Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Лакомство для кроликов и грызунов Versele-Laga Complete Crock Apple с яблоком 50 г (5410340613023)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Світлана С***

Моїм пітомцям не дуже подобається. Але інші смаки із задоволенням їдять цього виробника

• Анастасія А***

Щурикам сподобалось)

Достоинства:
    Смачний для щурів
  • Юлия Р***

Пацючок їсть їх з великим задоволенням
    Не більше 1-2 штук на день

Достоинства:
    Смачно пахне
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Ганна

Дуже смачно мабуть, шиншили у захваті. Перше, що вибирають серед корму.

• Инесса

Пахнет прикольно, яблочком. Крыске и дегу очень понравилось, а джунгарики не оценили

• Маслюк М***

Хомячок доволен

• Катерина

Неймовірні ласощі, щурикам дуже подобаються

Достоинства:
    Ідеальні, щурики обожнюють
    Недостатки:
    ціна (

• Ковальчук М***

Кролику подобаються

• Надія К***

Пришло целое

• Савина Л***

Первый раз брала на пробу крысючкам своим. Очень понравилось и им и мне)
    Запах свежего яблока так и манит))) дети с руками отрывают) все как на картинке, подушечки с мягким наполнение в нутри. Рекомендую, как вкусняшку. Немного жирноваты, как по мне, на каждый день, своим даю по половинке.

• Катерина М***

Наша криса вже радісно біжить на звук упаковки, бо обожнює ці ласощі :) Їсть з однаковим апетитом усі три смаки.

Недостатки:
    На ринках інших країн є такі подушечки ще з двома смаками: сиру й зелені. А також з куркою для тхорів. Прикро, що в нас їх не знайти

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Щодо представленності цих смаколиків з іншими смаками - ми прийняли до уваги Вашу зацікавленність і у випадку можливості поповнимо асортимент. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Олена Л***

Кролик дуже любить ці ласощі з яблучком!

• Максим М***

крисуня дуже любить, від звичайної їжі не відмовляється але такий десерт просто обожнює

Достоинства:
    досить якісний склад
  • Крістіна К***

Крыс в восторге)

Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.

• Олександр К***

Крыса лупит за обе щеки.

Достоинства:
    Вкусный наверное
    Недостатки:
    дороговато

• Евгений Л***

Шиншилла ест без проблем. Раскалывать подушечки не приходится.

Достоинства:
    Хорошее лакомство для шиншилл и иных грызунов. Удобная (пластиковый зип), красочная и качественная упаковка.
    Недостатки:
    Естественно - это цена и количество подушечек с лакомством.

Благодарим, за высокую оценку качества нашей продукции !

• Кристина

Крысюни едят, правда грызть начали после того как я разрезала подушечку пополам. Насыщенно пахнут яблоком, как яблочный сок. В другом вкусе ктото ругался что они жирные, да это так, но блин в составе написано же что они с Омега-3))

Достоинства:
    Крыски грызут
    Недостатки:
    Маловато на такую цену, или цена великовата) жду скидки на дальнейшую покупку))