- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат, добре піниться, швидка доставка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель дуже подобається, купую його вже не вперше. М'який, не сушить шкіру, мій фаворит.
- Достоинства:
- Класна якість, приємний карамельно-кавовий аромат
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший український продукт. Гель середньо піниться, тому може підійти не всім. Має легкий карамельний запах, що не залишається на тілі
- Достоинства:
- Український продукт
Середньо піниться
Переробний матеріал
Вистачає на місяць для однієї людини - Недостатки:
- Немає різноманітності в ароматах
- Лєра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний гель, дуже подобається, насичений запах, не сушить шкіру, трохи зволожує. Приємні відчуття в процесі користування та перші хвилини після душу.
- Достоинства:
- Не сушить шкіру
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне понравился, тонкий аромат, хорошо пениться, не сушит кожу, хороший состав. Покупку повторю!
- Достоинства:
- Приятный аромат
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Совершенно не чем не пахнет(( после намыливания и нанесения на кожу остаётся неприятный едва уловимый аромат старого косметического средства((
После мытья рук на коже появилось раздражение ((
Скорее всего гель просрочен, хотя по дате изготовлен в 7 месяце этого года.- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет запаха ни кофе, ни карамели, после мытья рук появилось раздражение на коже
Доброго дня, Анна. Нам шкода що засіб Вам не підійшов. Вся сировина проходить жорсткий контроль перед виготовленням продукції, а відсоток ароматизатора не перевищує 0,1 % яка є гіпоалергенною віддушкою. Зв'яжіться будь ласка за контактами вказаними на звороті етикетки, для вирішення проблеми. Дякую.
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався!
- Достоинства:
- Добре піниться, приємний запах,не суше шкіру.
- Герасімюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення отримала швидко
- Недостатки:
- Аромат слабкий і не зрозумілий, по консистенції занадто рідкий
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний запах, легка текстура.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший запах, добре милиться, гарно змивається
- Достоинства:
- Хороший безпечний склад
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався
- Достоинства:
- Чудовий аромат
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався аромат, текстура, і класно, що це український виробник
- Достоинства:
- Приємний аромат, добре піниться, ціна взагалі вогонь, український виробник
- Марина О***Продавец: Rozetka
Повністю задоволена цим гелем - делікатно очищує шкіру, не сушить і не стягує її, відчувається м’якість, зволоженість.. ефект супер. Окремий плюс - це натуральний аромат: дійсно відчувається солодка карамель та кава, запах бадьорить і наповнює енергією. Склад екологічний, що взагалі рідкість. Тому буду однозначно купувати ще.
- Достоинства:
- Дієвість, склад, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
Доброго дня, Марино. Дякуємо за Ваш вибір.
- ЮлианаПродавец: Rozetka
Гель неймовірний! Я для себе виділили тільки плюси! 1.Чудовий натуральний склад, в якому велика кількість корисних для шкіри компонентів. 2. Це аромат! Його хочеться з"їсти! Теплий, огортаючий і ну дуже «смачний»! Солоденький карамельно-кавовий, гурманський, насичений. Для любителів «їстівних» ароматів, запах даного гелю для душу – пряме попадання в сердечко! 3. Густий і гарно піниться, тому розхід економний. 4.Змивається гель дуже легко та швидко, слизької мильної плівки на шкірі не залишає. 5. Очищує шкіру гель чудово – використовую його і коли необхідно змити з тіла забруднення за цілий день, так і коли хочеться просто освіжитися.
6. Шкіру не сушить, алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій у мене не викликав.
Дуже сподобався, братиму й інші засоби!- Представник постачальника
Доброго дня, Юліана. Дякуємо за Ваш вибір.