Отзывы покупателей о Презервативы Unitex Ultra Thin 4 шт (798190041148)
Снят с производства
- Антон О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібно користуватися дуже обережно через те що вони рвуться при різких рухах)))
- Достоинства:
- Дуже тонкі
- Недостатки:
- Тіснуваті, може порватися
- Представник бренду
Дякуємо за ваш коментар та позитивний відгук. Кожен наш презерватив перевіряється за допомогою електроніки та відповідає стандарту. Але варто пам'ятати що жоден контрацептив не дає 100% гарантії захисту.
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, окрім запаху, в коментарях чомусь не пишуть, що є специфічний запах йоду
- Достоинства:
- Міцні, тонкі
- Недостатки:
- запах йоду
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличное качество, высокая чувствительность, на порядок лучше большинства презиков.
- Достоинства:
- качество
- Недостатки:
- не обнаружил
- русланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на свою ціну, чудовий виріб
- Достоинства:
- Як на свою ціну, чудовий виріб
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качество, тонкие, запах не ярко выражен, чувствительность сильно притупляет, в целом можно брать для разнообразия.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятно удивлена ;)
- Достоинства:
- Отличное качество, как за такую цену
- Недостатки:
- не заметила
- Андрей П***Продавец: Rozetka
Хорошие, достаточно тонкие. Не имеют отчётливого запаха резины. Соответствуют цена-качество.
- Достоинства:
- Качество
- Тарас П***Продавец: Rozetka
До Unilatex я почав ставитися ще з більшою любов'ю, тому що бачу, що виробник вдосконалює свою продукцію і робить все, щоб покупець залишився задоволений. З приводу якості презервативів, воно так само залишилося на висоті!
Дані презервативи залишили виключно позитивні емоції і доставили море яскравих вражень !!! Тому я, однозначно, ставлю 5 зірок і, звичайно ж, рекомендую їх до покупки !!!