- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Купувала дитині на 1 рік. Виявилось, що те що не можна гріти в мікрохвильовці, на практиці дуже не зручно( також мити в посудомийці тільки до 60 градусів, ми користуємось зазвичай 90. Тому вийшло, що посуд непрактичний і просто стоїть. Ну і по- друге, для однорічної дитини, яка все постійно кидає, посуд виявився не дуже міцним: стакан побився на другий день, глибока тарілка через тиждень.
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Недостатки:
- Не можна гріти в мікрохвильовці, не стійка до ударів
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що посуд не виправдав ваших очікувань. Бамбуковий посуд має свої особливості – він екологічний, легкий, але, на жаль, не такий міцний, як пластик або силікон. Обмеження щодо використання в мікрохвильовці та посудомийній машині зазначені виробником для збереження якості матеріалу. Ми цінуємо ваш досвід і передамо вашу думку постачальнику. Дякуємо, що поділилися враженнями!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудовий набір! Рекомендую! Дитина у захваті!!!
- Достоинства:
- Гарна якість, все відповідає опису!
Представник постачальникаДякуємо за те, що поділились своїм враженням. Бажаємо приємного користування
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
дуже гарний набір. нам сподобалося все, особливо гарна виделка - безпечна для малюка.
Шкода що я не одразу прочитала що макс температури менше ніж 100. Але нічого страшного, просто про це треба пам'ятати і чистити-дезінфікувати іншим чином.- Достоинства:
- не пластик. симпатичне. приємне на дотик
- Недостатки:
- не витримує кіп'яток. я так звикла таким чином чистити-дезінфікувати, особливо під час хвороби малюка. Але про це просто треба знати
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дитині сподобалось і це основне, тепер їсть із задоволенням) Якість бамбуку хороша, тріщин немає, кілька пазів почула падала на плитку, але все ціле, нічого не побилось) Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Станіслав!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Ольга В***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Отличный набор на подарок, качество хорошее, яркий рисунок, но может разбиться при падении на пол.
- Достоинства:
- Яркий рисунок, нет запаха
- Недостатки:
- Может разбиться, если ребёнок уронит на пол
- РусланПродавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудовий набір, брав на подарунок племіннику, йому він дуже сподобався. Дизайн просто чудовий, малюнки нанесені рівно і акуратно. Сподобалось, що набір з бамбукового волокна, а отже його буде тяжче розбити, ніж кераміку. Плюс це безпечніше для діток. Стороннього запаху не було, края оброблені гарно, зашліфовані, гострих країв немає, ціна доступна. Тому рекомендую, дуже гарна ідея подарунка.
- Достоинства:
- Гарна якість матеріалів, дизайн, доступна ціна, гарний подарунок
- ИринаПродавец: Rozetka. Цвет: Синий
Очень крутой набор!
- Достоинства:
- Выглядит безумно стильно и красиво
- Недостатки:
- Пока не обнаружены