Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пятновыводитель порошкообразный для тканей Vanish Oxi Action 470 г (5900627081725/5900627063165)

Оценка пользователей 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    68 відгуків:  позитивний — 75%, нейтральний — 10%, негативний — 15%
    Покупці переважно позитивно оцінюють Vanish Oxi Action для кольорових речей, відзначаючи його високу ефективність у видаленні плям і збереженні кольору тканин. Особливо цінують результативність із “складними” та застарілими забрудненнями, зручність використання та економічність. Водночас є нарікання на якість пакування (неповні банки, відсутність контролю відкриття), неточності з комплектацією та випадки, коли засіб не впорався з деякими плямами або пошкодив тканину. Загалом товар вважають корисним і таким, що вартий своєї ціни, але пропонують звертати увагу на комплектацію та правила використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександра Н***

Гарний плямовивідник .

Недостатки:

Олександро, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Олеся К***

Хорошо справляется с пятнами,приятная цена.

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:

Нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Наталья Т***

Этот порошок испортил цветную футболку, замочила как в описании на 30 минут,вытащила футболку, а она вся в отбеленных пятнах! Самое обидное, что когда замачиваю белые вещи с цветным рисунком в ваниш для белых вещей,и замачивается 5-6 часов, цветной рисунок не портится, а тут ваниш для цветных, и такой ужас получился. Очень обидно и неприятно....

Наталіє, доброго дня!
      Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Ірина Д***

Дуже потрібна річ у кожному будинку!

Достоинства:
    Якісний, приємний запах, порошкоподібний, надійна упаковка,велика банка, відмінна ціна!
    Недостатки:
    Немає!

Ірино, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish

• Вера М***

отлично нет ничего лучше БЛАГОДАРЮ !!!

Віро, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish

• Вероника Т***

Получила и не проверила в точке выдачи
    По факту открыла и обнаружила, что не полная упаковка !!!
    По весу не хватает 150 грамм!!!

Вероніко, дякуємо за Ваш відгук. Якщо в отриманій Вами упаковці було менше, ніж 470 г порошку, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення та нададуть необхідну консультацію.

• Анжеліка К***

Анжеліко, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish

• Людмила Ш***

робила по інструкції, але чомусь весь лонгслів в плямах

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    зіпсував світлий лонгслів

Людмило, для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, з'ясують деталі та нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.

• Кирилл З***

За такие деньги это супер товар

Достоинства:
    Чистит
    Недостатки:

Кириле, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• вика

Работает на уровне хоз. мыла. Те пятна, что выводит мыло - он тоже берет. Чуть более сложное - нет. Кислородный пятновыводитель, купленный в Америке, берет практически всё, а этот только самые банальные загрязнения. В общем, ваниш уже не тот. Нет смысла париться с замачиванием, а потом ещё и в стирку его добавлять чтобы получить эффект мыла за 15 гривен.

Достоинства:
    мерная ложка
    Недостатки:
    всё остальное

Вікторіє, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Дмитрий К***

Когда приходит неполная банка порошка, то очень сложно оцениваьб качество товара...увы...

Добрий день! Для порошкового Vanish Oxi Action 470 г нормується вага засобу, оскільки згідно з нормами, які регламентують транспортування і зберігання засобів побутової хімії, об'єм упаковки повинен бути більше, ніж об'єм засобу.

• Андрій

Дуже подобається порошок, більше за рідкий Ваніш. Якщо треба замочити речі - то цей порошок просто необхідний. Ну і на відміну від дешевих кисневих порошків - тут видно результат, плями він видаляє.

Достоинства:
    Видаляє плями, є відчуття що з цим порошком одяг дійсно чистіший після прання
    Недостатки:

Андрію, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Оксана Л***

Отличный пятновыводитель!!!! Можно использовать в холодной воде. Вывел старые пятна жира и грязи на куртке.

Достоинства:
    Отличное качество товара
    Недостатки:

Оксано, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Оксана К***

Добре виводить за старілі плямі

Оксано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда Vanish

• Владимир Л***
    Продавец: Rozetka

Были темные пятна не понятно от чего. Стирка не взяла купил это средство. Все сделал по инструкции, 10 г порошка развел с водой, отмыл, замочил на час, и постирал.
    В итоге, получились такие милы пятна. Но да пятен грязи больше нет.

Достоинства:
    Пятна отситирало
    Недостатки:
    Вещь можно выкинуть

Володимире, добрий день! Нам шкода, що Ви отримали такий досвід!
      Відповідно до інформації, наведеній на етикетці товару, а також в картці товару на сайті магазину "Розетка", при використанні засобу варто: завжди дотримуватися інструкції з прання, зазначеної на ярликах одягу; перевірити міцність забарвлення тканини, використовуючи засіб на непомітній ділянці одягу, прополоскати і дати висохнути; не використовувати для вовни, шовку та шкіри; повністю розчинити у воді коректну кількість засобу; кольорові речі замочувати не більше 1 години; не залишати попередньо оброблені або замочені речі під прямими сонячними променями або біля джерел тепла.

• Альона О***

Мій улюблений серед інших кисневих порошків,тому завжди обираю його)

Альоно, дякуємо за довіру! З повагою, команда Vanish

• Анастасія Б***

Зручна упаковка,добре знімає плями

Достоинства:
    Якість ціна
    Недостатки:
    Не віднайшла

Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Vanish

• Яна Ч***

Замовила, прийшла не повна упаковка
    Розетці ганьба

Яно, добрий день!
      Хотіли б звернути Вашу увагу, що відповідно до правил, які регламентують транспортування засобів побутової хімії, об'єм упаковки засобу має бути більшим, ніж об'єм самого засобу. Упаковка Плямовивідника порошкоподібного для тканин Vanish Oxi Action має містити 470 грамів засобу. Якщо вага засобу у придбаній Вами упаковці відрізняється, просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
      Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, уточнять деталі та нададуть необхідні консультації.

• Елена

Ссууппеерр!!!
    Супер Ваниш по супер цене да ещё и с подарком.
    Розетка, СПАСИБО!

Достоинства:
    Всё
  • Володимир

Все чудово . Повний комплект Ваніш засіб для чистки пралки.

Достоинства:
    Ціна по акції приваблива
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Наталія П***

Відгук не про товар. Про Розетку. В чому сенс акції, якщо ви віддаєте півзамовлення без засобу для пральної машини? Сам Ваніш можно купити дешевше у інших. Це називається шахрайство. Я не буду забирати свої замовлення, бо вони не відповідають тому що я замовляла у вас на сайті, а не тому що я передумала. Але ж я зараз їх відміню і через це ви можете мене в чорний список занести, бо я не забрала його з точки видачі, бо ніде не зафіксовано, що я двічі ходила за цим замовленням і не забирала його, тому що воно не відповідає тому, що я замовляла

• Евгения

Товар отличный, но никакого подарка как в описании в точке выдачи не дали.

• Кубряк Ю***
    Продавец: Rozetka

Це не плямовивідник, а якийсь дешевий порошок , з жахливим запахом . Не розчиняється у воді , не видаляє ніякі плямі , навіть свіжі . Господарське мило набагато дієвіше . Але ціна мила разів в 10 дешевше . Після декілька спроб викинула банку в смітник

• Алина М***

Чудовий підсилювач прання. Як плямовивідник не використовувала.

Достоинства:
    Гарно пере
    Недостатки:
    Ядучий запах)
  • Тетяна

Для старих плям на дитячому одязі не допомогло. Робила все по інструкції. Відіпрало частково свіжі плями на футболці після садочку. Але для такого в мене є кращий засіб, яким просто попшикав і закинув в пралку ( не треба морочитись з замочуванням)

Недостатки:
    Не справляється з плямами!!
    • Ольга Ф***

Підскажіть будь ласка який засіб вам більше подобається?

• Радмила К***

Очень хороший помощник к порошку

Достоинства:
    Помогает отстирать пятна с кухонных полотенец
  • Александр Р***

Средство хорошее, но при открытии банки в точке выдачи обнаружил, что порошка меньше половины

Достоинства:
    Лучшее средство. Беру именно порошок, т.к. жидкость оставляет невыводимые следы
    Недостатки:
    Половина банки
  • Антоніна

Хороший засіб, з плямами від фруктів і ягід на дитячому одязі справляється добре, також гарно виводить застарілі плями

• Катерина К***

Беру вже мабуть п‘яту банку за рік . Дуже задоволена цим порошком. Достатньо пів ложечки,щоб вивести пляму,як з кольорових так і білих речей . Використовую в пральній машинці. Користуюсь 2-3 рази на тиждень в залежності від забруднень…то хватає такої баночки на 2-3 місяці. Якщо плями застарілі то спочатку наношу на саму пляму,розтираю і чекаю,як вказано в інструкції і потім вже вкидаю в машинку для більш детального очищення.

Достоинства:
    Легкий в користуванні. Дієвий. Гарна ціна.
  • Сергей М***

Не знаю чому, але виробник не робить контрольну паперову кришку на банці - тому відсипати вміст дуже легко.

Достоинства:
    Відповідає вимогам до себе.
    Недостатки:
    Вільний доступ до вмісти банки.
  • Мария

Гарний засіб. Давно ним користуюсь. Швидка доставка, дякую Розетці!

• Кирлан Н***

Быстро ,оперативно,качество,как всегда супер)

• андрей а***

Когда-то взял на пробу. Намного лучше жидкого. В этот раз взял по акции 1+1. Не скажу про содержимое (ещё не пользовался) но по поводу полупустой банки не переживайте, вес точный проверил. Из заявленных 470гр. 1-470 и 2-465гр. Пробная 1 банка что покупал была 625гр. Первая и эти две были заполненные на 2/3. Видимо банки делают чуть больше по размеру. Надеюсь что и содержимое порадует как и в первый раз.

Достоинства:
    Лучше чем жидкий
    Недостатки:
    Жаль что свободный доступ к содержимому

Андрей, спасибо, что выбираете Vanish!

• Тетяна

Не можу зрозуміти,чому порошок нічим не закритий всередині?тобто,знімаєш кришку і все. Раніше купувала,то ложку всередині ще потрібно дістати,зняти фольгу,а тут все якось незрозуміло,виникають сумніви щодо якості та оригінальності товару

• ОЛя

может дизайн изменили?

Тетяно, добрий день! Дякуємо Вам за вибір продукції Vanish!
      Хотіли б повідомити, що наразі в упаковці не передбачено захисної плівки та контролю першого відкриття.

• Оксана

Це не ваніш. Якісь гранули ,які погано розчиняються у воді.плями не виводить . Було всього половина банки порошку.

Достоинства:
    Недостатки:
    В описі

Оксано, добрий день! Для детального розгляду ситуації, що виникла, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати нам на пошту [email protected].

• Бондаренко Н***

Ок

Николай, спасибо, что выбираете нашу продукцию!