Отзывы покупателей о Бестабачные никотиновые подушечки VELO Icy Berries Мягкий (4820270362815_n)
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Меня прям вставило
Доброго дня! Діана
Щиро дякуємо Вам за високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обрали продукцію VELO та залишилися задоволені.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар
Доброго дня! Михайло
Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обрали продукцію VELO та залишилися задоволені.
VELO: 18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, що споживають нікотин.
- Семен П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я чисто так, от писав відгук в березні а зараз зін 4 стронг ментол айс слім вологі довгі паки доюзав, і що можу сказати в 1 раз удар получив коли 1 раз зін попробував а там 11 мг було і то ментол айс був смак рішає як бити чи швидко чи довго і там губа пече сильніше особливо коли в ліву кидаєш і і момент в праву кинув то запекло в правій жесть, ну зараз вже як від вело 2 бере коли тільки починав такі відчутя ну типу на середині вело 2 не сильно вставляє) Думаю замовлю вело 4 Манго от замовив сьогодні 15 квітня десь приїде)) А вам новички якщо хочете мягкого беріть вело 1-2 крім м'яти, ну якщо хочете жесті подвіжувати трохи беріть перцеву м'яту ну я не пробував але попробуйте вело 2 перцева м'ята, або вело 2 проста м'ята, ну якщо не часто курите беріть вело 1 оранжевий смак не пам'ятаю! Але якщо курите починайте з вело 2 ну і ті хто не сильно багато курять і часто і ті хто хочуть подвіжувати беріть вело 2, А сильно курящі беріть вже від вело 4 ну або починайте з 3 або зразу з стронг Зіна 11 мг 4 крапки! Так то я поставив 4 бо доповнив до свого відгука і мені смак не дуже під кінець зайшов, надоїв! Але нічого поганого не маю!
- Семен П***
Нуууу трошки передумав скасував гроші вернули через 2 дні сьогодні, я сьогодні замовив вело 5 тропічне манго))
Доброго дня! Семен
- СеменОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я новичок, взяв раз після бланша рожевого кроненбурга 4.5 об 300 мл, десь пів години пройшло і закинув пауч, вертольоти на 3 хвилині, ну я сьогодні закинув і перетримав але смака ні сьогодні ні вчора небуло, а вчора я на суху губу тримав, сьогодні не на суху, перетримав бо трохи рухався ще з паучом ну ходив, потім крутитись голова почала і на вторняк я лишив і вчора і сьогодні там 2 вторняка лишились.
Ну короче штука прикольна дає концентрацію, але і дає погані всякі пріколи в виді нудоти, і крутіння голови навіть якщо без пива на трезву голову.- Достоинства:
- Концентрація, відчуття ніби бахнув 4 монстра енергоса
- Недостатки:
- Смак покіщо не виявився але запах є, крутіння голови і не погуляєш з ним довго десь хвилин 10 точно, будеш вже лежати.
- Представник бренду
Доброго дня! Семен Дякуємо за Ваш відгук.
Рівень міцності сприймається індивідуально та залежить від досвіду використання VELO. В асортименті VELO представлені різні варіанти міцності. Можливо, менш інтенсивний варіант насичення нікотином буде для Вас комфортнішим. При виборі смаку обов’язково звертайте увагу на міцність, враховуючи власний досвід.
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО БЕЗПЕКИ:
У випадку якщо під час або після застосування продукту ви відчули будь-які симптоми порушення самопочуття (головний біль, слабкість, нудоту, аритмію, втрату свідомості або будь-які ознаки розвитку алергічної реакції, зокрема висип на шкірі, свербіж чи набряк язика, губ, горла), слід негайно припинити застосування та звернутись по медичну допомогу.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв перший раз ,не сильно вставляє, смак дуже чудовий.Саме для того аби почати
- Достоинства:
- Чудовий смак
- Недостатки: