Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Полнорационный корм для австралийский длиннохвостых попугаев Versele-Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix 1 кг (5410340222249)

Код :  401062014
Оценка пользователей 3.67/5
  • Оксана
    Продавец: Rozetka

Постійно купую корелі такий корм, або також Prestige але не преміум.
    Він доволі збалансований, та з власного досвіду можу сказати, що звичайний не Premium зʼїдають майже весь, а в цій версії все ж є щось, що не до смаку пташці. Але все рівно вважаю Prestige найкращим вибором для пташок

• кошарни о***

Все добре.

Достоинства:
    Змінюю свій відгук,з часом таки корм підійшов,дякую виробнику за пояснення.
  • кошарни о***

Не ведіця на його склад,птахам він не подобаеця,невсім але наші всі від него відмовились,гроші потрачені на пробу невдало,невсе то що пишуть е дійсно смачне папугам.

Достоинства:
    Немае,жодна з наших рапуг Корела не їсть його.
    Недостатки:
    Хімозни запах,птахи не їдять ,пробували давать декілька днів всеодно не їдять.

Дякуємо за вибір корму та за Ваш відгук! Нам прикро, що корм не підійшов. Але ми впевнені в якості кормів від відомого світового виробника Versele-Laga. Корм Loro Parque Australian Parakeet – це збалансована за складом суміш насіння, зерен та плодів високої якості, ретельно відібраних за харчовою цінністю та смаковою привабливістю для всіх видів середніх та великих австралійських папуг. Хочемо зазначити, що вся продукція виробника є натуральною, БЕЗ додавання синтетичних консервантів та посилювачів смаку. Це гарний показник якості продукту. Маємо припущення, що саме з цих причин Ваші папуги й відмовились від корму. Взагалі більшість птахів примхливі до переходу на інші корми. В кожному разі, дієтологи та ветеринари рекомендують поступово переводити улюбленців на нові корми: потрохи додавайте у звичний для них корм, кожного дня збільшуючі пропорцію (більше й більше нового корму). Бажано цей період розтягнути на 7 - 14 днів.

• Яна П***

чудовий корм, сбалансований та чистий,вистачає на пару місяців,міняю раз в день, порадив його орнітолог декілька років тому, інший мій какарий більше не їсть)

Достоинства:
    чудовий корм