- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Все підійшло до датчика диму Ajax
Дякуємо, Ігоре, за ваш відгук!
Раді чути, що батарейки VARTA CR2 чудово підійшли до вашого датчика диму Ajax.
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
купив для пульта віддаленої зйомки фото. Підійшло. Задоволений
Добрий день.
Дякуємо за високу оцінку товару ТМ Varta.
Користуйтесь із задоволенням.
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Батарейки не підійшли до домашньої сигналізації Ajax, хоча по формату CR 2 (типорозмір CR15266) вони мають підходити! Дуже розчарований
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підійшли до домашньої сигналізації Ajax
- Представник бренду
Микито, доброго дня. Дякуємо за Ваш коментар. Нам дуже прикро що наші елементи живлення CR2 не підійшли до сигналізації. Ми вже мали схожу ситуацію з одним з типорозмірів акумуляторів, які не влазили до конкретної фотокамери. Тоді після перевірки оказалося що, згідно з вимогами Міжнародної Електричної Комісії (IEC), кожен елемент живлення повинен мати затверджений розмір з відхиленням від нього +- ... мм. Для того, щоб забезпечити максимальну енергію, елементи живлення VARTA найчастіше мають максимально можливий розмір, що пов'язано з використанням більш надійних матеріалів та більшою ємністю нашої продукції у порівнянні з дешевими аналогами. Звісно, на ринку є батарейки, які зроблені з максимальною економією та, якщо навіть і відповідають вимогам IEC, то по їх найнижчому рівню. У тому числі і по розмірах. На жаль трапляються випадки коли виробники роблять і посадочні місця під якісь конкретні елементи живлення. В будь якому разі ситуація дійсно неприємна і нам дуже прикро що Ви отримали негативний досвід користування нашою продукцією.
- Андрій
в AJAX у різні девайси ставляться CR2 і CR123A
перевірте, чи точно CR2 підходять до вашого пристрою.
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Потішила знижка.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- НЕ виявлено
Добрий день!
Дякуємо за вибір ТМ Varta.
Користуйтесь із задоволенням.
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
все ок. працюють
- Достоинства:
- все ок
- Недостатки:
- нз
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Завжди подобався цей виробник
- Достоинства:
- Раніш нарікань не було
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Придбав для автономних датчиків диму. Тестуємо довговічність.
- Достоинства:
- Тестуємо довговічність
- Недостатки:
- Ціна батарейок такого типу
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Как и многие другие клиенты, брал данный типоразмер в датчики. Нужно было заменить много разных типоразмеров единовременно, и решил взять все одного бренда, а не каждый типоразмер разного. Буду теперь следить сколько продержат.
Кстати, как для Варты показалась цена ничего, ибо менее известные марки были всего на 10-15 грн дешевле.
Кстати о пачке, жаль, что нет в наличии дабл-пака, хотя в системе Розетки он есть, но недоступен для выбора. Приходится брать по одной.
Сейчас нужны ещё количества данного типоразмера, буду брать снова эту батарею.- Достоинства:
- Марка, цена
- Недостатки:
- Расфасовка
- Алексей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Использую данный батарейки для датчиков движения на даче в сигнализации, меняю каждые два. Меня это вполне устраивает
- Достоинства:
- Хорошо держит заряд
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
покупал для эл. ошейника, моментально села. не рекомендую выбрасывать деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- моментально села
- Daniel P***
ето ошейник слишком много жрет електричества! она же на 900 мач батарейка а ето много!
- Yaroslav R***Отзыв от покупателя. Продавец: Light&Energy
Просто нормальні батарейки по нормальній ціні. Міняв в протипожежній сигналізації Аякс, в ларьках було значно дорожче. Прийшло оперативно.
- Продавец Light&Energy
Дякую
Звертайтесь
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EnergyLand
Прислали не ті батарейки, що я замовляла. Мені потрібні були CR2, в замовленні були від Duracell. Продавець сказав, що вони вже старі і напевно розріджені. Запропонував замінити на Vatra CR2. Але надіслали CR123A, які мені звичайно ж не підходять.
- Достоинства:
- Продавець хотів як краще
- Недостатки:
- Але прислали не те, що мені потрібно
- Инна К***
Проблему усунуто протягом однієї доби - коректні батарейки швидко прийшли, а магазин безперервно вибачався)
- Продавец EnergyLand
Просимо вибачення за незручності. Будемо раді Вас бачити знову у нашому магазині!