- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Чудовий шнур
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
товар відповідає опису та працює справно
- Достоинства:
- якісний кабель, функцію свою виконує
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Нормальный кабель, функцию выполняет
- Достоинства:
- Сойдет
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Купували для паралельної зарядки станції, яка повільно заряджається (BlackBee 1000) - працює
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Все работает отлично
- Наташа О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Зарядка іде, файли летять, дріт не заплутується, конектори сидять щільно. Дуже зручно, працює без проблем
- Рита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Взяв цей кабель, бо старий постійно підвисав. 1 метр ідеально для роботи за столом, заряджає ноут і планшет без проблем, файли передаються миттєво. Сидить щільно.
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Купив цей кабель, бо старий постійно відходив. Цей зовсім інша справа, щільно сидить у роз’ємі, не гріється, заряджає швидко. Довжина зручно, не заплутується під руками.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Підключаю ноутбук до док-станції без проблем, зарядка йде як треба. Оболонка гнучка, металізовані конектори, видно, що зроблений на совість