- ІраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа працює, не хитається. Трішки хвилювалася, що кріплення слабеньке (після прочитаних відгуків) але телефон тримає - навіть дуже добре! Є кілька режимів, регулюється яскравість. Робила відосики під час відключення світла, під'єднувала лампу до ноута - роботою задоволена. Дякую!!
- Достоинства:
- Якість, зручність, відповідає ціні
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гнучкий тримач для телефона жахливий взагалі не тримає навіть найлегший телефон.
- Достоинства:
- Зручний штатив
- Недостатки:
- Дуже легкі і тонкий пластик на штативі
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що тримач для телефона не відповідає вашим очікуванням. Ми цінуємо зворотний зв'язок і врахуємо його для покращення якості нашої продукції. Якщо у вас виникли проблеми з тримачем, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми обов'язково знайдемо рішення, наприклад, запропонуємо повернення або заміну товару.
Дякуємо за те, що допомагаєте нам ставати кращими!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа світить яскраво, штатив досить стійкий. Тримач для телефона не зручний, його неможливо точно встановити, бо трохи завалюється.
В цілому все було б ОК за свої гроші, але через місяць після покупки лампа почала світити тьмяніше і тьмяніше. Через два місяці вже ледь дихала ((- Достоинства:
- Відповідає опису, працює
- Недостатки:
- Працює недостатньо якісно і недовго
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і детальний опис вражень від набору блогера UFT LED. Нам дуже шкода чути, що лампа з часом втратила яскравість — це не відповідає нашим стандартам якості. Також звернули увагу на ваші зауваження щодо тримача для телефону.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми допоможемо вирішити ситуацію, можливо, запропонуємо заміну або ремонт. Ваш комфорт і задоволення від продукту для нас дуже важливі.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто жах, все шатаєттся, тримач не тримає телефон взагалі, про макс айфон, просто викинуті гроші. Шатаються ті деталі які не мали б.
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв’язок! Шкода, що набір не виправдав очікувань. Тримач розрахований на смартфони до 6.5", але з деякими моделями, особливо у чохлах, можуть бути нюанси.
Ми, обов’язково врахуємо це в оновленнях. Готові замінити тримач або запропонувати рішення — просто напишіть нам до служби підтримки.
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм за свою ціну !
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тримач дня телефону не надійний! Слабо тримає телефон
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа не працює! У відділенні розетки перевірили - лампа світила. Вдома зібрали, прикріпили кільце до штативу і вже не працює.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Лампа не працює.
Представник постачальникаДоброго дня ! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- Алина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа дуже сильно сподобалась,все чудово працює і дуже чудово виглядає в робочому режимі.
- Достоинства:
- Все працює справно, чудово виглядає і немає труднощів у використанні.
- Недостатки:
- Недоліки тільки в тому що на пульті керування відсутні кнопки як показано було в оригіналі і немає гнучкого основи для тримача телефону як було показано на оригінальних фото товару.
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, врахуємо ваші побажання у майбутньому.
Приємного користування!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає опису. Доставка наступного дня. Все добре
- Недостатки:
- Не помічено
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа дуже хороша ,гарне світло , супер працює не перегріває телефон , але не дали мікрофон яке мало бути в комплекті.
- Достоинства:
- Гарне світло не перегріває телефон
- Недостатки:
- Не дали микрофон
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася лампа і вона добре працює! Щодо мікрофона, хочемо зазначити, що в комплекті мікрофон не передбачений. Якщо вам потрібен мікрофон, ми можемо порекомендувати окремо придбати сумісний аксесуар. Якщо виникнуть ще питання, ми завжди раді допомогти!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа свої функції виконує, працює чудово
- Достоинства:
- Високий штатив, легка конструкція, USB дріт, 3 режими роботи
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов вчасно. Все відповідає заявленому в описі
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний штатив, світить добре. При відключеннях саме те!
- Достоинства:
- Легкий, зручний, світить добре
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришла с не рабочим креплением. Так и не смогли воспользоваться.
- Недостатки:
- Не очень качественный товар
Представник постачальникаДобридень, Дмитро! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
штатив мощний, на нього з часом можна потужнішу лампу поставити
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Високий штатив це великий плюс, але враховуйте, що довжина кабелю на максимальній висоті не дистане до підлоги, знайшла рішення, примотала переноску до штатива, і до неї через зарядний пристрій підключаю USB кабель.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.
- Ihor Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в комплекті є повортона голова, з її допомогою можна нахиляти лампу в різні сторони під будь яким кутом.
є стандартна різьба, тож коли не знімаю вдома, то прикручую її на гарячий башмак і чіпляю на камеру, живлення підключаю до повербанка який лежить в рюкзаку. Сама лампа не дуже габаритна, тому її досить комфортно тримати разом з камерою
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
висока тринога, можна як ніник використовувати, працює від юсб, тож при відключеннях світла можна заживити від зарядної станції або повебанка
- Каменева А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не работает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
Представник постачальникаДобридень, Аліно! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, в гарантійному талоні є контактний номер виробника, зв'яжіться з нами.
- Єгор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
краще зразу дві брати, щоб з різних сторін себе підсвічувати, це так порада
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отрималаповний комплект, лампа працює, штатив стійкий, фіксуєтсья на різній висоті.
загалом враження приємні
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Познімав з цією лампою тіктоки, загалом задоволений, діаметр лампи не дуже великий, для домашньої зйомки в принципі підходить.
Штатив класний, дуже довгий, можна знімати стоячи, і направити лампу трохи під кутом, довжина дозволяє
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому непоганий виріб за акційну ціну. Але мені прийшов в комплекті тримач для телефону без різьби. Брав на подарунок.
Представник постачальникаЄ кілька варіацій кріплення, різьба або "гарячий башмак"
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальная штука особенно по акции)
- Достоинства:
- Нормальная штука особенно по акции)
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір товару нашого бренду
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Штатив напольный, устойчивый, довольно легкий, но не хлипкий, все крепления рабочие и хорошо держат. Лампа работает в 3 режимах - холодный свет, теплый и нейтральный, также можно регулировать яркость от совсем слабого до очень мощного освещения. Само крепление для телефона пластиковое, регулируется, подойдет практически для любого телефона, 12 айфон держит хорошо и в вертикальной, и в горизонтальной позиции. В целом покупкой очень довольна
- Достоинства:
- Цена, легкость сборки/разборки, качество штатива и креплений, хорошая лампа. Отлично подойдет для съемок.
- Недостатки:
- Незначительно западает кнопка увеличения яркости на пульте.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор хороший, лампа светит в 3-х вариантах и имеет возможность регулировки яркости. в комлпекте шел и микрофон и пульт для смартфона и переходник 3.5 на наушники микрофон. более детально на видео распаковки #мояраспаковка
- Достоинства:
- Цена, комплект, лампа
- Елена Е***Продавец: Rozetka
Тримач не тримає телефон, провисає під його вагою. Повернула
- Недостатки:
- Тримач не тримає телефон, провисає під його вагою. Повернула
Представник постачальникаШкода чути це. Впевнені, що наступного разу ми вас не підведем.
- Анастасия Д***Продавец: Rozetka
Непогана лампа
За таку суму, вона виконую чудово свою роботу )- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.