Отзывы покупателей о Мобильный телефон Ulefone Armor 34 Pro 16/512GB Black
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Чудово
- Достоинства:
- Сім днів без заряджання
- Єгор З***Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Телефон просто пушка, удобный, преимуществ просто тьма, одна камера чего только стоит, делать фоточки вообще шик, у нас в городе вчера дождь пошёл, я успел его и под дождём выкупать, если бы я взял свой старый телефон, то завтра его уже нужно было отдавать в ремонт, а этот вообще плевать, я дошёл от пункта А в пункт Б спокойно и даже не переживал что с ним что-то случится, советую всем для приобретения твоего телефона, мне он понравился, вот только вес тяжеловат, к такому стоит ещё привыкнуть, да и не обычно держать возле уха такой кирпич, а так пожалуй всё, преимуществ тьма.
- Достоинства:
- Телефон
- Недостатки:
- Вес
- олег г***Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
отвал башки пока в режиме теста,.
- Достоинства:
- всё на максимуме
- Недостатки:
- пока не выявил
- Євгеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
в користуванні вже кілька тижнів виявився недолік, погано працює NFC,не можу звьязатись з продавцем
- Достоинства:
- проектор
- Недостатки:
- nfc дуже погано пр
- Продавец BronjaM
Доброго дня! Ми з вами звязалися відразу після відгуку цього. Це топова модель по продажу, поки нарікань у клієнтів не було на цеПопросили вас скинути на заводські налаштування. І передзвонити, якщо цей баг залишиться. Вже пройшло 2 дні як ми з вами звязувалися, не дзвонили ви нам надіємося, це більше не повторювалося у вас з нфц. Зі свого боку ми надаємо гарантію 12 місяців. Завжди ми і наш сервіс допоможемо і все вирішемо.
Дякуємо за покупку
прикольний телефон,звичайни тепер після нього дитячім здаеться,під велику руку)
фішки зачьотні,проектор,фонарік,всілякі інструменти,для роботи пушка ракета,своїх грошей коштує- Достоинства:
- якість,всякі плюшкі,ціна н
- Недостатки:
- покі нема
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MaxWin. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Апарат специфічний для конкретних задач.
- Достоинства:
- Потужна батарея, захист. Проектор
- Недостатки:
- Продавець не поклав перехідник для зарядки з китая на євро
- Денис А***
А в загальному як телефончик? Бо собі хочу такий.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
В цілому він мені подобається. Не лякає ані вага ані розмір бо в мене лапки теж не маленькі. Але є одне но як кажуть... дуже неприємно рипить дінамік я навіть ще не дішов до клавіш гучності поки з ним "грався" при налаштуванні. При підвищенні рівня гучності ситуація ще погіршується. Я в курсі що виробники не радять користуватися на повну гучність,тому навіть на своїй старій sigma pq38 не накручував гучність на повну бо його і так добре чутно за виключними випадками коли звук на відео реально слабкий. В основному для того щоб "волало"використовую вт колонку, бо в неї більші можливості. Старий телефон пережив багато пригод та вже мабуть прийшов його час...
Чи можна вирішити проблему з дінаміком, бо він хрипить наче там щось отпало в середині???. Дякую!.- Достоинства:
- Великий екран, велика батарея,проектор,потужний ліхтар,....
- Недостатки:
- Трохи більше ніж 60% гучності починає рипіти дінамік
Представник брендуДобрий день, якщо у вас є можливість, то передайте смартфон до сервісного відділу Розетка, опищіть їм детально ситуацію, впевнені негаразд буде виправлено.