- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Сумка зручна, не заважає, речі добре захищені, норм)
- Достоинства:
- по суті все як і заявлено в описі
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за позитивний відгук. Дуже приємно чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у повсякденному використанні. Ми цінуємо вашу довіру й раді, що продукт приносить користь та задоволення.
Приємного користування, завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Користуюсь цією сумкою під час пробіжок і тренувань на турніку — дуже зручно тримати в одному місці телефон, ключі та гаманець. Матеріал дійсно не пропускає вологу, навіть коли починається дощ, тож не переживаю за речі.
- Достоинства:
- все добре
- Недостатки:
- ні
- ДІАНА О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Телефон невеликого розміру ледь в міщається, а загалом нормальна сумка. Пояс із резинки якщо що, бо я думала що він з тканини
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класна сумка- легка, компактна, за потреби не тільки ключі, а й телефон можна вмістити. Плотно прилягає, фіксується надійно позаду чи спереду, при бігу не відчувається.
Представник постачальникаДякуємо за відгук і бажаємо приємного користування!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
На літо чудово, не парить, дуже добре тримається. Поміщається великий телефон, ключі, навушники.
Зняла зірочку за те, що колір зелений пофарбував мені білі шорти((((
Також в процесі бігу не зручно діставати та класти назад телефон.- Достоинства:
- Легкість. Чудово фіксується і на талії, і нижче.
- Недостатки:
- Линяє. В процесі бігу важко відкривати-закривати.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що сумка зручна у використанні та добре тримається навіть під час активного бігу. Щодо ситуації з фарбуванням одягу – перепрошуємо за незручності, ми вже передали цю інформацію виробнику для перевірки якості фарбування матеріалу. Також врахуємо зауваження стосовно зручності діставання телефону, щоб удосконалити конструкцію у майбутніх моделях. Ваш досвід допомагає нам ставати кращими!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Придбав сумку, не схожа як на фото в магазині ( є логотип, та інша застібка) , так має бути?
- Достоинства:
- Поки не виявлено
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Вибачте за непорозуміння! Логотип та застібка на сумці можуть трохи відрізнятися в залежності від постачання партії товару, але функціональні характеристики та дизайн залишаються незмінними. Якщо ви не задоволені товаром або він не відповідає вашим очікуванням, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо вирішити питання з поверненням чи обміном.
Дякуємо за розуміння!
- ЛидияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Тепер це незамінна річ, дуже комфортно бігати, ціна приємна, все на пʼять зірочок.
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Борис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна сумка, але потрібно враховувати розмір телефону
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Замовила на подарунок.Дуже яскрава та приємної якості.Зручно,що не прогадаєш з розміром за рахунок регуляції.Має оптимальний розмір,щоб не заважати при тренуванні і вміщати в себе всі необхідні речі.Рекомендую!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Нещодавно придбала,не розумію як я раніше без неї жила! Сумка дуже зручна для носіння. Вона добре тримається на талії, не сповзає і не заважає під час бігу. Регульований ремінь дозволяє налаштувати її під будь-який розмір, забезпечуючи максимальний комфорт.
Незважаючи на свої невеликі розміри, сумка досить містка. У неї легко вміщуються ключі, телефон, гроші та інші дрібниці, які необхідні під час пробіжки.
Сумка має стильний вигляд, що робить її не тільки практичною, але й привабливою.
Значно полегшила мої тренування.Дякую!
- Христина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Еластичний ремінець, не здавлює живіт.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
зручна сумочка, для прогулянок з собакою чудово підходить, 11 айфон чудово вміщається, стосовно більших моделей не впевнена, але й не перевіряла.
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Досить приємно вражена ціною.Купляла для залу та бігу.Ідеально підходить для тренувань.Сумка компактна,проте ємна.Можна покласти і телефон,і ключі.Топ.Рекомендую
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала по фото, а по факту це сумка-пояс, яку я не дуже хотіла,бо вони найменш зручні.
- Достоинства:
- Водонепроникна, цупка
- Недостатки:
- Надто туга, для талії до 75 см максимум
- Кохан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Для бігу так,для залу брала телефон достати і покласти цілий квест
- Достоинства:
- Дуже міцна, надпісі на неї не має
- Недостатки:
- Телефон не зручн класти
Представник постачальникаДобридень, Вікторіє, дякуємо за ваш відгук, скоріш за все це справа звички, адже ми самі користуємось своїми сумками, і подібних проблем не помічали.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
гарно тягнеться, аййон 8+ запросто поміщаєтсья, думаю і більша лопата влізе.
бігав у легкий дощ, йому хоч би шо,
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Нормальная сумка за такую стоимость. Кто ищет эконом-вариант, в самый раз
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Кльова сумка для бігу. Вміщається у ній телефон та ключі. Але краще ключі тримати окремо=)))
- Достоинства:
- Класна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
купила для бега на улице, так что весной протестирую)
выбрала из-за яркого розового цвета. застежка правда уж очень тонкая и выглядит не надежной, так что не знаю на сколько раз ее хватит(есть с чем сравнивать,это не первая моя сумка). - Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Хорошая, удобная и вместительная сумка. Телефон и ключи - без проблем влезли. Держится прекрасно, во время бега ремешек держит свое положение!
- Достоинства:
- Недорого, достойного качества и удобно!
- Недостатки:
- Не обнаружела
Представник постачальникаДобрий день, Інна!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Купувала для бігу. Дуже зручна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка, зручна.
- Недостатки:
- нема.
Представник постачальникаДобрий день, Валентина. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Брала цю сумочку для бігу, дуже подобається. Саме таку хотіла, не хотіла велику. Раджу!
- Достоинства:
- Легка, компактна
- Недостатки:
- Як на мене нема (но може комусь мала буде - бо тут одне відділення)
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Хотів залишити прзитивний відкук, але після того , як чотири рази надів поторочилася резинка, "пластиковий замок" не внушає довіри.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко приходить в "негодність"
Представник постачальникаВітаємо, Сергій. Ми впевнені в нашому товарі і ретельно опрацьовуємо всі побажання, питання покупців. Тому, якщо виникла якась проблема з товаром - не поспішайте засмучуватися і оцінювати нас з негативного боку - це швидше за все непорозуміння, яке ми постараємося виправити.
Ми можемо замінити на новий. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментарій.
- СофияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Хороша сумка!
Представник постачальникаДоброго дня, Софія!
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Заказала дочке, бегаем вместе, ей понравилось. Яркая, стильная, вместительная и очень прочная) Спасибо Розетке за быструю доставку)
- Достоинства:
- Качество
Представник постачальникаДоброго дня, Маргарита!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Для бега идеальна.
- Достоинства:
- Вместительная, легкая
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна!
- Ситник О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Рік користування. Все витримала. Дружина використовує для бігу.
- Достоинства:
- Зручна, дешева.
- Недостатки:
- Немає.
- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Ввійшов телефон 6,5", кейс, зйомні амбошури і шнур безпррвідних навушників. Завдяки резиці зручно тримається на поясі. Має світловідбивний ефект
- Достоинства:
- Зручний, ємний зі світловідбиваючим ефектом
- Недостатки:
- Дуже "хлипкі" пластмвсові "защелки"
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прикольная сумка компактная как пояс два телефона влазят.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Удобная сумка только для телефона. Есть только 1 карман, поэтому положить туда же ключи не вариант.
Пришлось докупать карабин чтоб повесить ключи сбоку. Держится хорошо, бегать с ней удобно.- Достоинства:
- Качество сумки
- Недостатки:
- Всего 1 отделение
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Гарна сумочка. Містка, смартфон, ключі серветки входять легко. Світловідбиваючі смужки.
- Достоинства:
- Легка, якісна, містка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Влаштовує і розмір, і якість, і ціна. Замовлення виконали вчасно.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- поки що не виявила
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Нарешті отримала те, що хотіла - недорого і комфортно. Взяла для вигулу собак, щоб руки були вільні. Телефон, ключі, маска, вкусняшки для собак ( жменька в маленькому пакеті) і вільні руки, що ще треба ?....
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- поки що немає...
- Василий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
телефон, кредитка, права, вместилось всё! забыл дома маску, даже тут пригодилась, идеальная сумка!
- Достоинства:
- качество, вместительная, просто топ!
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Отличная сумка!