- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Супер...
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Отличный корм...
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Сам корм нормальний. Але відношення операторів до товару на Розетці - не нормальне! Видали пачку корму розрізану канцелярським ножем. На питання:" це що? Скільки висипалося (бо сипалося), чи не потягнуло волог?". Відповідь була: та це коли вчора приїхали, коробку відкривали і ножем випадково(!) розрізали".
Ось через таке відношення треба було б відмовитися, але забрала, бо мені треба корм був.- Недостатки:
- Байдуже ставлення робітників на Розетці
- Вероника Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Наш хом'ячок любить тільки цей корм:)
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
чудовий корм
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Дякую!
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хомяки у захваті від цього корму. Беру тільки його.
- Алена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Досить гарний склад , гарна якість, добре пахне. Криски їдять) Але багато гороху для чого взагалі його пхають для гризунів?.... Користі від нього не бачу. Так тільки об'єм більшим роблять.
- Достоинства:
- Кристина їдять цей корм повністю. Гарно пахне без сміття. Багато смачних гранул.
- Недостатки:
- Дуже багато гороху з 1кг корму десь стакан гороху. Довелось годину сидіти перебирати
- Ірина
Наш джунгарик їсть той горох))
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Корм супер
- Бушева Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Чудовий корм, наша піщанка вже зацінив))Калорійний і має бути достатньо води у вільному доступі
- Достоинства:
- Хороший склад, поживний
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Корм как всегда лучший.
И этот корм во много раз лучше продукции Природа .
У меня и у многих грызуны не охотно едят продукцию от Природа.
А Версале это агонь- Достоинства:
- Качество
- Владислава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Криски кайфують
- Достоинства:
- Гарний корм
- Діана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Найкращий корм що я купувала, щурик їсть все, майже нічого не залишає
- Грошков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хороший корм, збалансований!!!
- Алина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Гарний корм
- ЕВГЕНИЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Гарний склад.
- Ирина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Єдиний корм, який подобається моїм щурикам.
- Достоинства:
- Багато смаколиків і мало що залишається
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Корм гарної якості. Мій щурик зацінив))) Буду брати ще)
Рекомендую.- Представник постачальника
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Очень качественный продукт! Хомяк доволен!
- Достоинства:
- Крупный!
- Недостатки:
- Их нет!
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Дуже гарний корм) ховрашок поїдає усі зернята та палички травʼяні! Він також дуже духмʼяно пахне)) Беріть, не пожалкуєте!
- Достоинства:
- Склад, пахне смачно
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хомяк в восторге, очень разнообразное наполнение
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Для джунгвриків тільки його і купуємо
- Достоинства:
- Є все що треба
- Недостатки:
- Непомітили
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Чудовий корм!
Постійно купуємо його для наших джунгариків. З'їдається повністю, оскільки склад наповнений різноманітними злаками та смаколиками для хом'яків.
Один з найкращих кормів для маленьких друзів!- Достоинства:
- Смачний, поживний, різноманіття злаків
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Користуюся продукцією Versele-Laga вже не вперше, і раджу цього виробника, незалежно від товару (корми для птахів та гризунів, вітамінні добавки тощо), бо якісна продукція за розумну ціну. Саме корм для гризунів я купила вперше, але вразило різноманіття у складі усіляких смаколиків (для гризунів, звісно ) . До цього користувалася дешевшим, і як мінімум склад був не такий багатий та цікавий. Тож гарантую, що маленький улюбленець буде задоволений.
- Достоинства:
- Швидкість доставки, якісний корм,
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хомяк ничего не сказал но думаю ему нравится.
- Достоинства:
- Много всякого в составе.
- Недостатки:
- Цена. Дороговато на такой вес.
- Микола В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Чудовий корм, хом'яки задоволені
- Достоинства:
- Хом'яки задоволені
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Супер корм. Довіряю цьому виробнику. Всі наші тваринки на протязі 8 років, споживають різні корми "Versele-laga", йому можна довіряти. Тваринки здорові та веселі.
Використовую й в професійному розведенні гризунів.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якість, смакові властивості
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хороший корм, щуру подобається
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Очень вкусный, крысы оценили, единственное что корм достаточно "жирный", много орешков и всяких плюшек, поэтому подмешиваем в другой.
Очень удобная упаковка- Достоинства:
- Богатый состав, на долго хватает
- Недостатки:
Доброго дня! Вдячні, за Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції !
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Мої щури його їдять із задоволенням, майже нічого не лишають.
- Достоинства:
- Якісний корм, гарний склад.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Найкращий корм
- Александра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хорошо все
- Достоинства:
- Разнообразие корма
- Недостатки:
- Был бы пак на пол кг.
- Евгения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Корм очень качественный
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хороший корм, крысам нравится
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Один із найкращих кормів. Ціна порівняно з простими кормами значно вища, але абсолютно того варта, тварина хоч нормально харчується. У моєму випадку щуру 1 кг вистачає десь на місяць. Враховуйте, що у кожної тваринки свої смаки. Перша наша криска їла його так собі, не надто активно і розтягувала одну порцію на 2-3 дні (птахи на вулиці потім ще за нею доїдали), фрукти, овочі, фруктові пюре були більш бажаним для неї харчуванням. Зараз же інший щур — і вона готова душу продати за цей корм. Виїдає абсолютно все, окрім перловки (якщо я правильно зрозуміла, що то саме). І фрукти з овочами не так любить, як корм. А ще важливо, що тварина наїдається, активна, має дуже гарну блискучу шерсть і швидко росте
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг
Хороший корм, разнообразный, крысюха довольна :)
- Достоинства:
- Разнообразный состав смеси
- Недостатки:
- Не обнаружены..