поки працює
- Шавкова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Купила дитині прочитавши хороші відгуки. По факту відчуття, що надсилають різні іграшки. Бо мені попався якийсь дрек. Сама гра не цікава, дитина день плакала , потім повішала, як брилок, порвалось через 20 хв. Бо весь він ніякий. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Весь він суцільний недолік.
Представник постачальникаДобридень, Наталя! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на абсолютно нову гру.
Напишіть, будь ласка, у службу підтримки, з посиланням на цей коментар.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Думала що буде така сама іграшка, як в моєму дитинстві, але розчаровулась) не рекомендую купувати! Якість погана! Тамагочі зовсім не такий)) дитина собі залишила просто як брелок
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, врахуємо ваші побажання у майбутньому.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Нормальна іграшка, але дуже смердить пластик, не вивітрюється
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Запах пластику може бути наслідком виробничого процесу та транспортування. Рекомендуємо залишити іграшку на свіжому повітрі на деякий час – зазвичай запах зникає. Якщо проблема не зникає, будь ласка, зверніться до нас, і ми постараємося вам допомогти!
- татьяна к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарна іграшка)
Швидко відправили.))- Недостатки:
- Невиявлено
Представник постачальникаДякуюємо за відгук, бажаємо приємного користування.
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Дитині сподобалося.
- Недостатки:
- Сильний запах пластика
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Цікава адаптація старої іграшки
- Достоинства:
- Батарейки в комплекті
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Наталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Ніби подорож в дитинство)) швидка доставка,товар сподобався!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Гарне оформлення пластикової коробочки, сама іграшка у мене не викликала якогось захоплення, та онучці сподобалось
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Усе працює. Незначний стійкий запах пластику, ні дуже крихкий контейнер яйце.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
малий подумав, що це кіндер сюрприз, почав шукати шоколад, натомість знайшов всередині круту іграшку
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Граю вже тиждень.Приємне та незвичне пакування - яйце. Якістю задоволений.Швидко розібрався що потрібно робити в грі.Рекомендую.
- Любов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Вибачте мене, будь ласка, але якість жахлива просто. Пластик-жах, цятки зі здертою краскою на корпусі, потертості, глючить (!), постійно рандомно вибиває на першу дію вибору улюбленця. Тобто не робочий, грати неможливо. Ще й колір, не як на фото, бо на фото синій з жовтим, а прийшов синій з червоним/рожевим.
- Достоинства:
- Немає жодних
- Недостатки:
- Жахливий товар
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
іграшка надовго займає дитину, бере її з собою всюди.
- Достоинства:
- портативна, яскравий колір
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
подарував племіннику на др 6 років, швидко розібрався що до чого
- Станіславська Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Іграшка родом з дитинства, за 299 грн повернувся на 30 років назад) Чудовий досвід, всім, хто мав схожу в дитинстві - 100% раджу
- Достоинства:
- Ностальгія
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
прикольно виглядає, брала як доповнення до подарунку, думаю дитині сподобається, класно що сама іграшка на брелку, можна зачіпити за сумку
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Донька повісила собі на рюкзак, коли нудьгує - вмикає побавитись з віртуальним вихорванцем.
Просте управління, всього кілька кнопок. Є музичні ефекти- Достоинства:
- Багато різних персонажів, ще всіх не переглянули
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Нагадало дитинство! Гарна якість,всі кнопки працюють.Крута ідея для подарунку дитині 25 рочків.Рекомендую!