Отзывы покупателей о Столик-трансформер для ноутбука UFT T38 Silver (uftt38silver)

Код:  20962194
Оценка пользователей 4.62/5
на основе 41 отзыв
  • Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Попереднього разу купував UFT Sprinter T6, теж великий столик з такими ж ніжками, але з активним охолодження та дещо іншою будовою основної підставки. Тому порівнювати буду саме з нею.

Тут вона краще виконана і навіть дещо ширша. По довжині (якщо міряти від мене перед підставкою, мається на увазі), то її ідеально вистачає для довжини ноутбука Asus A17 (17 дюймів), в ширину навіть десь сантиметрів 5 залишається.
    Якість збірки теж значно краща: та підставка відразу дещо люфтила та скрипіла постійно, і хоч це не впливало на її основну ф-цію, але користуватись все ж було не зручно та не приємно. Тут же ніжки навіть трішки тугуваті, але в гарному сенсі цього слова - вони не скреплять, міцно тримаються і не "ходять" на декілька градусів туди-сюди.
    "Система охолодження" тут пассивна, виконана в стилі "дірочки знизу". Доречі, вони чомусь (можливо, чисто з дизайнерської точки зору) дещо зміщені вправо... А через особливості будови мого ноутбука - він стоїть на лівому краю, щоб кабель живлення легше звисав з підставки. Це, звісно, ні на що не впливає :) А от еффективність такого охолодження 1 в 1 як і активне на тій підставці... За то не шумить))

З мінусів можу назвати ціну: вона зависока... Але, якщо якість ніжок не зникне за декілька місяців, то чорт з ним - воно того буде варте. Побачимо.

Також сильним мінусом можу назвати відсутність підставки для миші. В "білій" версії вона навіть на картинках мається, а тут і більше фото додати поскупились, і підставку для миші теж... У UFT Sprinter T6 підставка була, і, хоч вона й була якась занадто маленька і з поганеньким затискачем на ніжці - вона все ж хоча би була! А тут нема навіть такої, поганої. Не знаю хто як, а особисто я купую підставку для ноутбука не тому, що мені лінь з ліжка вставати. У мене просто немає місця, щоб зручно сидіти і ставити кудись ноутбук. А, відповідно, і рівне місце для миші теж не завжди є.

Взагалі, попередня підставка (UFT Sprinter T6) прожила не дуже довго — приблизно півтора місяці. Але я не думаю, що КАБ можна вважати гарантійною поломкою... :) Тому я просто купив нову, вирішивши спробувати іншу модель.
    І в цілому можу поки що сказати, що хоч вона мені і значно більше подобається за основним функціоналом - ще раз саме цю модель я би навряд чи купив, принаймні, не за таку ціну. Можливо, % на 30-40 дешевшою я би навіть не задумувався. Або якби за ці гроші малось щось додаткове, окрім основного міні-столика для ноутбука...

Достоинства:
    Якість збірки, розмір, регулювання ніжок по висоті кутам нахилу.
    Недостатки:
    Відсутність підставки для миші, ціна.

Дякуємо за такий ґрунтовний і чесний відгук — ваша думка дійсно важлива для нас як виробника. Ми раді, що модель UFT T38 змогла перевершити очікування в частині якості збірки та стійкості конструкції. Сподіваємося, що цей столик прослужить довше й буде комфортним у щоденному користуванні. Ваші зауваження щодо відсутності підставки для мишки, ми обов’язково врахуємо при розробці майбутніх моделей.

Дякуємо, що обираєте нашу продукцію — ми працюємо над тим, щоб ставати кращими!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Столик UFT T38 Black – це поєднання зручності, функціональності та якості.

Достоинства:
    Столик виконаний із високоякісних матеріалів, що надають йому міцності та довговічності. Він виглядає дуже надійно, без жодних люфтів чи дефектів. Фіксація столика відмінна – він стійкий і не хитається. Розмір достатньо великий, щоб зручно розмістити ноутбук та інші аксесуари. Попри великі розміри, столик дуже легкий і зручний для перенесення. Велика кількість положень і можливість налаштовувати висоту та кут нахилу робить цей столик надзвичайно універсальним. Він підходить як для роботи за столом, так і для комфортного використання на дивані чи в ліжку.
    Недостатки:
    За час використання не виявила жодних недоліків.

• Анжеліка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все відповідає опису, товаром задоволена

• Олена

Сьгодні купила
    Якісний трансформер!

Достоинства:
    Можливість формувати висоту,комфортно з ним в ліжку

• Олена

Товар прийшов швидко.
    Якісь відповідає заявці.
    Дякую.

Достоинства:
    Швидко

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Столик понравился, качество хорошее.

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

оскільки на платформі для мишки відсутній хоч мінімальний барєр, миша часто падала, хто має 3д принтер, може друканути собі мій барєр як на фото. на thingiverse просто пошукайте "UFT T38"

• Вячеслав Л***

користуюсь тиждень, норм якість

Достоинства:
    гнучкість і фіксація, розмір поверхні
    Недостатки:
    ціна

Дякуюємо за відгук, бажаємо приємного користування.

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Столик дуже сподобався, можна зручно підлаштувати під себе.
    Функції виконує, все тримає, виставляється як хочеш.
    Нарікань немає.

Є порада.
    У наступній версії конструкції столика було б круто зробити нижні "фаланги" довшими, тоді столик буде краще тримати баланс, коли вага ноутбуку "валить" столик при положеннях деяких.

• Аня Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Столик сподобався! Давно хотіла придбати, і не жалкую. Доставка швидка, товар якісний.

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування.

• Маша О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не відповідає заявленим характеристикам або мені відправили не той товар. На сайті вказані розміри робочої поверхні 456 х 285 мм, а по факту 445 х 240, що досить сильно відрізняється. Замовила виключно через розміри бо більшої не знайшла, а отримала те, що можна було купити за 700 грн

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Чудовий столик, регулювання , чудова збірка

Достоинства:
    Регулювання, якість

• Александр Х***

Чи можете ви написати розмір підставки під мишку включно з подушечкою, тому що представники компанії не відповідають

• Лана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

красивий насичено рожевий колір, і сама підставка багатофункційна

• Галина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

клсна підставка, прям приємно в руки взяти

• Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже якісний виликий стіл. Завдяки великий кількості налаштувань, можна використовувати як підставку , сидячи або лежачі. Легко вміщається ноут 19 дюймів. думаю можна і більше. Перфорація в основі додає можливість номальної вентиляці. Рекомендую.

Достоинства:
    багато варіантів встановлення ніжок, велика поіверхня, отвори для вентиляції, підставка під мишку
    Недостатки:

Дякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

для великого ноута важко знайти підставку підходящого розміру, якби ще кулер був, взагалі пісня

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Потужний столик, дуже задоволений.
    Широкий, стійкий, для великого ноута в самий раз

Дякуємо за Ваш відгук!

• Роман

В описании товара есть
    "Комплектація: Столик для ноутбука, підставка під мишку, гумові накладки для рук"

При получении в точке выдачи не оказалось накладок (собственно как и водном из комментариев). Вроде бы как перенаправили вопрос поставщику, но за пару дней ответа не последовало. Забрали так.

Второй момент - крепление для мыши таки да - меньше по размеру, чем ножка. И если плотно прикрутить - прикручивается изгибом. Есть опасения, что может сломаться. Возможно, попробую решение из другого комментария - подпилить напильником. Но да, немного не приятно.

А вот сам столик кажется достаточно удобным и приемлемым по качеству. Ноут у меня 15.6 и места более чем достаточно.

Достоинства:
    легкий, многоформатный
    Недостатки:
    несоответствие комлектации, сомнительное крепление для мыши

Добридень, Романе, дякуєм за ваш фідбек, оновимо опис.
      Дійсно у цій партії не передбачені резинові накладки.
      Кріплення має триматись на ніжці без додаткових підпилювань.

• Григорий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Цю підставку мені порадив друг, після дешевих підставок не очікував нічого особливого, проте ця модель перевершила усі очікування.
    ніжки крутяться досить туго, за рахунок цього відсутній люфт
    можна використовувати і в ліжку і на столі з основним монітором, який тепер стоїть на кронштейні цього ж бренду.

Приємного користування!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший столик, ніжки і стільниця металеві, але в той час конструкція і легка, можна використовувати сидячи на пуфіку, або за столом, або в ліжку. На підставці для мишки поролонова підставка, та сама підставка вкрита м‘якою тканиною, мишка не шкрябається. Як для мене, то розкладається тугувато, зате столик без зайвих «хитань» з боку вбік

Достоинства:
    якість, легкість, зручність використання
    Недостатки:
    Не виявили

Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!

• Мирослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

матовий чорний круто виглядає, але одразу видно якщо якась пилюка сіла, тому треба частіше протирати
    люфт є на якусь долю градусу, під ноутом взагалі не відчувається. я б навіть сказав ніжки досить туго повертаються, це цікаве відчуття.
    підстака пластикова, покрита чимось м'яким, якщо на неї спиратись то прогинається, але для роботи з мишкою норм.
    в деяких моделях підставка прокручується, тут є пазіки, на фото видно, які надійно фіксуються підставку з потрібним кутом

Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Мне понравился

Достоинства:
    Довольно прочный и удобный. Ноутбук 14".
    Недостатки:
    Еще бы вентилятор для охлаждения!

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду. Приємного користування!

• Стас Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

ДВАЖДЫ ЗАКАЗЫВАЮ СЕРУЮ - ПРИЕЗЖАЕТ ДВАЖДЫ ЧЁРНАЯ. РОЗЕТКА ГОВОРИТ ЧТО ОНА НЕ ПРИ ДЕЛАХ, КАК ОБЫЧНО ВИНОВАТ КТО УГОДНО

Достоинства:
    их нет
    Недостатки:
    СЕРВИС РОЗЕТКИ

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чоловік багато працює за ноутом, дуже задоволений столиком

Достоинства:
    Зручний, функціональний, гарна якість
    Недостатки:
    Наразі немає
  • Катасонов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Качественная упаковка. ПРОЧНАЯ И НАДЕЖНАЯ КОНСТРУКЦИЯ СТОЛИКА!. Практичный упор для ноутбука от соскальзывания со столика. Резиновые накладки для рук крепятся к корпусу столика с помощью качественного двухстороннего скотча фирмы "ЗМ". Подставка для мышки хорошо закрепилась на одной из опор (подставку можно устанавливать, как с левой, так и с правой стороны). В общем, все зашибись! Спасибо "РОЗЕТКЕ"!

Достоинства:
    практичный, удобный, качественный
  • Осекина М***

Отличный столик.

Достоинства:
    Легкий, удобный, транформируемый
    Недостатки:
    не заметила
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Столик легкий и удобный, подходит для работы лежа. Ноутбук 15,6 дюйма помещается легко, остается свободное место.
    С непривычки сначала минут десять потратила на регулировку, но когда разберешься и приспособишься, регулировать столик легко.
    Но вот подставку для мыши прикрепить не получается из-за крепления: оно не смыкается вокруг ножки столика и отходит, даже когда винт закручен до конца. Написала в службу поддержки Розетки еще в пятницу, обещали связаться, но пока не связались.

Достоинства:
    Легкость, компактность, возможность регулировать в разных положениях.
    Недостатки:
    Подставка для мыши не закрепляется.
    • Максим П***

В поддержки отвечают в течении недели

• Ольга

Уже прошло больше недели - молчат.

• Ольга

Не вижу возможности отредактировать свой отзыв, так что пишу тут. Сегодня мне обменяли столик (спасибо персоналу Розетки), и в новом подставка крепится без проблем.

• Остап М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сразе же вернул, т.к. качество ужасное: шарниры шатаются и скрипят, при печати столик трясется, везде куча потёртостей, на упаковке изображена не та модель столика.
    Был очень пыльным, а коробка, как будто, ее корова пожевала. Крайне не советую брать этот столик.

• Женя

Странно, может, просто брак попался. Судя по предыдущим отзывам столик все-таки неплохой.

• maclaud

Отличный столик, рекомендую

Достоинства:
    Качество, удобство
  • Дмитрий

норм

Достоинства:
    Технічні характеристики
  • Розанова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Подскажите, ноутбук 420х275 встанет или маловата столешница?

• Гость

Действительно реальная ширина столешницы 245мм!!!, так что ноутбук размером 420х275мм еле-еле становится половиной задних ножек, остальная часть выходит за пределы.

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Взял для удобной работы, на диване и кровати!

Достоинства:
    функциональный,красивый,справляется со своей задачей!становится ноутбук на 18 дюймов,но немного нехватает глубины столика
    Недостатки:
    царапается, так как белого цвета,нехватает куллера для активного охлаждения.
  • Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Столик неплохой, но в описании неверно указаны размеры. Брал для ноутбука 17" - помещается с трудом, глубины рабочей поверхносит едва хватает, чтобы встали задние ножки ноутбука. При этом корпус ноутбука выступает за задний край стола еще на несколько сантиметров. Очень сомневаюсь, что 19" поместится по глубине, хотя нужно смотреть размеры. При этом ширины столика хватает с лихвой. В инструкции к столу указана глубина 290 мм. Это габаритный размер. От него нужно отнять около 5 см - размер ступеньки в передней части столика. Итого остается около 240 мм глубины рабочей поверхности.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Маловата глубина рабочей поверхности
  • Даниил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Очень удобная конструкция стола, подходит как для легкого13´ ноутбука, как и для более тяжелого 15´. Есть инструкция с множеством варантов, как его разложить. Очень удобно работать в постели или смотреть фильм. Кроме этого, можно даже просто поставить на стол для стоячей работы.

Достоинства:
    Легкий, функциональный, много вариантов конструкции
    Недостатки:
    Дизайн на любителя
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якість самого столика непогана. Хоча й легкий, але ноутбук тримає добре. Після декількох годин користування звик до нього, налаштував, як мені зручно.

Я б 5 зірок поклав, якби не один маленький, але дуже важливий нюанс - кріплення під мишу не підійшло. Вірніше воно підійшло, але не зовсім. Довелось трішки підпилювати напильником. І я не жартую. За таку ціну, все б мало бути в порядку.

Достоинства:
    Легкий, якісний матеріал. Багато варіантів налаштування.
    Недостатки:
    Кріплення під мишу не підійшло, довелось підпилювати. Резинові підставки треба клеїти самому. Ціна
    • Роман О***

сильно пришлось подпиливать?

• Ihor
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Доброго дня!
    Підкажіть будь-ласка коли очікується наявність UFT T38 Silver?
    Ще буде постачатись, чи знятий з виробництва?