Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гидрогелевые патчи для глаз Venzen Ruby Collagen Hydrating Eye Mask с Экстрактом бурых водорослей 60 шт (FZ41031) (6941349341031/6973098891123)

Оценка пользователей 4.06/5
на основе 21 отзыв
  • Любовь С***

• Анна В***

Досить вологі патчі з ефектом ліфтингу, які ліпше використовувати лежачи, інакше вони "з'їжджаютть"

• Анна Н***

Через чур сильно увлажняют

Достоинства:
    На любителя
    Недостатки:
    Не всем подходит
  • Александр Б***

Не плохие патчи, но много из них были подорваны и скомканы в баночке. Со своей задачей справлялись.

Достоинства:
    Справляются со своей задачей
    Недостатки:
    Скомканы и надорваны в упаковке
  • Оксана С***

Всё отлично, ровненькие. Приятный запах. По результату не знаю, только приобрела.

• Елена К***

Освежают, увлажняют кожу, разглаживает морщины под глазами и на лбу. Гладкие, плотные, толстенькие, достаточно жидкости. Не вызывают аллергических реакций

Достоинства:
    Полностью справляются с заявленными задачами
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Наталья Г***

Досить вологі . Прийшли швидко

Достоинства:
    Якість досить непогана
  • Светлана Е***

Як патчі розрівняти на шкірі, якщо вони скомкані у гофре? Прийшлося тримати їх, притискати та розгладжувати 10 хв. Це дуже не комфортно, забирає час, не зручно.

Достоинства:
    Ефект є, розгладжують зморшки на короткий час
    Недостатки:
    Дуже скомчені, гофре
  • Ирина С***

Добрий ранок! Дуже обурена якістю ції патчів. Відкрила банку і ось як вони виглядають, користуватись неможливо, вони геть пожмакані. В банці місево!Шановна Розетка, як можна продавати такий неякісний продукт? Хочу повернути товар, чекаю на Вашу відповідь.

Достоинства:
    Жахs
    Недостатки:
    Якість жахлива, в банці незрозуміле місиво. Хочу повернути товар. Не ганбіть себе, продаючі неякісний товар
  • Марина

Мені патчі сподобались. Прийшли швидко, охайно упаковані.

Достоинства:
    Ціна, зручність
  • Ганна П***

Мне понравились патчи, работают!!!
    Многовато жидкости в банке, но немного её снять и будет готово к использованию

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Жидкости многовато
  • Дарина М***

Патчи пришли целые, упакованы аккуратно. Сами патчи плотные, не сползают, жидкости в банке достаточно. Раздражения от них нет. Свежести взгляду придают.

Недостатки:
    Пока нету
  • Алина П***

Нормальные патчи за такие деньги) запах приятный, жидкости достаточно, упаковка выглядит дёшево, на подарок не стоит брать)
    Храню в холодильнике, и с главной функцией они справляются, снимают отёк и припухлости, на большее за 100 грн не стоит расчитывать)

Достоинства:
    Не сползают, удобно передвигаться с ними
    Недостатки:
    Дешевая упаковка
  • ярмолюк о***

патчі досить непогані. пакування не пошкоджене, патчі належної якості, достатньо рідини в банці. Тримаються добре, не сповзають. Знімають припухлість під очима, на якийсь час розгладжують невеликі зморшки. Не панацея, але для швидкого результату свіжого вигляду підходить.

Достоинства:
    знімають набряк
  • Яна Г***

декількв днів тому забрала, вже встигла потестити. гідрогель приємний, не штиняє. упакування якісне, симпатичне. поки результату візуального нема, єдине, що набряки трохи спали і шкіра на дотик м'якіша, але ж патчі діють накопичувально, то чекаю

Достоинства:
    не скользять, багато сироватки
  • Дарина К***

Сьогодні забрала з точки видачі, за 20 хвилин була вдома і одразу розпакувала. Патчі виглядають так, ніби це куряча печінка перемішана в блендері. Деякі взагалі розірвані. Наносити їх на обличчя немає бажання і, відверто кажучи, страшно. Просто гроші на вітер. Дякую, Розетко.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Розірвані патчі, перемішані як у блендері.

• Марія
    Продавец: Rozetka

Прикольні патчі. Приємний аромат. Все гарно доїхало. Терміни в нормі. Зберігаю у холодильнику так краще. Щодо ефекту не впевнена чи працюють але освіжаючий точно.

Достоинства:
    Аромат, ложечка,багато гелю
  • Марія І***
    Продавец: Rozetka

Товар цілий та неушкоджений. По термінам все добре.
    Дякую розетка, як завжди все якісно.

З приводу матчів це мій перший досвід поки важко сказати.

• ВАСИЛЬ Ш***
    Продавец: Rozetka

Сподобались.Патчі прийшли цілі, акуратно упаковані. Самі патчі щільні, не сповзають, рідини у банку достатньо. Роздратування від них немає. Свіжості погляду надають, тримаю годину або 40 хв результат добрий

• Анна П***
    Продавец: Rozetka

Патчи хорошие, наносила несколько раз уже. Снимают отёк и осветляют кожу под глазами. Неплохое увлажнение. Раздражений не вызвали. Патчами осталась довольна!

Достоинства:
    Убирают оттечности под глазами

Дякуємо за такі теплі слова! Раді, що змогли завоювати Вашу прихильність! Приємного користування!

• Полина П***
    Продавец: Rozetka

Бюджетні хороші патчі, швидко отримала і відразу затестила: приємно лягають на шкіру, не «пливуть», охолоджуючий ефект
    Із задоволенням буду користуватись)

Достоинства:
    Запах, дія
    Недостатки:

Велике Вам дякую, що обрали наш магазин та поділилися з нами своїми враженнями! Бажаємо найприємнішого користування!