- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 200 мл из EU
Оригинал
- Достоинства:
- Супер аромат, стойкие
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Колись давно купував на іншому сайті. Чудовий аромат, який тримався протягом цілого дня. Повівся на замовлення з Європи, батч-код не пробивається на жодному сайті. Пробував змінювати нуль на «о» і навпаки. Замість цих двох «Q», але все марно. Товар не оригінальний - як через батч-код, так і через нульову стійкість. Знаю про що говорю, бо раніше вже користувався. Якщо захочеться купити з Європи, то краще оберіть інші сайти. Розетка може багато разів казати, що все беруть у довірених постачальників, але довіри до розетки більше немає.
- Достоинства:
- Гарний флакон
- Недостатки:
- Не оригінальна продукція
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 200 мл из EU
Хороші духи, але не самі кращі з тих що у мене є. Приємно пахнуть, як на мене запах не на кожен день, занадто різкі. Сильна стійкість. Взявши одяг на який розпилювали духи більше тижня назад, духи чути
- Достоинства:
- Дуже стійкі, приємно пахнуть
- Недостатки:
- Різкий і сильний запах, не на кожен день
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 50 мл из EU
Користуюсь даними парфумами вже з 4 місяця, почав помічати, що злегка душать в приміщенні та при теплій температурі, на літо не радив би брати, бо занадто приторний запах буде. При холоді навпаки, легкий солодкий аромат, власне я відчуваю цитрусові нотки.
- Достоинства:
- Аромат тримається довго, унікальний шлейф.
- Руслан Б***
а навіщо їх в теплу погоду носити?
візьми щось свіже на літо
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Парфюм хороший, покупаю не в первые. Но работа Розетки – дно. Заказ № 807527259. Заказывал 3 апреля, должен был быть отправлен 8-го. Сейчас уже 13-е, товар до сих пор в статусе: «комплектуется». Не позвонили, не отписали – просто тишина. А связаться с поддержкой не возможно.
- Достоинства:
- Хороший парфюм
- Недостатки:
- Работа Rozetka
- Надія Б***
Може просто статус не оновився.
- Иван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 50 мл из EU
Духи хорошие, приятный сладковатый запах, сидят долго, можно их почувствовать на одежде через день, стойкость отличная, оригинал
- Ольга В***
вы проверяли по батя коду на оригинальность?
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Якісний парфум, стійкість хороша. З часом перестаєш його на собі відчувати, але була ситуація, коли на руки виліз кіт, я його трохи погладив і відпустив, а через деякий час його взяла інша людина, і сказала що кіт тепер також парфумами пахне)))
- Достоинства:
- Класний парфум, мені сподобався.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Замовив ціна за тестер як за оригінал, не пахнуть не тримаються коротше кажути повна паль....
- Олександр
невдячна справа продавати парфуми. кожен другий, хоче видати свою експертну думку, яка нічим не обгрунтована. і так у всьому у нас, починаючи з парфумерії, закінчуючи політикою.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Купив даний парфум загалом все непогано, аромат стійкий, але по батч коду він не пробивається.
- Достоинства:
- Аромат, стійки
- Недостатки:
- Сумніви в оригінальності
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Сам Парфум гарний, не вперше замовляє. Робота Розетки повний відстій, минув тиждень, все оплачено і коли вже забирати товар, дзвонять, що в них його нема. А якби брав на подарунок, неловко вийшло... І взагалі розетка зіпсувалися, через замовлення то відміна, то затримка....
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Оригинал. Очень необычный и загадочный аромат. Сладость , мята, перец. Хочу синие попробовать.Стойкость очень хорошая.
- Достоинства:
- Все
- Константин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Отличный запах за адекватную цену.
- Достоинства:
- Стойкий
- Недостатки:
- Не нашёл
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Больше подойдёт на прохладное время года, на лето может оказаться тяжеловат. Яркий, стойкий, шлейфовый. Держится долго.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Купив тестер, як на мене то до оригіналу далеко, оаніше ж брав цей парфюм, але не в розетці, запах відрізняється, тому краще подумайте перш аніж купувати, можливо краще попроситищоб хтось привіз з закордону!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар не відповідає якості
Експерт RozetkaДоброго дня, Іване Квач.
Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
Щодо запаху, один і той же аромат розкривається на шкірі і одязі у різних людей по-різному, це залежить від індивідуальних особливостей людини, часу доби, настрою, нюху. В різну погоду аромат також може розкритися по-іншому. Так само має місце ситуація, коли виробник згодом змінює або модернізує формулу аромату, особливо це стосується тих парфумів, які виробляються досить довгий час.- Иван О***
Не дивуйтеся чому не впізнаєте аромат. Новоділи парфумів косметичні концерни удешевлюють і реформулюють. Багато класних гарних ароматів так зіпсовано і змінено до невпізнання
- Юра
Аналогічна ситуація, десь перед короною купив в Німеччині, дуже сподобався.
Зараз закінчився, придбав знову (не на розетці), по упакуванні та бутилці все оригінал.
Відчутно змінився, здається ніби лайтова версія оригіналу. Так, є стійкість на одязі, тримається 2 дні, але точно не має такого ж шлейфу, колись 2 пшиків було достатньо, щоб отримувати компліменти оточуючих, а зараз 3 мінімум, щоб самому відчувати. По запаху став якийсь простіший, зараз звучить більше до цитрусових (лимон).
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Довольно симпатичный парфюм, вроде как тестер не должен отличатся от оригинала по качеству. Но мало кто может дать на это ответ :)
- Достоинства:
- Сладенький
Експерт RozetkaДоброго дня, Ігоре! Тестер - це та ж парфумована вода, яка не відрізняється від оригіналу нічим, крім зовнішнього вигляду упаковки (коробки) - вона буде не брендована, біла, швидше за все без целофану. Так само може бути без кришечки. Але це ніяк не впливає на якість самої парфумованої води.
- ВладимирПродавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Очень стойкий, красивый, удивительно сочетающий свежесть и глубину. Магазину, как всегда, респект за идеальный сервис!
- Михаил М***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Больше подойдёт на прохладное время года, на лето может оказаться тяжеловат. Яркий, стойкий, шлейфовый. На старте апельсиновый фреш со сладостью ванили. Потом проявляется кедр и перец, бобы тонка. Кому то может даже показаться унисекс.
- Игорь Я***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Очень приятный, насыщенный и стойкий аромат, чтобы понять этот парфюм, нужно несколько дней его поносить на себе.
Парфюм вызывает приятный восторг! ))