Отзывы покупателей о Пятновыводитель и отбеливатель жидкий для тканей Vanish Oxi Action Кристальная белизна 1 л (4820232971109)
- AI аналіз відгуків130 відгуків: позитивних — 71%, нейтральних — 10%, негативних — 19%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Засіб прийшов без мірного ковпачка. Буду лити суто на око. Таке собі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає мірного ковпачка
Представник брендуЕдуарде, в комплектації до рідкого засобу для видалення плям та вибілювача для тканин Vanish Oxi Action Кришталева білизна 3 л не входить мірний ковпачок, з повагою команда Vanish
- Янина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Всё работает как и заявлено изготовителем
Представник брендуЯніно, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Як завжди супер
Представник брендуСвітлано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Vanish
- Андрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Завжди використовую під час прання білих речей.
але виробник вирішив трохи заощадити і прибрати дозаторну кришку.
додавати засіб, з великої ємності, в машинку - дуже не зручно!- Достоинства:
- Чудовий засіб
- Недостатки:
- Велика фасовка(3л) їде без мірного ковпачка. дуже не зручно!
Представник брендуАндрію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish
- Екатерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Рекомендую
- КотікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Відбілює тканину добре, додаю до футболок білих на виход. Видаляє кров на раз два. Волокна в тканині не забіти, чисті. Засіб подобається
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Отличное средство для удаления пятен
- Недостатки:
- Дорого
- Георгій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Повне сміття.Не Рекомендую.
Представник постачальникаГеоргію, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Vanish
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Засіб відповідає заявленим виробником якостям. Приємний запах. Економний.
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмило, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Vanish
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Після прання чорної куртки з білим штучним хутром на комірі і манжетах , куртка стала наче нова . В пральній машинці , нічого не затирала , а до прання була біда , думала викидати
Представник постачальникаОльго, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Рекомендую
Дякую
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Отлично стирает
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Обожнюю цей засіб)
- Достоинства:
- Ідеальний
- Недостатки:
Представник постачальникаОлено, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Діє
Представник постачальникаТетяно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Моя дружина дуже задобре доволена цим засобом. Постійно його придбаємо у Розетці.
- Достоинства:
- Добре виводе плями
- Недостатки:
Представник постачальникаСергію, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 1 л
Все добре
Представник постачальникаДякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Відбілювач дійсно гарний. З ним прання стає ефективніше.
- Достоинства:
- Гарна ціна та якість.
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 1 л
Класний засіб для світлих речей!
Представник постачальникаВікторіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 1 л
Забирала відразу 4 замовлення. Не перевірила!!! Цей плямовивідник НЕ поклали зовсім!!!!! Відсутня позиція і повністю оплаченому наперед замовленні!!!
- Недостатки:
- Розетка "кидає" людей на гроші!
Представник постачальникаАнно, добрий день!
З питань некоректного комплектування замовлення зверніться, будь ласка, до служби підтримки магазину ""Розетка"", скориставшись способами зв'язку в розділі ""Контакти"" за посиланням: ссылка
З повагою, команда Vanish
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Супер!!!
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Це СУПЕР відбілювач, купую завжди і додаю коли потрібно прати білі речі, після прання речі білосніжні. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- 100 % білосніжні речі
- Недостатки:
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 1 л
Як завжди на 1 місці. Дякую магазину за акцію
- Достоинства:
- Акція
Представник постачальникаНаталіє, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Брала по акции Пятновыводитель и отбеливатель жидкий для тканей Vanish Oxi Action Хрустальное белье 2 л и Гель универсальный Vanish Oxi Action Pink для удаления пятен 2 л. Цена просто СУПЕР-акционная = 379 грн. за 2л. + 2 л. Бесплатная ДОСТАВКА! А самое главное, чистила диван (затёртая спинка "белого цвета". Результат не заставил себя ждать. Белоснежно! Рекомендую!
- Достоинства:
- СУПЕР-акционная + Результат!!!
- Недостатки:
- не обнаружила
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Не виправдав очікування - слабий! :-(
Представник постачальникаІгорю, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, команда Vanish
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 1 л
Не поганий плямовивідник, але треба обовʼязково замочити не на довго, а в деяких випадках додатково потерти в місці плями. Поки кращого не знайшов. У кого ніжні руки або є рани краще користуватися в рукавичках. Дуже хімічний, може нанести невеликий опік або зуд шкіри.
Представник постачальникаОлександре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 1 л
Ваніш завжди виконує свю головну функцію вибілюючи плями та забруднення.
- Достоинства:
- Не пошкоджує барвистість кольору
- Недостатки:
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Розетка, это так и надо, что к 3 литрам не идет мерный колпачек?
Сняла со старой бутылки (1 литр) колпачек, подошел и на новую бутылку.
Минус звезда за отсутствие колпачка.- Достоинства:
- Отстирывает пот и дезодорант, цена на Розетке ниже
- Недостатки:
- Не было в комплекте мерного колпачка к бутылке 3 литра
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Все добре
Представник постачальникаВладиславе, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
Брав для дружини. Вона задоволена.
- Достоинства:
- Видаляє плями.
- Недостатки:
Представник постачальникаСергію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
чудово виводить плями
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
Представник постачальникаАртеме, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Роксолана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Вже кілька разів купую тут ваніш. По акції тут дійсно найвигідніша ціна для великого об'єму.
- Достоинства:
- Найкраща ціна
Представник постачальникаРоксолано, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Vanish
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Товар відповідає якості. Прийшов швидко. Ціна реальна.
Представник постачальникаНаталіє, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Vanish
- Анжеліка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 2 л
Представник постачальникаАнжеліко, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Відмінно видаляє плями.
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 3 л
Чудовий засіб