Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство Ugreen CD226/40747 1xUSB-A 3xUSB-C QC4.0 100W GaN Tech Fast Black

• Юрій
    Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Брав не тут, але зарядка файна та гарна.

Достоинства:
    Потужність та компактність
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Мабуть кращий з подібного сегменту на данний моменит пристрій. Важкий та міцний корпус

Достоинства:
    Якість, універсальність
  • Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Гарне зарядне, під навантаженням не шумить,три девайса заряджав одночасно.Заряджає швидко.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Вийшов з ладу через місяць користування, працює лише 1 порт (USB-C2). За такі гроші очікував кращого

Достоинства:
    Багато портів, компактний для такої потужності
    Недостатки:
    Швидко виходить з ладу
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Дуже сподобався цей пристрій. Підходить як для ноутбука Lenovo Legion 5 (але вам потрібен дріт на 100W, купується окремо), так і для телефонів, заряджав - Redmi, Iphone.

Дуже легкий та компактний. Під час зарядки ноута сам блок нагрівається, але це норма.

Зверніть увагу, якщо пристрій вже заряджається і ви додаєте новий дріт та пристрій, то на секунду йде перезавантаження - це не критично в моєму випадку.

Заряджати одночасно айфон та ноут - можна. Перевірював сценарій звичайної роботи, нарікань немає.

Було цікаво чи можна грати з нього :) Якщо у вас ігровий ноут, і ви завантажуєте важку гру, то система просто не дасть вам повного навантаження на карту та проц - це означає що ноут не буде разряджатись та працювати в мінус і витрачати заряд, як було 100% так і залишиться. Але потужність системи буде знижено, а сама гра знизить FPS. Пограти в щось казуальне та без онлайну - вистачить з головою.

Як висновок можу додати, що рішення не купувати блок живлення від Apple - було слушною думкою, бо додавши трохи грошей ви отримуєте більш универсальний, та необхідний у наші важкі часи гаджет.

Достоинства:
    Швидкість заряду. Компактність. Дизайн та колір
    Недостатки:
    не знайшов
    • Юрій

Підкажіть, у мене ця зарядка при навантажені 30 Вт починає видавати тихий піск, у вас так же?

• Віталій С***

Доброго дня
      Можете кинути ще додаткові фото блоку

• Сергей Б***

В мене є ледь чутний писк при навантаженні (коли заряджаю зарядну станцію з потужністью зарядки 60W), коли щось просте, слабке, то нема