Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство Ugreen CD226/40747 1xUSB-A 3xUSB-C QC4.0 100W GaN Tech Fast Black
- ЮрійПродавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Брав не тут, але зарядка файна та гарна.
- Достоинства:
- Потужність та компактність
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Мабуть кращий з подібного сегменту на данний моменит пристрій. Важкий та міцний корпус
- Достоинства:
- Якість, універсальність
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Гарне зарядне, під навантаженням не шумить,три девайса заряджав одночасно.Заряджає швидко.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Вийшов з ладу через місяць користування, працює лише 1 порт (USB-C2). За такі гроші очікував кращого
- Достоинства:
- Багато портів, компактний для такої потужності
- Недостатки:
- Швидко виходить з ладу
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White
Дуже сподобався цей пристрій. Підходить як для ноутбука Lenovo Legion 5 (але вам потрібен дріт на 100W, купується окремо), так і для телефонів, заряджав - Redmi, Iphone.
Дуже легкий та компактний. Під час зарядки ноута сам блок нагрівається, але це норма.
Зверніть увагу, якщо пристрій вже заряджається і ви додаєте новий дріт та пристрій, то на секунду йде перезавантаження - це не критично в моєму випадку.
Заряджати одночасно айфон та ноут - можна. Перевірював сценарій звичайної роботи, нарікань немає.
Було цікаво чи можна грати з нього :) Якщо у вас ігровий ноут, і ви завантажуєте важку гру, то система просто не дасть вам повного навантаження на карту та проц - це означає що ноут не буде разряджатись та працювати в мінус і витрачати заряд, як було 100% так і залишиться. Але потужність системи буде знижено, а сама гра знизить FPS. Пограти в щось казуальне та без онлайну - вистачить з головою.
Як висновок можу додати, що рішення не купувати блок живлення від Apple - було слушною думкою, бо додавши трохи грошей ви отримуєте більш универсальний, та необхідний у наші важкі часи гаджет.- Достоинства:
- Швидкість заряду. Компактність. Дизайн та колір
- Недостатки:
- не знайшов
- Юрій
Підкажіть, у мене ця зарядка при навантажені 30 Вт починає видавати тихий піск, у вас так же?
- Віталій С***
Доброго дня
Можете кинути ще додаткові фото блоку - Сергей Б***
В мене є ледь чутний писк при навантаженні (коли заряджаю зарядну станцію з потужністью зарядки 60W), коли щось просте, слабке, то нема