Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кабель Ultra USB Type C – USB Туре С 1 м Black (UC102-0100)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Євген

Працює без нарікань.

Достоинства:
    Гарна якість матеріалів

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Юрій Д***

Дуже зручний у використанні. Рекомендую

Достоинства:
    Зручний, якісний

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

Отличный кабель, 65W заряжает, не греется, больше не пробовал.

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

Працює чудово і ціна гарна , мінусів не бачу

Достоинства:
    Гарно працює

• Сергій А***

Приїхав швидко, якість супер

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

Купив дві штуки. Один працює, інший — ні.
    Перевіряйте намі при отриманні.

Добрий день! Дякуємо вам за зворотний зв'язок і приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми уважно ставимося до кожного звернення і обов'язково посилимо контроль якості, щоб надалі такі ситуації були виключені. З повагою, представник постачальника

• Владимир К***

Працює належним чином

• Віктор Н***

дякую

Достоинства:
    все працює як заявлено.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

Заявлено 100вт, але ніякого Power Delivery тут немає, повербанк на 65вт через цей кабель не заряджає ноутбук, для чого і куплявся цей "100вт" кабель. З комплектним кабелем від павербанку все ОК, заряд ноутбука йде. Тому це звичайний кабель usb type C.

Достоинства:
    Звичайний кабель
    Недостатки:
    Не 100вт!!! Як це заявлено на стікері, 5 амп не пропустить, бо немає підтримки Power Delivery. Звичайний китайський мотлох, написали одне, а по факту інше. Або брак.
    • Ігор В***

Є там щось близько 5 ампер. Я вже неодноразово заряджав зарядну станцію від допоміжного 100 Вт мережевого блочка. Показники різних "показометрів" трохи різняться, але все в межах 90-95 Вт. З двома іншими, більш дорогими 100 Вт кабелями, все з індикацією і швидкістю заряджання те саме. Кабель має ледве відчутний нагрів. Суб'єктивно на декілька градусів.
      Вам, можливо, дістався непрацюючий екземпляр.

• Ярослав К***

Ну от і все, менше 2х тижнів, кабель не працює взагалі, навіть жоден блок живлення не працює з ним, мобілка не заряджаєть, павербанки також. Брак, скоріш за все.

• Олександр І***

Отличный шнур!

• Ірина Л***

Непоганий шнурок

• ПтицяФ

В усьому гарний товар.

Достоинства:
    Характеристики та зовнішність при такій вартості поза конкуренцією.

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

Справляє враження якісного продукту. В міру товстий і доволі гнучкий. Зарядна станція на фінальному етапі споживала 90 Вт (під час перевірки кабеля вже була майже зарядженою). Кабель не грівся. Схоже, що заявлені 100 Вт (20 В, 5 А) може транспортувати. В комплекті стяжка-органайзер на липучці. За таку демократичну ціну - супер! Сподіваюсь, що працюватиме довго

Достоинства:
    Недорогий і якісний

• Тарас Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

На перший погляд заряджає добие,зручно,мені як кур'єру ці кабелі дуже важлива необхідна деталь.

Недостатки:
    Поки нема

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный

Хороший кабель, работает нормально. В меру гибкий. Приятная на ощупь оплётка.

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.