Отзывы покупателей о Гибкий держатель на шею для телефона или планшета 4-10 дюймов UFT IP23

Оценка пользователей 4.5/5
  • AI аналіз відгуків
    29 відгуків:  Позитив: 80%, нейтраль: 15%, негатив: 5%
    Клієнти в цілому позитивно сприйняли власник для смартфона UFT IP23. Відзначають його універсальність, зручність для перегляду відео, роботи чи зйомки, та гнучку конструкцію, яка дозволяє налаштовувати тримач під різні задачі. Основні сильні сторони — комфорт користування, можливість займатися справами з вільними руками та універсальність застосування. Окремі користувачі висловлюють зауваження щодо якості матеріалів, особливо пластику, та інших дрібних недоліків, але їх компенсує прийнятна ціна і функціональність.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Галина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зручно знімати відео того що робиш в руках перед собою, особливо коли рухаєшся і штатив точно не варіант

• Галина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна річ для читання чи перегляду відео. Легко налаштовується під різні кути

• Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже універсальна штука.Констркцію можна крутити в різні боки,що дуже зручно.Підходить під різні ситуації та пози.Рекомендую

• Елизавета Г***

Враховуючи що у вас прізвище Возняк

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені продуктом. Дійсно, його універсальність і можливість налаштовувати конструкцію під різні ситуації роблять його дуже зручним у використанні. Сподіваємося, що він і надалі приноситиме вам комфорт! Рекомендуємо завжди звертатися до нас, якщо виникнуть будь-які питання.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный держатель для смартфона.

Достоинства:
    Гибкая конструкция. Держит форму.
    Недостатки:

Вітаємо, Олександр! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!

• Александр
  • Віктор Ш***

#моєрозпакування
    Сьогодні розпакував цього девайса. Непогана задумка, приспособа цікава, але якби ж її ще й з міцних матеріалів зробили. З'єднання з ламкого пластику, на який і дихнути зайвий раз страшно - щоб не розлетівся. При першій же перевірці того як буде кріпитися телефон відкрутився шуруп яким прикручена була різьба - замість того щоб відкрутити з неї гайку(див. фото). Різьба взагалі дуже погано накручується - боюсь що це пластикове з'єднання довго не протягне, так що краще зайвий раз не крутити - раз виставив потрібне положення і хватить. Але всі ці недоліки компенсуються дуже привабливою ціною по промо-коду, ну і наявністю вдома клею і скотчу, в случаї чого. :-)

Вітаємо, Віктор. Ми впевнені в нашому товарі і ретельно опрацьовуємо всі побажання, питання покупців. Тому, якщо виникла якась проблема з товаром - не поспішайте засмучуватися і оцінювати нас з негативного боку - це швидше за все непорозуміння, яке ми постараємося виправити. Можете відправити нам на сервіс, ми проведемо діагностику і усунемо проблему. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментар.

• Злата Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Для дома, то что нужно) Очень удобная вещица, если любишь смотреть видосы, не отвлекаясь на уборку, готовку и другие дела.

Достоинства:
    Еще ни разу не уронила телефон
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, Злата!
      Щиро вдячні вам за відгук.
      Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар прийшов без однієї губки на кріпленні, прошу вирішити дану проблему

Доброго дня, Назар!
      Приносимо вибачення за незручності. Дану проблему вже вирішили.
      Ми відправимо вам губку окремо. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментарій.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень удобный аксессуар для просмотра видео на телефоне, можно использовать как угодно и где угодно

Вітаємо, Артем! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!

• Семен Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Часто працюю з телефону, особливо під час карантину відеоконференції стали невідємною частиною життя. І як же незручно кілька годин поспіль тримати телефон в руках... Випадково натрапив на Розетці на цю чудо-річ (чого тут тільки не знайдеш) зрозумів, що точно маю це протестить. Купив. І що ви собі думаєте, тепер не уявляюю, як я раніше жив без цього тримача. Це максимально комфортно, руки не болять, не затікають, я можу спокійно займатися своїми справами і в цей же час бути присутнім на конференції. Хіба не диво? Також зручно просто дивитися якісь відео чі серіальчики) Навіть моєму коту Цирі сподобалося. Рекомендую!

Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, Семен!
      Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!

• Ігор Т***

Сподобалось

Достоинства:
    Прочний
    Недостатки:
    Нету
  • Анастасия Л***

очень понравилась подставка, удобная

Недостатки:
    ---
  • Виктор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Для тех у кого дальнозоркость ,то может не хватить длины даже при максимальном выгибании под себя. P.S.:Надо производить с телескопическим выдвижением(как триподы,например,только двойные). Вот это была бы ВЕЩЬ !!!

Достоинства:
    Подходит для MI MAX 3
    Недостатки:
    Не хватает немного длины
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень удобный, гибкий, крепко держит, крутится. Руки освобождает хорошо)

Достоинства:
    Очень удобный. Подходит и под планшет(10дюймов) и под телефон. Ручки хорошо гнутся. Удобное изголовье.
    Недостатки:
    Со временем отпала серая резиновая часть на держателе. Плохо приклеена. Без нее устройство может выскользнуть.
  • Паша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не смотря на то что он хрустит и страшновато - гнется и не ломается. Хорошая стойка для телефона, если на шею - то слишком близко к глазам.

Достоинства:
    Хорошее решение
    Недостатки:
    Хрустит))
  • людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купила вчора. Це вже не перший мій тримач, але перший, що зламався відразу як тільки хотіла скористатися. Бокова лапка(тримач) просто відпала. склеїла моментом. Не знаю чи допоможе.

Недостатки:
    Відразу зламався. Відпала лапка(тримач)
    • Сергій П***

У Вас є гарантія 3 міс - поверніть - нехай зроблять заміну

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошая штуковина. С тяжеловатым телефоном можно играть лежа, комфортно с телефона смотреть киношку и читать книжку. Для чего и покупалась и полностью себя оправдала. Благодаря шарику телефон можно крутить в разные стороны и выбрать самое удобное положение. Инструкции, правда, никакой нет, но вещь устроена просто и очевидно. Я и не знала, что такие штуки существуют, просто новый телефон тяжеловат, и я наугад забросила в поиск держатель на шею. Ух ты, а они есть :) Очень довольна

Достоинства:
    отличное изобретение - простое, но способное на многое :)
    Недостатки:
    не нашла
  • Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрый день, подскажите длину держателя и крепление телефона такое же как на фото, или приедет с другим креплением?

• Марина

Вот фото с оф. сайта, оно такое же ссылка

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

достаточно комфортная вещь. можно снимать видео готовки или ремонта или чего-нибудь еще где нужны обе руки в кадре.

Достоинства:
    удобно
  • Юлия
  • Наталія С***
  • Алиса

Очень удобная вещь

• Алиса
  • Александр Г***

Удобно,Отлично!!

• 14oa14
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер, не ожидаемо отличное качество, внушительный размер, жёсткий метал

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная вещь, руки свободны. Качество изделия понравилось.

Достоинства:
    Свободные руки. Качество изделия понравилось.
  • Александр У***

Доставка очень долгая

Достоинства:
    Руки не устают
    Недостатки:
    Очень долгая доставка
  • Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

С этой незамысловатой вещицей намного удобнее пользоваться смартфоном. Наконец-то освободились руки и шея! И вообще чувствуешь себя свободнее. Поставил на стол или повесил на шею - и можно передвигаться или что-то делать без привязки к смарфону.
    Может бить недорогим подарком для людей всех возрастов, которые пользуются планшетами или смартфонами.

Достоинства:
    Удобный, легко трансформируется, гаджет вставляется без усилий и хорошо закреплен.
    Недостатки:
    Первое время немного скрипел шарнир, на котором крепится гаджет.
  • Діма
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Удобна річь, можно вигинать, як хочеш, купляв матері. Їй не сподобалось одягати на шию, вона кладе на подушку і дивиться як телевізор, задоволена. Удобний він тим, що тримає телефон як і з чехлом(книжка), так і без чехла, телефон закріплений надійно. Купівлею задоволений.

Достоинства:
    Гнеться як хочеш, надійне закріплення телефону.
    Недостатки:
    Невиявив.
  • Руслан
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Річ дуже комфортна, особливо коли в дорозі. Рекомедую!!!

• Ольга Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Никогда раньше не видела таких приспособлений. Заказала этот держатель и была приятно удивлена. Действительно классная вещь для тех, кто любит смотреть фильмы по телефону. Руки остаются свободными и можно съесть больше попкорна))
    И благодаря мягкой вставке совсем не давит на шею

• Роман С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класний тримач, тепер дивлюся фільми ще частіше, адже це стало робити набагато зручніше. Особливо оцінив цей давайс в поїздці. Також порадувала ціна

Достоинства:
    Зручний, дешевий тримач
  • Вадим Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже крута річ, купував татові , який полюбляє дивитися різні відео , серіали , фільми на планшеті , пристрій йому дуже сподобався , користується вже тривалий час!

Достоинства:
    Низька ціна
  • Татьна Ц***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупкою задоволенна, тепер в мене не затікають руки, один з плюсів зручне кріплення яке не натирає шкіру, зручно під час перегляду фільму.
    Загалом класний девайс, який справляється зі своєю функцією!

• КИРИЛ
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Подойдёт к планшету у которого 10.1 дюймов?

• Максим Л***

скорее всего подойдет

• Никита
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Это бомба ребят, может конечно не каждому понравится, но я тупо в восторге!)

Достоинства:
    очень удобная штуковина