- AI аналіз відгуків106 відгуків: позитивний – 61%, нейтральний – 20%, негативний – 19%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
10/10
Представник постачальникаВітаємо, Денисе! Щиро дякуємо за таку лаконічну, але максимально високу оцінку 10/10! Дуже приємно знати, що наше настільне кріплення з USB-хабом повністю виправдало ваші очікування та допомогло круто організувати робочий простір. Користуйтеся із задоволенням та нехай працювати за монітором завжди буде комфортно!
- Володимир Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова штука , зекономила дуже багато місця ігровий монітор від msi тримає чудово! Великим розчаруванням був факт розмоланої пластикової накладки яку похапцем намагалися склеїти- безрезультатно) на функціонал не впливає ( вона там і не потрібна) але негативні враження залишилися!!
- Достоинства:
- Чудова, ергономічна, корисна річ для економії майже всього простору робочої поверхні!!!!
- Недостатки:
- Клеєна накладка
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за детальний відгук. Рада чути, що тримач добре справляється зі своїм завданням і допоміг зекономити робочий простір, навіть із великим монітором.
Щодо розломаної накладки — дякуємо, що звернули на це увагу. Ми перевіримо комплектацію цієї моделі, щоб уникати подібних випадків надалі. Добре, що це не вплинуло на функціональність, але ваше зауваження для нас важливе.
Дякуємо за зворотний зв’язок та довіру. Завжди раді допомогти!
- Вахтанг Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Міцний тримач! Дякую
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кріплення не розчарувало, швидко отримав, комплектація повна.
- Достоинства:
- Зручна фіксація струбциною. В комплекті є USB-кабель. Все продумано.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудове кріплення, можна крутити виставляти потрібні положення монітора, є юсбхаб щоб підключати гаджети без зайвих дротів.
в цілому інтер’єр вийшов акуратним- Достоинства:
- Надійний, міцний
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь більш 5 років, все справно працює, хороше кріплення та газліфт.
- Достоинства:
- Надійни газліфт
- Тихомир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручне рішення для організації робочого місця. Легко регулюється, економить простір на столі
Приємного користування!
- Едуард Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
кріплення дозволяє регулювати положення монітора для комфортної роботи, а вбудований USB-хаб додає функціональності, забезпечуючи легкий доступ до портів для підключення необхідних пристроїв.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Захар Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручне кріплення з міцною конструкцією, добре тримає монітор і додає кілька зручних USB-портів.
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це дуже зручне і функціональне настільне кріплення для монітора.
- Уляна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличное крепление для монитора! Удобное и прочное, помогает сэкономить место на столе.
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую.
Активно користувався цим кріпленням 10 місяців, і через це стерлася різьба основного болта кріплення. Відправив по гарантії на ремонт. Чекав 21 день поки зроблять. Сьогодні забрав, і відремонтували тим, що замінили на іншу ногу, в якій оказалось, що не працює ліфт. Буду знов відносити по гарантії, і ще чекати місяць…
Дуже неприємна ситуація, нікому не раджу попасти в таку.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності, які ви зазнали. Ми розуміємо, як важливо, щоб продукція працювала бездоганно, і прикро, що вам довелося зіткнутися з такими проблемами. Сподіваємося, що ситуація буде вирішена швидко та без подальших неприємностей. Ми цінуємо ваш час і намагаємось зробити все можливе, щоб виправити цю ситуацію. Ще раз вибачаємося за виниклі труднощі.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виглядає бомбезно,чудово тримає монітор. За хаби окремий
- Достоинства:
- Чудово тримає, USB хаби
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний, дуже функціональний, надійний. Використовую для монітору з діагоналлю 24, все ідеально. Дуже допоміг відеоогляд від продавця, за допомогою нього дуже швидко все зібрав без проблем. Приємно здивувала якість. Мінусів не знайшов.
- Достоинства:
- Надійний, не хлипкий, багатофункціональний, варіативний для встановлення
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В цілому все ок.
Але мій dell 24 не опускає, тільки у верхньому положенні.
Також будьте у важні, що кронштейн може приходити у коробці від mm1. Це мене збило з пантелику і я його здав, а потім знову замовив. Втратив гроші на пересилку накладеного платежу
- Бугрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На перший погляд хороший кронштейн, буду бачити як далі в експлуатації
Приємного користування!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За таку ціну дуже хороший кронштейн, легко встановлюється, зрозуміла інструкція, всі деталі якісні в комплекті усі болтики, гайочки, дюбеля.
Дякую)- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Віктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
24 дюймовий монітор тримає ідеально, в усіх положення, нахилах, орієнтаціях. 27 спочатку взагалі не тримав, постійно опускався під вагою а також нахилявся вперед, дивлячись «лицем» в підлогу. Але я щось кудись крутив, і в результаті монітор стоїть статично, не опускається і не нахиляється, але я його більше не чіпаю і нікуди не повертаю.
- Достоинства:
- 24 ідеально
- Недостатки:
- 27 на межі
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
27 дюймів монік тримає але тяжко йому. В цілому гарна річ.
- Карпов И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
32 диагональ держит уверенно, хороший держатель
- Мирослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
максимально плагнплей, інструкція зі зрозумілими картинками, в комплект навіть викрутку поклали, раптом у когось немає взагалі нічого, дрібниця але приємно що думають про людей
- Турчин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Самостійно встановив, простий та надійний. Все подобається!
- Достоинства:
- Швидко доставили, надійне кріплення
- Лана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
обирала між кількома варіантами, цей здався більш підходящим для мого моноблока.
користуюсь тиждень, вже відчутні очевидні переваги над стоковими підставками. - Вдовиченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбала в спальню. Свої функції виконує та не займає багато місця
- Достоинства:
- Для невеликої квартири, що потрібно
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для моніторів до 27 дюймів - підійде. Все що вище, результат Вам не сподобається.
- Недостатки:
- Слабкі фіксатори, для монітора 32 дюйми замала висота, заводська ніжка від монітора - вище тримає його, а ніж кронштейн викручений на максимум.
Представник постачальникаДякуємо за відгук
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
в цьому ціновому діапазоні оптимальний варіант, подивився огляд, все сподобалось, лишився задоволений
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
взяла варіацію з юсб подовжувачем, вийшло не набагато дорожче, але значно зручніше, коли треба якусь флешку підключити чи хаб, щоб не тягнутись підстіл до системника
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
піднімається на зручну висоту без зайвих зусиль
тільки із встановленям знадобилась допомога, треба щоб хтось підтримував монітор поки другий прикручує кронштейн до столу
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
до звичайних стійок я тепер ніколи не повернусь, тільки кронштейни
- Гудаков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Встановив, усе добре, в користуванні дуже зручно.
Через деякий час, хотів посунути монітор до себе, а він залишився в руках, разом з ногою.
Як виявилось метал у який вкручється болт між "рукою" і кріпленням до столу, поганої якості, я хотів зятягнути болта, але там вже повний люфт, і різьба не тримає .
Кріплення зроблено так, що 6 мм болту тримаэ всю конструкцію, якщоб болт був трохи довший, на всю довжину різьби, десь у 1 см. мабуть такого і не сталось.
Також цей болт він там закручений з заводу, може його не дотягнули як треба, і це призвело до поломки.
Що робити не ясно. Тут треба тілки заміна цілої запчастини (
Нажаль, але метал і сбірка не якісні.
Монітор в мене 34 дюйма HP34, але він для свого розміру досить легкий, сказати що я його постійно совав вліво вправо то ні, і от будьласка, девайс перетворився у непотріб (
Поставив оригінальну підставку з монітора, кінець історії.
Не раджу до попкупки.- Достоинства:
- Хороша комплектація, функцію виконував добре.
- Недостатки:
- Не надійна конструкція
- Володимир Ч***
в мене та сама історія недавно трапилась, така ж поломка. Також не раджу дану модель, хіба що якщо не нада крутити монік постійно, а поставити в якомусь положені і не трогати
- Усачёв А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замовляв собі 2 такі ноги для моніторів 2х моніторів 32, ще подумав, що може одна не впорається. Не справляється безпосередньо вузол перед монітором, тобто. регулювання наколону монітора по вертикалі. Виходить, що монітор дивиться в стіл.
Для інтересу підвиcив 27 дюймів монітор – його тримає, але нахилити його на максимум вгору (щоб монітор дивився у стелю), щоб він тримався постійно – не можна, поступово опускається.
Для 24 дюйми - саме раз, не більше.
Ну і USB найдавніші, на вигляд товсті хороші дроти, а за фактом - старі, телефон заряджається 5.5 годин до повної зарядки з 5%, не впевнений чи заряджається айкос взагалi.- Достоинства:
- Простота збирання
- Недостатки:
- USB поганої якості у комплекті, і що найголовніше !!!НЕ ТРИМАЄ 32 ДЮЙМА МОНІТОР!!!
- Олександр Т***
Яка вага 32 дюймового монітори?
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це той випадок, коли товар перевершив очікування!!! Все якісно зібрано і матеріали виглядають ок. Навіть якісно упаковано: всі деталі для зборки посортовані по слотам, що підписані, і все дуже легко зрозуміло з інструкції, тому монтаж займає буквально пару хвилин. Має два USB 3.0 порти, що теж дуже зручно.
Використовую для монітора 34" - так, монітор хитається, якщо хитати весь стіл, але все тримається, регулюється як треба. Дуже задоволений.- Достоинства:
- Якість збірки, зручне і зрозуміле встановлення, USB 3.0 x2, тримає монітор 34" без проблем.
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв для монітору 27". Тримає чудово, не займає багато місця як більшість ніжок. Має два гнізда для юзб що дуже зручно, один раз підключив і можна використовувати.
- Достоинства:
- Міцний. Якість матеріалів. Гарно регулюється.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неплохое крепление.
Простое в установке.
Есть вариативность между установкой, держит крепко.
Но есть есть нюанс, если у вас большой и тяжёлый монитор, не рассчитывайте на свободу перемещения монитора.
У меня Samsung Odyssey G7 C32G75TQSI (`31.5`) 6,5кг, что бы затянуть механизм "качания" пришлось использовать рычаг (руками нереально затянуть), без этого монитор просто наклонялся экраном вниз.
Так же при попытке подвигать монитор, крепление начинает скрипеть.
Пробовал навесить 24 дюймовый экран, в этом случае всё работает плавно и без нареканий.
Как итог:
Нога подойдёт для маленьких и средних мониторов, вы получите полный функционал крепления (передвижение в нескольких плоскостях).
Если же вы покупаете крепление для большого и увесистого экрана, то вы получите статическое крепление которое сэкономит пространство на столе (комплектные подставки для таких мониторов достаточно массивные).
С одной стороны я расстроен (т.к размер и вес моего экрана входят в граничные значения характеристик крепления), я не получил желаемую свободу движения монитора.
А с другой стороны, я освободил пространство на столе и смог реализовать более удобный воркплейс.- Валерий П***
У моніторів з вигином 1000р, 1500р, центр мас зміщений. Тому до номінальної ваги монітора потрібно до плюсувати ще 50% його ваги. І на те й виходить що монітор киває, або затягувати гвинт треба трубою...
Представник постачальникаДякуємо за змістовний фідбек!
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Монітор 21 дюйм тримає без питань.
- Достоинства:
- Якість ціна
- Миша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Samsung U32J59X монитор, если на него не дышать , то стоит ровно, но стоит немного воренуть, монитор опускается , один из блоков не держит
- Достоинства:
- можно не плохо поворачивать монитор
- Недостатки:
- Не для больших мониторов
- Миша К***
Пы.СЫ. Винт выкручен на макс +, это не помогает)
Представник постачальникаУсі болти гарно затягнуті?