Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Таблетка Unicum 4 в 1 от блох, клещей, гильминтов с пробиотиком для кошек 2.5-10 кг (4820275970299)

Оценка пользователей 3.97/5
на основе 41 отзыв
  • Валентина П***

Засіб супер починається дія за 4-5 годин))

Достоинства:
    Вартість, ми попали на акцію
    Недостатки:
    Тваринка сама не їсть

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що препарат спрацював швидко та виправдав ваші очікування, а ще приємніше, що вдалося придбати його за акційною ціною. Щодо того, що котик не їсть таблетку самостійно — це дуже поширена ситуація. Кожен хвостатий гурман має свої вподобання, і, на жаль, навіть зі смаколиками буває непросто догодити нашим вибагливим улюбленцям. Ці таблетки не містять спеціальних смакових приваблювачів, тому більшість котиків не сприймають їх як ласощі та не їдять добровільно. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Бажаємо вашому пухнастику міцного здоров’я, гарного настрою та щоб усі профілактичні процедури проходили легко й без зайвих котячих протестів.

• Жанна П***

Від бліх помогає лише до 5днів,потім знов є.

Достоинства:
    Маленька
    Недостатки:
    Не працює для бліх

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що результат не виправдав ваших очікувань. Поява бліх після обробки не завжди свідчить про неефективність препарату, адже значна частина популяції паразитів може перебувати не на тварині, а в навколишньому середовищі (лежанках, килимах, меблях тощо). Це пов'язано з тим, що дорослі блохи не живуть постійно на тварині, а застрибують на неї лише для харчування. Тому навіть після успішної обробки улюбленця нові блохи можуть певний час потрапляти на нього з навколишнього середовища. У таких випадках може знадобитися додаткова обробка місць перебування тварини. Для цього зазвичай використовують спеціальні спреї або розчини для обробки приміщень, які допомагають знищити бліх та їхні стадії розвитку в оселі.

• Марина В***

Берём не первый раз,все отлично

Дякуємо за відгук та довіру! Нам дуже приємно, що ви обираєте цей засіб вже не вперше та залишаєтеся задоволені результатом. Бажаємо міцного здоров'я вашому улюбленцю, а ми й надалі будемо радувати вас якісними товарами!

• Олена П***

Дуже дієві таблетки. Кішечка припинила теребити вушко. Класно тим, що це ще й профілактика від гельмінтів. Раз на місяць прийняли і проблем немає.

Достоинства:
    Набагато економніше. Результативні.
    Недостатки:
    Не виявили

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже приємно дізнатися, що таблетки Unicum допомогли вашій киці та показали хороший результат. Особливо цінно, що ви відзначили комплексну дію засобу та його економічність у використанні. Бажаємо вашій улюблениці міцного здоров'я, гарного самопочуття та багато щасливих муркотливих днів!

• Марина В***

Все отлично,беру не первый раз!!

• Оксана Ш***

Купувала цю таблетку для вуличного котика. Він дуже чухав вуха, аж до крові. Рани були глибокі. До рук не давався, тому підмішали в корм. За два дні рани затягнулися, просто дивовижно. Таблетка працює.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки не виявили

Щиро дякуємо вам за такий теплий і змістовний відгук! Нам дуже приємно дізнатися, що Unicum 4 в 1 допоміг вуличному котику так швидко відчути полегшення. Те, що вже за два дні ранки почали затягуватися, дійсно чудовий результат. Окрема подяка вам за вашу турботу та небайдужість до безпритульного котика. Не кожен готовий допомогти тварині, яка не дається до рук, а ви знайшли спосіб підтримати його та полегшити його стан. Це дуже добра справа. Бажаємо щоб котик якнайшвидше повністю одужав. А вам щиро дякуємо за ваше велике серце та за те, що поділилися своїм досвідом!

• Ірина К***

Допомагає ,але перші два тижні ,і це вже добре кліщі кусають кота і подихають

• Ольга П***

Рекомендую, дієвий препарат, швидка доставка, беремо не вперше.

Достоинства:
    гарний результат
    Недостатки:

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Дмитро Т***

Ок

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Ольга Д***

Рекомендую

• Светлана Г***

Хороший результат

Достоинства:
    Змогла розділити на 4 частини і з паштетом вдалося нагодувати
    Недостатки:
    Не знайдено

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям!

• Софія Д***

Препарат не працює, на другий день кліща витягнула в кішки, при тому моя кішка у найменшій рекомендованій вазі, препарат не працює - гроші на вітер(

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки
    Недостатки:
    Не відповідає заявленій дії

Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що у вас склалося таке враження.
      Звертаємо вашу увагу, що препарат, який ви використовували, є засобом широкого спектру дії. Він ефективно працює проти дорослих бліх, їхніх личинок та яєць, вошей, власоїдів, саркоптоїдних і тромбідиформних кліщів, а також проти нематод травного тракту та дихальних шляхів, цестод і використовується для профілактики дирофіляріозу.
      Водночас важливо враховувати, що цей препарат не діє на іксодових (вуличних) кліщів. Саме тому поява такого кліща у тварини, на жаль, можлива навіть після обробки.
      Рекомендуємо додатково використовувати засоби, які спеціально призначені для захисту від іксодових кліщів, щоб забезпечити комплексний захист вашої кішки.

• Инна Л***

Брала для 5 котів - від бліх не допомогли, шкода витрачених коштів

Достоинства:
    Працює від гільмінтів
    Недостатки:
    Непрацює від бліх

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Хочемо звернути увагу на кілька важливих моментів щодо застосування препарату. Таблетку не рекомендується ділити, оскільки діючі речовини від бліх у таблетці можуть бути розподілені нерівномірно. Якщо тварина отримує лише частину таблетки, вона може не отримати необхідну дозу компонентів, тому препарат може подіяти недостатньо ефективно.
      Також варто враховувати, що при сильній блошиній інвазії однієї обробки тварини часто недостатньо. Блохи не живуть постійно на коті — вони лише застрибують на нього, щоб живитися, а більшість їхніх яєць, личинок і дорослих особин знаходяться у навколишньому середовищі (лежанки, килими, щілини підлоги, меблі). Тому в такій ситуації обов’язково потрібно додатково обробити приміщення, де перебуває тварина, а також випрати або обробити підстилки та місця відпочинку кота.
      Крім того, іноді у деяких котів або популяцій бліх може спостерігатися резистентність (стійкість) до окремих діючих речовин. У таких випадках може бути доцільно спробувати обробку препаратами з іншою діючою речовиною.
      Як правило, після комплексної обробки тварини та середовища проблему з блохами вдається вирішити значно швидше.

• Кристина

таблетки не допомогли від бліх. 2 рази давали таблетку, блохи величезні повзають

• Марина М***

Купую ці таблетки втретє, моїм котам вони підходять. Вони не чухаються, бліх нема. У одного котика був блошиний дерматит, він вискубав на спині шерсть, а після цих таблеток там знову виросла шерсть (бо вискубав шерсть він давно, вже пару років. І вона там не росла.) За кліщів не знаю, навесні побачимо.

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

• Олександр С***

Все добре

• Юлія П***

Добре придумане комбо

Достоинства:
    Зручно та ще з прібіотиком
    Недостатки:
    Не має

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Валентина Т***

Препарат дієвий,на третій день тварини перестали чухатись

Достоинства:
    Дієвий препарат ,,за свої кошти,,
    Недостатки:

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Олег Ч***

Что таблетку забросил во внутрь желудка, что радио послушал - один эффект. Выброшенные деньги и разрушенные надежды.

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Испорченное настроение моё и кота

Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.

• Ольга Б***

Быстрая доставка, товар соответствует описанию.

• Микола В***

Швидко відправили.

Достоинства:
    Швидко відправили

• Юлія Л***

Після таблетки котик (2 роки) почувався добре, не тошнило та не було проблем з дефекацією, за що я дуже переживала. Смак таблетки теж зацікавив, але його не проведеш, тому перетирала з паштетом

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не змогла чітко зрозуміти дозування на упаковці

• Виктория З***

написано таблетку не розділяти ....

• Людмила К***

Уличный котик, к рукам не подходит. Кормлю его и других с окошка: еда, вода на верёвочках. Где-то загулял дня 4, приходит, а весь хребет и шея как в лишаях, просто ужас какой-то. Звоню знакомому доктору, шлю фотки. Говорит, нужно обработать от блох. А как??? В холодильнике была одна такая таблетка, дала. Сегодня пришёл, я была в восторге. Лысин на спине нет. Как раз прошло 10 дней и сегодня дала повторно.
    Доставка быстрая. Препарат рабочий. Стоимость доступная.
    Спасибо ОГРОМНОЕ!!!

Достоинства:
    Работает. Я ОЧЕНЬ довольна
    Недостатки:
    Не обнаружено

• Анатолий М***

Сподівався на краще.

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Ольга К***

А що не так? Обоснуйте

• Леся

Хороший засіб , одразу кіт дуже чесався, але на другий день блохи зникли.

• Олеся Д***

Класна штука. Брала для кішки і кошенят .

Достоинства:
    Дійсно дієво
    Недостатки:
    Таблетка

• Наталия Н***

Моим котикам хватает на 6 недель.

• Зураб Д***

Марно потрачені гроші.
    Купував 2 упаковки.
    Блох повно

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконують свою функцію
  • Володимир

Для захисту від кліщів не ефективний!

• Катерина Ч***

Судячи з того, що десь через 10 днів після прийому таблетки глисти вийшли поздоровкатися-то таблетка не допомогла

Недостатки:
    Не допомагає
    • Катерина

Upd: сьогодні ще і кліща підхопив , тот не просто повзав, а вчепився

• Анастасія Ж***

Таблетка як раз допомогла, раз вийшли глисти. Якщо вони є, то таблетку треба давати раз на два тижні.

• Богдана Л***

Якщо після таблетки виходять глисти, то таблетка подіяла

• Наталія К***

Все швидко, дякую

• Дарина Ц***

Таблетки действенные, кошке подошли

Достоинства:
    Подошло питомцу
  • Прийомская М***

Швидко і відповідає заявленим якостям

• Сергей П***

Взагалі повний нуль , блохи скачуть по дому, кошка чухається..

Достоинства:
    Недостатки:
    Недієвий
    • Терехова О***

То потрівіть вдома блохи спец засобами. Звісно якщо є блохи то будуть і на коту. Панацея доречі краща

• Ігор П***

Недопомагае зовсім.

• Ольга Х***

Результатом вражена. Купувала для кошеняти, через годин 5 вичісувала неживих бліх. Сподіваюсь що і з іншими паразитами такий самий результат.

Достоинства:
    Швидко діє