Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Зарядная станция Ugreen PowerRoam GS1200 / 1200 Вт / 1024 Вт⋅ч / LiFePO4 (UGR-15054)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Ельдар А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Не допомагає нічого з нижче переліченого, режим олвейз он, вимкнення вайфай, блутус, скидання на заводські, нічого. Виключається рандомно. Викинути цей шмат сміття чи хтось ще може щось порадити?

Достоинства:
    Недостатки:
    Сміття

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Сергій

Теж саме! Перегружається рандомно! Хто як вирішив дане питання, ?

• Жанна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Купили в липні 2023. Виручає при відключеннях, але раз на годину вимикається розетка. Треба знову включати відповідну кнопочку. Шкода, що не вміє одночасно заряджатися і віддавати. Весь час треба перепідключати розетки

Достоинства:
    Виручає вже 2,5 роки
    Недостатки:
    Раз на годину відключаєються розетки
    • Сергій

Переключіть її в Allways-On Mode і вона не буде вимикатися раз в годину

• Олексій.Г.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Обережно! Гарантія не працює. Через приблизно рік експлуатації станція зламалась.
    14.12.2025 її забрав кур’єр ROZETKA, 17.12.2025 товар передали до авторизованого сервісного центру. З цього моменту я повністю позбавлений можливості користуватися товаром.
    Строки гарантійного обслуговування затягуються, конкретні дати завершення не повідомляють. На звернення в чаті перестали відповідати. Відповідальність перекладають на сервісний центр, посилаючись на «діагностику» та воєнний стан.
    У зв’язку з ігноруванням моїх звернень я був змушений подати офіційну скаргу до Держпродспоживслужби.
    Попереджаю інших покупців: у разі гарантійного випадку будьте готові відстоювати свої права. Сервісна підтримка в таких ситуаціях працює вкрай незадовільно.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Жахливе обслуговування та ігнорування.

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Купував цей товар ще в 23 році. Працювала добре але і у використанні особливо не була. Але цього року коли почались відключення я під'єднав станцію через трьохпозиційний перемикач до щитка в квартирі і все також працювало. ПРОТЕ(!)коли я вивів окрему розетку, щоб коли з'являється світло вона сама заряджалась і передавала живлення на інші автомати вона вибила автомат і перестала заряджатись взагалі. І хтось скаже, що не так підключили, але все підключено вірно, і коли я все зібрав вперше і станція була повністю заряджена вона все робила і через себе пропускала а тоді коли вибила автомат вона була розряджена до 47% і на той момент навантаження було 130ват. І на вході в квартиру стоїть реле, тобто перевантаження мережі не могло бути.
    Тому якщо ви плануєте купувати цю станцію для таких цілей майте на увазі, що те що виробник пише що є наскрізна зарядка і перемикання бла бла бла то це не так!
    Нажаль у м. Чернівці нормальних сервісів немає і зараз вона просто стоїть.

Достоинства:
    Непогана станція у своїх характеристиках
    Недостатки:
    Немає функції наскрізного передавання і дбж. Не вірте інструкції.
  • Олександр
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Рандомно відключає АС порт, для ПК це крітично, для ноутів може бути норм.

Достоинства:
    Щось може зарядити.
    Недостатки:
    Усе інше.
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Сьогодні вранці я побачив, що станція була вимкнена. Натиснув кнопку увімкнення і з’явився екран ніби під час перезавантаження, а потім стався сильний електричний вибух. Звук був схожий на те, коли вставляєш штекер у розетку й там іскрить, але значно голосніше.
    Через 10 хвилин, коли я заспокоївся і повернувся, я побачив, що екран працює і показує 100%. Але ні ліхтарик, ні USB, ні розетки не працюють. Я перезавантажував станцію, видаляв додаток, робив скидання до заводських налаштувань, але це не допомогло. Екран світиться, але функції не працюють.
    Куди звернутися?

Достоинства:
    Працювала, та підтримувала мій ноутбук та телефони.
    Недостатки:
    Перестала працювати.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

• Павло
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Маю в наявності дві зарядні станції на 1000 та 2000 ват. Обидві працюють добре. Єдина відмінність що станція на 2000 ват по віфі працює коректно, а станція на 1000 ват з додатком взагалі не товаришує. Після підключення до дотатку станція не оновлює дані про себе. Окрім віфі все працює добре.

Достоинства:
    Швидко заряджається до 80-90 %, приблизно за 1 годину
    Недостатки:
    Не помітив в станції на 2000 ват. На станції на 1000 ват не оновлюються дані в додатку
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Іноді не заряджаються всі батареї і може вимкнутися на 40 відсотку, та купі ідіотських дрібничок. Наприклад коли підключав на зарядку і одночасну піключав до станціі компʼютер вона чомусь через якийсь час вимикала розетки, довелося включати спеціальну функцію(щось накшталт максимальне енерго- використання) шоб вона так не робила

Достоинства:
     Так сяк працює
    Недостатки:
    Незручна у використанні, Іноді не заряджаються всі батараї і може вимкнутися на 40 відсотку, і т.д.
  • Юрій
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Увага! В режимі ДБЖ миттево перемикається на акб, а вот назад на мережу тільки через вимкнення виходу АС. Тобто потребує контроля з боку людини.

• В’ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Станція була куплена у 24 році. Завжди рятувала нас у період відключень світла. Ємність відповідає заявленій. Випадків відключень станції в мене не було, як у інших коментаторів під цим товаром. Керую через застосунок по блютуз. Все було добре до сьогоднішнього дня. Станція не заряджається сама при підключенні вилки в розетку, хоча раніше завжди коли всунеш вилку, то зарядка станції йшла автоматично. Станція починає заряджатись після включення станції та тільки після включення розеток збоку(кнопка бокова АС), можна одразу і виключити їх, то заряджання продовжується. Що трапилось зі станцією? Це програмна помилка чи потрібно її здавати до сервісу? Гарантія 36 місяців на неї.

Достоинства:
    Ємність, застосунок
    Недостатки:
    Перестала працювати коректно через рік
    • Олександр М***

Там є кнопка скидання/перезавантаження станції.
      Може допоможе.

• Олексій Т***

Спробуйте скинути до заводських налаштувань. 2 разі була подібна ситуацій, коли зі 100% до 0% да хв 20-30 опустився заряд. Я скинув декілька разів і більше проблем не було. Скинути - це одночасно нажати кнопку DC та AC на сек 10, станція пікне і перерахує заряд. Стр. 130 в інструкції.

• Сергей Б***
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

придбав цю станцію, але якось дивно працює режим ДБЖ.
    при відключення від мережі вона дійсно дає живлення, а при увімкненні назад в мережу не заряджається поки не вимкну розетки АС.
    тобто якщо вимкнуть світло, вона розрядиться наприклад на 50% і потім знову світло увімкнуть, то вона продовжить розряджатись і не буде брати струм з мережі поки не сяде.

• Костянтин

Чи вирішилось питання з відновленням заряджання?

Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Прочитавши відгуки очікував гіршого. Протестив, поки що все топ.
    1. Забрав станцію. Щоб активувати, потрібно під'єднати її до мережі. Станція була заряджена на 30%.
    2. Заживився від неї, станція розрядилась до 24% та різко сіла в нуль (перед покупкою я вивчив відгуки, тому у мене був план дій далі))
    3. Зарядив станцію до 100% та скинув до заводських налаштувань (затиснув кнопки DC та AC на 10 секунд). Після скидання вай-фай не від'єднався, тому це скидання не повністю обнуляє станцію. Але проблема після цього зникла.
    4. Потім, щоб прогнати станцію (а заодно і протестувати), під'єднав до неї споживання 482 Вт. Відсотки падали майже рівномірно, і станція вимкнулась через 1 годину 50 хвилин. Тобто, зі станції вийшло 884 Вт. Цілком хороший показник!
    5. Потім поставив на зарядку. До 90% станція споживає 1120 Вт, і заряджається дуже швидко. Потім, з 90 до 100% споживання знижується до 300 Вт (а може причина у температурі станції). Загалом з 0 до 100 станція зарядилась за 1 годину 16 хвилин.
    6. Весь цей час станція підключена до вай-фаю. Додаток з маркету працює добре. З цим проблем не виникло. Прошивка була свіжа, якщо вірити додатку. У додатку можна обирати різні режими роботи станції. Якщо почнуться проблеми з розетками, в першу чергу буду тестувати ці режими.
    7. Працює тихіше, ніж очікував. У мене є станція іншої фірми на 512 Вт, та гудить сильніше.
    8. Можна припустити, що інвертор споживає десь 60-70 Вт. Доволі багато, але могло бути гірше. До свого споживання додавайте 70 Вт, і будете знати, на що розраховувати.
    Виглядає гарніше, ніж на картинках. Обирав станцію, яка здатна зарядитись до 2 годин. Поки що точно можу радити до покупки)

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    Недостатки:
    Потребує деяких маніпуляцій перед першим використанням
    • Денис Ф***

Знов протестив:
      - станція простояла без діла рівно тиждень. Заряджена та вимкнена.
      - заживився від неї на 955 Вт. Станція вимкнулась через 60 хвилин. Тобто зі станції вийшло якраз 955 Вт.
      - підтверджується споживання інвертора приблизно у 70 Вт.
      - єдиний момент - відсотки заряду швидко сіли з 20 до 10%, але потім станція довго провисіла на 1% (мабудь довитрачала ті перестрибнуті 10%)

• Денис Ф***

Одразу після другого тесту знов заживився на 955 Вт, і знов вийшло точно так само по часу. Тобто за тиждень простою акум заряд не встратив.

• Олександр Х***

Як подальші враження?

• Лариса Б***
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Де подивитись рік випуску на зарядній станції?

Достоинства:
    Гарна річ під час блекаутів. На 4 годи вистачає на інтренет один ноут, насос на опалення .
  • Ярослав
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Станція справила позитивне враження по якості виконання-збірці, а також своїм характеристикам-ціні.

Достоинства:
    Мобільність, 140 вт тайп-сі, робота у режимі безперебійника з часом перемикання 20 мс
    Недостатки:
    У відгуках бачив що потребує калібрування
  • Степан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Щож, спершу був дуже задоволений даної станцією, заряджається швидко, тримає достойно. Але з часом почались самовільно вимикатись резетки 220, спершу це булр рідцістю раз в місяць, потому раз в тиждень, атепер доволі часто таке явище, і нічого не помагає. Додаток теж мені не сподобався, часто тупить.

Достоинства:
    Швидкість зарядки
    Недостатки:
    Сам вимикається
    • Игорь

Також така проблема, сам не знаю яка причина

• Сергій

Тут кажуть, що допоможе відключення вайфай та блютулз...утримуванням кнопки. Якщо комусь допомогло, напишіть сюди...

• Антон

Вимикайте блютуз і вайфай і нічого у вас не буде перезавантажуватись. Це помилка десь у цьому модулі і вона ребутиться через це, але очікувати оновлення ПЗ, яке б виправило це, я таке розумію сенсу немає

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Через рік не надто активного використання погасла, перестала працювати.
    До кого звернутися, щоб відремонтували?

Достоинства:
    Недостатки:
    Через рік перестала працювати

• Андрей П***

роутер монік і ноут більше 10 годин тримає

Достоинства:
    ціна якість норм
    Недостатки:
    єдиний мінус - може відключатись внєзапно у режимі розетка 220. бісить шо роутер втрачай лінк за цей час. треба знову включати кнопку збоку
    • Іван

Спробуйте під'єднати роутер до DC на 12В

• Георгий С***
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Тричі їздив до сервісу. Збираємо його у четверте, сподіваюсь, там і залишимо, на завжди.

Достоинства:
    Гарненький вид, файні колеса.
    Недостатки:
    Не працює коли це дійсно потрібно. Не надійний.
    • Илья

а какие проблемы были?

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

За три місяці до завершення гарантії перестав працювати інвертор (виходи на 220).
    За висновком сервісного центру вирішили повернути кошти.

Достоинства:
    Гарна комплектиція
    Недостатки:
    Ненадійний
    • Илья

не знаю какая у вас там была гарантия, ну допустим год, т.е. 1 год он у вас поработал а потом вы его отдали в сервис и вам вернули деньги... тоже неплохо

• Ігор
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Тільки позитивні відчуття, 2 цикли прання витримує, квартиру без бойлера тримає 6 год

Достоинства:
    Застосунок, віддалене керування, підтверджені характеристики
  • Андрей Б***
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Иногда станция со 100% падает в 0%.

Это связано с тем, что станция постоянно потребляет, даже в режиме ожидания. Другими словами заряд падает. Но, контроллер не включается подзарядить батарею.
    Все время пишет 100%, хоть там это давно уже не так. Причем потребляет 2-3% в час.

От этого и складывается впечатление, что слишком быстро заряд «ушел».
    Решение:
    - отдать назад, обменять, вернуть, продать.
    - плакать.
    - перевести в режим «сохранения энергии».

В этом режиме станция будет включатся на пару минут примерно раз в час и дозарядить батарею. Счетчик емкости верно отображает емкость, батарея ограничена 90% заряда, что, должно сохранить батарею.

Чтоб включить этот режим смотрите инструкцию или в приложении ссылка

Сначала нужно соединиться по Bluetooth. Затем можно и по Wi-Fi (станция не умеет пароль вписывать, ей необходимо его получить через ваш смартфон)

Достоинства
    Недостатки:
    Недостатки
    • Андрій І***

Сьогодні увімкнув цей режим. Подивимось, чи дійсно спрацює.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Купив цей агрегат в 2023. Із плюсів була ціна і можливість роботи в режимі ДБЖ. Із мінусів:
    1. Додаток - не конектиться до вай-фай. Взагалі. Тільки по блютузу. Не критично, але...
    2. Основний недолік. Взагалі не зрозуміла робота. Інколи може пропрацювати 5-6 годин з інідікацією що лишилось 20%, потім 10%.... (із навантаження тільки ноут і монітор). Частіше випадки коли після 2 годин роботи доходить до 50% і вирубається.....
    Жалію що повівся на ціну....Не раджу цей апарат.

Достоинства:
    Ціна та робота в режимі ДБЖ
    Недостатки:
    Повно
    • Столяров К***

в мене теж абсолютно некорретне відстеження заряду аккумулятора. зі 100 процентів до 0 може віддати 250 Вт-годин, а може і 490 віддати. і причина не у току холостого ходу увімкненого інвертога, він у мене завжди вимкнений. думаю це проблема прошивки, але югрін давно забили на її оновлення і нічого виправляти не будуть

• Илья Л***

калибровку нужно делать, разрядить в ноль чтоб розетки выключились, отсоединить всё подсоединённое, зарядить до 100%. после этого будет корректно работать

• Лина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

2 месяца использования-полет нормальный. Телевизор 55 дюймов, роутер, и мелочуха 6 часов работает… радует быстрая зарядка и полное соответствие заявленных характеристик, не понимаю комментариев ниже, никакой из описанных пробоем со станцией нет. Либо используют не по назначению и не мощности, либо….)))

Недостатки:
    За 2 месяца регулярного использования нет
    • ВИТАЛИЙ Б***

Тебе просто повезло.Нинада других к тупым приписывать....

• Столяров К***

телевизор 55 дюймов сам по себе потребляет 120 ватт в час. а эта станция с учетом КПД инвертора отдает не больше 500 Вт часов чистыми. так что 6 часов он никак не может работать, не нужно сказки рассказывать

• Илья

никакие сказки он не рассказывал. У меня подключён монитор, компьютер, wi-fi роутер, всё это потребляет 120 Вт, если поиграть в игру 200 Вт, в итоге проработал 6 часов, оставался еще заряд 7%

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Купив станцію 05.06.24 в Розеткі.
    Провів три цикли розряду/заряду. Піключив холодильник, роутер і двуконтурний котел. Середнє навантаження 100-150 Ват.
    Теж були проблеми з самовільним відключенням вихідних розеток(АС). "Вилікував" за допомогою відгуків відключивши Wi-Fi Bluetooth і увімкнувши режим Always-On.
    Як ДБЖ показала себе доволі добре, тримала заряд теж нормально(в цифрах не пам'ятаю, але на час вимикань на 4-5 годин вистачало і заряд ще залишався).

Але з'явилась нова проблема. За останній місяць було два рази(з різницею в кілька тижнів). При наявності напруги в мережі станція в якийсь момент сигналізувала повний розряд батареї до 0% і вимикалась.
    Відключив-включив штекер з розетки, станція вмикалась і починала заряджати батарею з 0%. Далі все в штатному режимі: швидка зарядка приблизно за годину і номарна робота навіть при вимкненні напруги у мережі.
    В когось були подібні проблеми? Бо в інтернеті ніякої інформації не знайшов.

Тобто, станція в загальному задовільнила необхідні потреби, але з'явились проблеми, які покищо не зміг вирішити.

Достоинства:
    Зі своїми функціями справляється.
    Недостатки:
    Описані в коментірарі
    • Артем Г***

Привіт. Хочу поцікавитьсь) Як загалом показала себе станція? Бо замовив а тепер думаю брати чи доплати та взяти anker] ( Дякую)

• Андрій І***

Я теж подивлявся на анкер, але зупинив вибір саме на цій станції. Станція працює нормально, мене все влаштовує. Заряд тримає добре. От лише ця проблема з'явилась, а так, якщо не вистачає коштів на екофлоу, то цілком хороша альтернатива

• Валерій Г***

Теж саме. Вимикав на місяць від мережі, поки не було відключень світла. Станція була вимкнута повністю.
      Вчора включив, був заряд 100% через 5 хв. 97% і просто упала до 0% і вимкнулася. Брєд якийсь. Шо це і чому неясно.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Забрав станцію, передплатив завчасно.
    Але зробив неприємне відкриття після, замість обіцяного LifePO4 в техчній документації та на самій станції вказано тип Li-ion.
    Дуже розумних в коментарях про один тип рекомендую ознайомитись як інші виробники вказують на станціях і в тех.паспорті продукту. Навіть більш дешеві китайські !
    Залишився повністю незадоволений діями розетки! Так як замість правди та допомоги, видалили попередній коментар заради продажів.

Достоинства:
    Ціна, емність акумулятора
    Недостатки:
    Сервіс розетки і не факт що стоїть саме LifePO4
    • Столяров К***

там 100% lifepo4, я бачив її у розібраному виді. проблемі цієї станцію у іншому - у дуже кривому софті

• Столяров К***

lifepo4 це і є літій-іонні батареї. літій-манган-оксидні, літій-манганові, літій-нікель-манган-кобальт-оксидні, літій-залізо-фосфатні та навіть літій-титанатні це все літій іонні батареї

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Придбав /- 2 місяці тому. Активно використовував поки були відключення по ~4 години. Використовується для живлення роутера(usb) та пк(220В).
    Коли почались відключення по 6-7 годин виявився, мабуть, головний недолік. Розряджається до 40-50% та вимикається в 0.
    Читав коментарі користувачів, пробував заряджати в "тихому режимі" по 6 годин, в надії що мають вирівнятись токи на ячейках. Але проблема не зникла.
    Таке враження, ніби мені продали якийсь з повернених екземплярів через цю проблему, бо купляв коли "товар закінчувався".
    Куди звертатись щодо гарантії?

Достоинства:
    Зручний додаток PowerRoam, компактний розмір, швидка зарядка.
    Недостатки:
    Половина заряду
    • Дмитро А***

Точно така сама проблема.

• ВИТАЛИЙ Б***

Жаль,что вы не отнесли это барахло в течении 14 дней...

• Тарас К***

Доповню відгук. Чим далі, тим гірше ситуація. Відправили браковану. Ємність вже не на 2-3 години, а всього на годину. Вона вмирає.

Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Станція реально крута, в жару включам кондиціонер в еко-режимі, вистачало на 4,5 - 5 годин, плюс до цього холодильник, монітор, компьютер, інколи світло.
    Якщо кондиціонером, чи будь яким потужним приладом не користуатисьто взагалі 12-24 години, світло, інтернет, телевізор майже доба)

Поставив автоматичний ввод резерву, і тепер взагалі не помічаю зникнення світла, при перемиканні ні кондиціонер ні телевізор не вимикається.
    Тільки по звуку роботи автоматики розумію що світло зникло або з'явилось)

Достоинства:
    Емність, потужність, швидкість заряджання
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Илья

если использовать автоматический ввод резерва, то нужно после появления света, перевтыкать станцию, чтоб она зарядилась? Или она будет заряжаться?

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Купував по відносно прийнятній ціні ще до цьогорічних відключень з метою живлення холодильника. Для такої цілі вона не підходить абсолютно! За замовчуванням при ввімкненні станції інвертор не запускається (нема 220В), треба вмикати кнопочкою збоку. Тобто, при відсутності когось поблизу, вона вимкнеться і холодильник повністю розморозиться навіть коли буде напруга в мережі. Тут і на англомовних сайтах багато писали про те, що вона перезапускається без всяких на то причин і, звісно, 220В на виході відсутні. Я це також спостерігав. Тут всі радіють, що вона так швидко заряджається, але це вбиває акумулятор (40 градусів і більше). Вибрати струм заряду від мережі неможливо.
    Що я зробив, щоб все-таки використовувати її для моїх потреб?
    Перше. Підключив холодильник через АВР (автомат введення резерву). Коли є мережа - працює від мережі, коли відсутня - від станціі. Навіть якщо вона перезапуститься і зникне 220В на виході то холодильник буде живитись від мережі при наявності останньої.
    Друге. Купив блок живлення з регульованою напругою і підключив до входу панелей. Підібрав напругу, щоб потужність зарядки була 315Вт. При наявності напруги в мережі три години цього достатньо.
    Писав в службу підтримки Ugreen про ці проблеми, щоб випустили оновлення прошивки і виправили вказані недоліки але звідти нуль реакції.

Достоинства:
    Відносно не висока ціна і гарний вигляд. Не шумить.
    Недостатки:
    Описані вище. Абсолютний ігнор звернень клієнтів. Не оновлюється програмне забезпечення.
  • Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Купил в Розетке. Функции свои выполняет. Заряжается быстро. Заряда хватает на 3-4 часа(котел и вся квартира).

Достоинства:
    Быстро заряжается. Соответствует заявленным характеристикам.
    Недостатки:
    Нет.
    • Ольга

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи пробували підключати холодильник? Якщо так, то який і чи потягнула станція?

• Євгеній
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Брав не тут але в користуванні вже десь 3 тижні.
    Вцілому станція дуже класна, працює як треба, дуже тиха (Є ще екофлоу River 2 Pro то він наче літак у порівнянні з Ugreen)

Комплектація:
    У комплекті багато дротів різних, є DC-DC, чохол і шторки від пилу здивували
    А також возик просто клас, можна возити по хаті туди де треба енергія а можна поставити на місці і заблокувати коліщата, а можна сховати якщо не треба.

Станція:
    Працює тихо, навіть при зарядці в 1.5 кв набагато тихіша за екофлоу, а ще можно Quite Mode у додатку включити і тоді взагалі не чутно. Все що підключав працювало добре, з найбільш потужного чайник тянув 2048 ват десь хвилин сім, при цьому у кімнаті було 28 градусів, в такому режимі станція не шуміла.
    Інформативний екран, показує все що треба, час, потужність зарядки розрдки. Режим UPS працює добре, компютер і монітор не момічають перемикання.

Додаток:
    Вцілому все необхідне є, як то ввімкнення/вимкнення груп портів, відображення споживання кожним з портів, керування ліхтариком, налштування часу активності екрану, є режим захисту батареї (10-90%, змінити межі не можна) регулювання швидкості зарядки (2 режими, звичайний ~1600 ват і тихий на 500-600 ват)

Недоліки:
    Один раз відпадав вайфай і довелося перепідключати станцію до мережі, добре що також через блютуз можна підключитися.

Достоинства:
    Возик, швидка зарядка, купа розємів USB Type-C, додаток зручний, тиха
    Недостатки:
    Іноді відпадає підключення додатка по WIFI
    • Євгеній

Також, є невеликий баг у софті, якщо встановити в налаштуваннях щоб екран гас через 30 хв, то він не гасне взагалі після такого, хоча в інших режимах (30с, 1хв) працює як треба, сподіваюсь оновленням пофіксять

• Морару Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Хочу начать с плохого, потому как тоже имел проблему с тем что на низком заряде батарея упала с 30% до 5%

Почитал, не разбираясь в аккумуляторах все же предположил что батарея не откалибрована, как многие комментаторы пишут. Но увы никто толком не говорит как избавиться от этой проблемы.

Вот что я сделал и что мне помогло:
    Отключил станцию от всех энергопотребляющих приборов, зарядил станцию на 100% и сбросил на заводские настройки(по инструкции чтобы забросить на заводские нужно зажать кнопку под АС выходом и кнопку на DC выходах на 10 секунд, до много разовых пиканий, по памяти около 4-5 пиканий услышал после 10 секунд зажатия кнопок) учтите пикает и сразу но нужно дождаться 10 секунд зажатия.

После этого и отображает корректное время заряда и разряда, и больше не скидывает с 20-30% до 3-5%

Так же если батарея нагревается выше 40% то скорость зарядки падает, чем выше температура тем ниже скорость зарядки, у меня максимум нагрева батареи был 47% соответственно больше 700вт с розетки не берет при такой температуре.

Нагревается как от быстрой зарядки так и от быстрой разрядки, я бы сказал что все что выше 1500вт на заряде или разряде/использовании приведет к активному нагреванию батареи.

В остальном все понравилось, мелкие косяки есть, как глюки в приложении, но на работу станции не влияет, поэтому не отношу к серьезным проблемам. Больше всего доставлял дискомфорт с не правильным отображением батареи но как решил проблему уже описал.

В целом покупкой доволен, конечно за реальную его цену было бы вообще отлично, но увы спрос сделал предложение сверх дорогим.

Достоинства:
    Работает исправно, приложение работает достойно, тихий, при подключении устройств выше ~1200 вт включается кулер не громкий
    Недостатки:
    Мелкие глюки в приложении, убедитесь что скачали не китайское приложение, а англ приложение, необходимость калибровать батарею без четкой инструкции как это делать в инструкции :) инструкцию написал:)
    • Микола П***

Калібрування акумулятора можна робити без скидання на налаштування за замовчуванням.
      Калібрування потрібне майже для всіх LFP акумуляторів, через те, що майже всі BMS визначають заряд по напрузі на батареї, а у LFP через особливість хімії є полка на більшості ємності.
      Процедура калібрування:
      - Зарядити до 100%
      - Розрядити по 0% поки не вимкнеться інвертор. Бажано відносно постійним споживанням, але не критично
      - Заряджаємо через AC вхід від 0 до 100% без додаткових споживачів.
      - Посторюємо раз на 3 місяці за умови постійного використання батареї.

• Олег Д***
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

У мене от мобільний застосунок погано працює. Мова китайська і його постійно вибиває. У всіх так?

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Моб застосунок
    • Алексей Г***

Зайди на чоловічка зліва зверху та вибери мову, другий пункт.

• Юрій

Скачайте PowerRoam, це нормальна приложуха

• Геннадий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024

Товар хорошего качества, пришёл быстро ещё по адекватной цене.

• Иван Л***
    Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Купив більш ніж місяць тому.
    Виконує свої функції на 5 .
    Для повноцінного живлення на 6 годинного блекауту не вистачить, але для "підтримки" штанів вистачить. Тягне холодильник, пральну машинку,на реєимах без тривалого нагрівання води, пк, роутер.
    В залежності від потужності приладів що у неї заживлювати, вистачає від 2 до 4 годин.
    Чим менше потужність споживача, тим менше ККД. Але це немає особливого значення, якщо вистачає до включення світла

Достоинства:
    Адекватна вартість. Швидка зарядка, гарний режим ДБЖ.
    Недостатки:
    Не можна підключити додаткові батареї .
  • Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 2048

Нажаль виявив брак( При користуванні і відключені світла 3-4 години, працювало все нормально, але як відключили на довше то при показанні заряду на 25% за секунду впало до 4% і без жодного звукового попередження вирубило все що було підключено. Тепер навіть не знаю як орієнтуватися якщо незрозуміло скільки залишилось заряду, почитав про такі випадки треба паяти плату, це заводський брак, і це не дешево. Не повезло.

Достоинства:
    Колеса
    Недостатки:
    Брак, неправильно показує скільки залишилось заряду, виключається без попередження.
    • Роман

Може просто батарею треба відкалібрувати

• Морару Е***

Попробуйте сделать то что я написал в свое отзыве, мне помогло

• Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 680

Вже активно користуюсь більше року, спочатку перестав заряджатися від прямого струму, тепер видає помилку F46 і ніяк не заряджається. Куди звертатися по ремонту?

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Якість електричних елементів
    • Ярослав С***

До розетки можна