Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор для творчества Умняшка Кукла-мотанка Берегиня (4820129200114) (НС-001)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Анна М***

Всё получилось. Результат, как на картинке )))

Достоинства:
    В наборе всё необходимое для изготовления куколки. Понятный мастер-класс на YouTube
    • Анна М***

Хочу добавить, что куколка получилась высотой 14 см, тяжеленькая и очень милая )))

• Алла Р***

Легко для детей.

Достоинства:
    Моя мотанка Моли Красивая
  • Мирослава Я***

Це супер. Емоції на вищому рівні. Гарний набір, для корисного проведення досугу. Зерно в набір не входить. Я наповнила пшеницею.

Достоинства:
    Супер.
  • Людмила Р***
    Продавец: Rozetka

Дуже цікавий набір для розвитку дитини за привабливою ціною, справилися за одну годину.

Достоинства:
    Натуральна тканина, ціна; розвиває кмітливість, фантазію та духовний світ дитини.
  • Ксюша

Кукла очень понравилась! И особенно то, что ее можно самостоятельно сделать. Купила дочке подруги, на память об украинских корнях. Т.к. девочка родилась уже в США.

Достоинства:
    Качество, цена.
  • Дмитро Г***

Дуже якісний та зручний набір для творчості!

• Ольга Л***

Дуже класна мотанка, донька з задоволенням її зробила.

• Юлія Г***

Гарна річ. Все як у описі! Дитина задоволена

• Маргарита

Дуже класний набір для дитячої творчості. Виконувати не складно. Результатом задоволені)

• Леся Ш***

Довго шукала цікавий подарунок для племінниці на 9 років, хотілося би щось із поєднанням творчості та незвичності (уже дарувала раніше заготовки для сумок із фетру та інші схожі набори). Обрала даний набір і дуже задоволена. Коробочка великого розміру, відеоінструкція добре пояснює, як виготовляти ляльку-мотанку. Дякую попереднім коментаторам, уже знали, що потрібна сіль для наповнення, не морочили собі тим голову.
    Лялька-мотанка - це українська історична лялька, виглядає автентично та цікаво. Дівчинка показувала подружкам, то теж загорілися такою ідеєю. Дякуємо виробнику за цікаві ідеї!

Достоинства:
    прививає любов до українських традицій
  • Світлана

Дочка в школі робила мотанку і це чудовий набір щоб не шукати матеріали окремо.

• Олеся Ч***

Все сподобалось) набір простенький, але гарний. Залюбки ще зробимо з дитиною таку ляльку мотанку.

Достоинства:
    Результат сподобався! відео інструкція зрозуміла.
  • Надя Я***

Хороший мастер-класс, приятно было с дочкой вместе делать такую куколку. Правда, для возраста восемь лет, мне кажется, рановато - дочка очень переживала, что сделает что-то не так, и испортит всю работу. Я думаю, лет с десяти - в самый раз. И да, запаситесь какой-то крупой, ведь она в набор не входит;).

• Анна М***

Я набивала каменной солью. Это хорошая альтернатива крупе, в которой могут завестись насекомые, и намного дешевле )))

• Руслана П***

Ми робили ляльку майже дві години, але вони того варте. Можна брати набір, але будьте готові, що доведеться попотіти. Фото трьох ляльок. Набір однаковий, а вийшло всі три - різні))

Достоинства:
    Цікаво. Розвиває фантазію, прививає любов до традицій. Ми навіть сіяти зерно зібрались)) або кашу з нього зварити))
    Недостатки:
    Нема крупи у наборі. Замість білих ниток, поклали жовті. Потрібні прищепки, яких теж нема в наборі. Саме відео, де описується майстер-клас, не завжди зрозуміло. Нас було відразу троє. Про шви я і ще одна дівчина не здогадалися, почали не так шити, якби ще одна подружка не була поруч і не пояснювала (вона у шкільній олімпіаді з трудового навчання брала участь), то ми заплуталися б. Тканини впритик, а мережива на фартух і того менше.
  • Станіслава

Матеріали, що входять до набору, упаковані в жахливий поліетиленовий пакет. Також немає жодного наповнювача для ляльки.Не зрозуміло чи так повинно бути?! На подарунок не годиться.

Достоинства:
    Поки що незрозуміло
    Недостатки:
    Дивна упаковка . Потрібно докупати наповнювач для ляльки.
    • Олександр

наповнювач не йде у комплекті і в описі комплектації він не вказаний

• Наталія К***
    Продавец: Rozetka

Зробила замовлення, оплатила за товар і за доставку товару новою поштою. В результаті товар не отримала і кошти також. Шарлатанство

Достоинства:
    Товар не отримала
    Недостатки:
    Замовлення не отримала, але сплатила і за товар і за доставку