Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о УМБ Varta Wireless 10000 mAh White (57913101111)

• Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Олександра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Тільки отримала, але вже зарядила телефон 1 раз з 14 до 100% доволі швидко, а головне що працює те що так довго шукала (заряджає від Type-C, бо в багатьох лише написано, а на ділі не працює). Безконтактна зарядка також працює, на скільки швидко заряджає поки не перевіряла, якщо не забуду пізніше доповню відгук)

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Белый

Купив товар два місяці тому, не використовував, поїхав у відпустку і після першого розряжання перестав заряджатися, взяв кабель меньшої потужності, зарядився але не вмикається

Недостатки:
    Не працює
  • Маріанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

В описі вказано QC 3.0. Але вислали із QC 2.4, хоча замовляла саме на 3.0 і чекала дуже довго, бо товару саме 3.0 не було в наявності, а 2.4 був. Получається, навіщось чекала довго, заплатила як за 3.0, отримала 2.4.

Достоинства:
    Отримала, але не те, що замовила.
    Недостатки:
    Отримала не те, що замовила.
  • Гармаш С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Компактний, легкий, можа носити з собою. Безпроводна зарядка працює відмінно, але довше ніж через провод. Думав буду бідьше користуватись безпроводною зарядкою а користуюсь проводом.

Достоинства:
    Компактний, легкий, можа носити з собою.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Доброго дня.

Дякуємо за вибір ТМ Varta.
      Користуйтесь із задоволенням.

• Дмитро Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Користуюся близько двох років без жодних нарікань. Вага і розміри дозволяють зажди мати з собою в дорозі.

Достоинства:
    Якість, розміри, вага

Вітаю!

Дмитро, вдячні за Ваш відгук.
      Користуйтесь із задоволенням.

• Качура О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

После примерно пары недель павер перестал заряжаться

Достоинства:
    Классный, удобный
    Недостатки:
    Перестал заряжаться павербанк
    • Качура О***

upd: оперативно связались со мной, и отправили новый

• Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Швидка зарядка працює дуже добре як на прийом так і на віддачу, легкий і приємний тактильно, нема відчуття дешевізни.

• Антон М***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 15000. Цвет: Белый

Вистачає на декілька циклів заряджання мого і дружини телефонів. При тому що телефон дружини до того жодний пауербанк не заряджав до 100%
    Дещо незручна індікація рівня зарядк пауербанку - чотирма світлодіодами. Індикація цифрами від 0 до 100% було б зручніше

Достоинства:
    Велика ємність, швидка зарядка
    Недостатки:
    цифровий індикатор заряду був би зручніший
  • Полина А***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Виглядає сучасно, зручний, акуратний. Загальне враження позитивне. Користуюсь із задоволенням

• Люда М***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Через те,що зараз я маю багато їздити країною і за кордон (я волонтерка),мені потрібен був Powebank,який би був легкий,компактний и найголовніше я могла заряджати телефон будь де і будь коли,і я обрала цей пристрій,тепер він зі мною 24/7. Як новий член родини ))) Короче кажучи дуже рада,що обрала саме цей.

• Альбина Н***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Чудова бездротова зарядка, заряджає швидко, не гірше ніж від кабеля. Важко повірити, що живу в час, коли техніка продвинулася так далеко.