- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна та якість металу приємна за такий товар! Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна та якість металу
- Недостатки:
- При активному використанні зношуються на підставці резинові ніжки.
Також вилітають алюмінієві стежні що скріплюють конструкцію.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підійшов під мою модель ноутбука. Слід прораховувати правильно свій виріб під даний товар.
- Достоинства:
- Хороший та якісний виріб.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підіймає ноутбук на правильну висоту, щоб не боліла шия і очі
- Достоинства:
- стійка, не ковзає
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка супер, зручна компактна у складеному вигляді, легка!
- Христина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна підставка, ноут не гріється, можна підлаштувати висоту під себе
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар на свої гроші. Трішки похитується, але не критично.
- Достоинства:
- Компактно складається.
- Недостатки:
- Випадають з гнізд кріплення при спробі переставити з ноутбуком)
- Олійник Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всі вузли бовтаються, зафіксувати неможливо. Брала таку само декілька місяців тому в іншого продавця - значно більш якісніша за ті ж гроші.
Забрала з розетки тільки тому, що терміново потрібна була в дорогу.- Достоинства:
- Стоїть, якщо не чіпати
- Недостатки:
- Неякісна
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Підійшов для 14.5 ноутбука, стало зручніше працювати
- Достоинства:
- Зручний, бюджетный
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалася
- Достоинства:
- Компактна
- Христина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна підставка, взяла вже для другого ноутбука. Класно, що можна скласти в мішечок і брати з собою у відрядження.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклейки резиновые, слезли непродержавшись двух месяцев. То, на что было поклеяно, начало растекаться по участкам, где сами наклейки были..
Мною, было принято решение, посадить* их на супер клей. Помогло. Забыл навсегда за них. Дальше. Спустя три,- четыре месяца, вся подставка, начала ходить ходором. Появились заметные люфты. С левой стороны (фото прикреплю), постоянно вылазит данный шлиц(не знаю, как правильно называется). Из ща чего, нижняя левпя часть подставки, в разложенном виде, уезжает в правую сторону.- Достоинства:
- В целом, удобно. Мало занимает места.
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для Asus tuf a15, ноут важкенький 15.6 дюймів, підставка як раз під такий розмір ноутбуку. (Не більше) Нічого не хитається, не перевалюється, резинки теж гарно тримають від ковзання.
- Достоинства:
- Норм
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша підставка, ноутбук тримає добре.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Не вистачає фіксаторів на ніжках
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала підставку, якщо чесно якби її купляла вживу, то ніколи б не взяла) а так онлайн замовлення її "врятувало".
Можу сказати, що це краще ніж коли мій ноут стояв на книжці замість підставки, бо ноут "дихає", особливо в це пекло (+33) і без світла.
Підставка лише для того щоб ставити на рівній поверхні, хтось писав що ставити на себе на дивані - не уявляю як це можна зробити з цією підставкою)
Ніжки просто вставляються в отвір де регулюється висота підйому, вони не фіксуються, тобто взяти і перенести на інший стіл у вас не вийде.
Одна ніжка кривенька і люфтить, але під вагою ноута більш менш нормально.
Для масивних, товстих ноутів, думаю, не підійде. У мене леново 17", якщо багато і швидко друкувати ноут пригає, підбішує, але я планую брати окремо клавіатуру.
Як на мене її переваги це невелика ціна, ноут "дихає" (якщо не розглядати підставки з кулерами), підставка маленька у зібраному вигляді, має чохол і легко вміщається до ноута у рюкзак.
Якщо зважити всі за та проти і не очікувати вау, то моя оцінка 3* - нормально. - Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чомусь думала що вона буде трохи більша та більш стійка. Але ноутбук тримає гарно, працювати на багато зручніше.
- Достоинства:
- Екран тепер на рівні очей
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна аідставка, багато місця не займає, перевозити зручно, стоїть впевнено, але для особистого комфорту булоб чудово більший угол підйому.
- Достоинства:
- Розміри, зручно транспортувати,
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день!
Користуюся вже тривалий час.
Підставка дуже зручна, легко розкладається і складається. Підходить як для 15 так і 14 діагоналі ноутбука. Зроблена з металу. Знизу прорезинина тому не скользить по столоу. - Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для ігрових ноутів рекомендую
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, але бісить коли хочеш підняти. Потрібно продумати можливість фіксації, щоб не випадали опори з пазів при перенесенні. Щоб зручно було переставити планшет разом з підставкою, і при цьому ніжки не вискакували з обраних позицій.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не фіксується повністю
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так себе, взять с собой в поездку еще можно, но для дома точно нет. Подойдет только для нетбука, причем тонких, для толстых не хватает бортика спереди и он постоянно выскользает. Резиновые накладки поотлетали уже через месяц
- Достоинства:
- Компактность
- Недостатки:
- Хлипкая конструкция, резинки быстро отваливаются, только для нетбуков
- Лілія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усе супер
Дякую - Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна та корисна річ
- Николай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает, ноут держит
- Достоинства:
- работает
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошло. Ноут перестал иак сильно греться, потому как до этого, стоял на пачках с под стиков :)
- Достоинства:
- Мобильность, прочность, элегантность, практичность, как высокий так и низкий уровень наклона, позволяет совершенно любому человеку, выставить "под себя" данную подставку и наслаждаться работой за ноут
- Недостатки:
- 0.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Була здивована, як така маленька підставка може витримати великий ноутбук - але мій на 15,6 дюймів і 2,1 кг чудово тримає. Якщо хочете більш надійну установку - рекомендую все ж таки замовити дві.
- Достоинства:
- компактна, витривала, чохол у комплекті, варіативність установки
- Недостатки:
- якщо рухати - починає трястись і трясе ноут відповідно
- Томас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За місяць користування товару відклеїлися гумові накладки що є на підставці. Це перший і найбільший недолік. Інший - недолік конструкції, ноутбук стоїть не дуже надійно. На жаль рекомендувати товар не можу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Залізли гумові накладки. Слабка конструкціна будова.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалось. Замовляли 2 підставки різних брендів . То якість цієї підставки в порівнянні, не дуже. Підставка з розшатаним механізмом, при розкладанні це дуже помітно, також були дефектами покраски. Зовнішній вигляд , та якість не дуже. Відмовились
- ЭлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая, хлипкая немного, и чуть криво сделано, но в целом все удобно и хорошо сидит
- СтаніславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна підставка!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав 2 штуки для ноутбука 17.3 - стоїть впевнено, не дивлячись на те, що ноутбук товстий. Але варто відмітити, що через те, що товстий ноутбук, тримається прям за край.
Без проблем справляється і одна підставка для 17.3 ноутбука, але 2 штуки значно надійніше.
Загалом покупкою задоволений.- Достоинства:
- Має гарний вигляд, надійність і компактність
- Недостатки:
- З товстим ноутбуком може бути не дуже надійно
- Даніїл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна, стійка, підставка
- Антон Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно. зручно брати з собою, компактна штука.
- Достоинства:
- З макбуком дуже зручно.
- Недостатки:
- Через спеку гумові ніжки відпадають, але то ок.
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна підставка