- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ця вебкамера стала відкриттям для мене. В ній є все що треба для запису аудіо і відео. З нею можна вести прямі трансляції, що особливо цікавило. Відео відмінної якості. Є підсвітка, тому не треба купувати додаткове обладнання. Ця штука реально замінює собою цілий арсенал студії.
Представник постачальникаВітаємо Вас! Дякуємо за придбання продукції Vertux. Бажаємо приємного використання!
- Валера Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове рішення для відеозв'язку і стрімінгу. Висока якість зображення в 4K, чіткий звук і зручна регульована камера. Керування камерою є простим і зручним, що дозволяє легко підлаштувати ракурс і рамки зображення.
- ЛЕОНІД В*** К.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалася простота установки. Відмінне зображення та звук. Купили вже дві такі камери для різних цілей.
- Достоинства:
- Гарна, зручна, хороша якість зображення.
- Пыхтин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картинка не глючит, звук тоже на уровне шумоподавление в принципе сносное использую с родным кабелем все норм. Нравится подсветка можно выбрать комфортные уровень освещения.
- Достоинства:
- Сборка, картинка звук все устраивает
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спробував, працює відмінно, треба трохи більше часу покористуватись, щоб сказати про всі переваги та недоліки
- Достоинства:
- Хороша камера по знижці
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала вебкамеру, щоб встановити на монітор комп’ютера. Вона виявилася сюрпризом для мене - у неї є все, щоб зробити класне відео, записати звук і навіть корегує зображення, якщо у вас погане освітлення. Я в захваті від покупки. поки що все працює, може пізніше виявлю якісь недоліки.
- Достоинства:
- Прислали швидко, встановлювати і підключати легко.
- Недостатки:
- Недоліків не знайшла.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
3 дні тому забрав цю вебкамеру з пункту доставки. Майже одразу почав користуватись і зараз вже можу сказати, що відео тут дійсно високої якості. Відеодзвінки вона відпрацьовує на відмінно. Видно всіх, хто знаходиться перед монітором. Запис відео теж непогано. Забраження чітке, автоматично налаштовується яскравість, корегується зображення, підлаштовується під освітлення і інші параметри.
- Ліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала згідно з описом на заміну старій вебкамері. Можу відзначити, що звук і картинка мене цілком влаштовують зручно, що є вбудований мікрофон. Камера надійно фіксується на моніторі, можна самостійно відрегулювати необхідну висоту. Що стосується додаткових функцій, то зйомку в темряві не вдалося настроїти вдало тому.
- Достоинства:
- Якість картинки, звуку, наявність мікрофону
- Недостатки:
- Не зрозумілі деякі функції
- AlexAlexОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ВІсоккласна вебкамера, яка здатна створити класний контент для влога. Довго шукав камеру, тестував багато, але ця - те, що треба. Є підсвітка, камера автоматично підлаштовується під освітлення і інші параметри. Також вони автоматично фокусується. При з’йомках на невеликій відстані дрібних об’єктів виходить якісне і чітке зображення. Якщо ця камера, то не потрібна додаткова лампа і інше обладнання.
- Недостатки:
- не дуже зручне кріплення камери
Представник постачальникаВітаємо Вас! Дякуємо за придбання продукції Vertux. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання!
- Одінцов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вебкамера сподобалась, купив її після того, як попередня заглючила. Користуюсь вже місяць і до сьогодні не було нарікань. Якість дійсно на високому рівні. Відео яскраве і чітке. Особливо відмічу під світку. Мені потрібно було б купувати додаткове освітлення, але вбудована в камеру допомогла вирішити цю проблему.
На даний час на практиці використовую не всі функції заявлені виробником. Вона дозволяє транслювати потокове відео. Є мікрофон, який дозволяє записувати і виводити звук через вебкамеру. Помітив чіткість зображення при будь-якій відстані від об’єкту зйомки – зум і фокус працюють. Підтверджую наявність широкого кута обзору. Зображення ширше, ніж на попередній.
Я не робив прямих трансляцій, тому не скажу проці можливості. Однак функція шумозаглушення працює. Сторонні звуки не потрапляють на запис, що мене влаштовує.- Достоинства:
- Все працює і влаштовує
- Дім Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав цю вебкамеру 2 місяці тому. Все шикарно – звук, світло, картинка. Фокус тримається, чіткість і яскравість відмінні. У мене претензій немає.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Камера мені сподобалася по якості зображеня та звуку для відеоконференцій. Постійно користуюсь 9 місяців.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь майже кожен день як 8 місяців. Якість гарна. Але світло докупив. За таку ціну нормас твердий!
- Достоинства:
- Ціна коли була знижка
- Недостатки:
- Качество, кріплення
- Марк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для базового користування навчання там ігри абсолютно підходить, поки не зіштовхнувся з чимось прям таки негативним, треба просто підлаштувати під себе і все нормально.
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал эту вебку для записи роликов. Пока все работает. Изредка есть изменения в освещенности в видео, но это работа самой камеры и ее автоматической коррекции света.
- Достоинства:
- Все отлично
- Недостатки:
- Немного мигает освещение
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З відео часте розфокусування а зі звуком біда що б не робила. При відео дзвінках її мікрофон його неможливо використовувати, мене чути так ніби знаходжусь під водою. Ніякі додаткові налаштування не усувають проблему. Тому змушена підключати окремий мікрофон. Скажімо так, з такою якістю вона має коштувати гривень 800. Якби можливо було протестувати попередньо - ніколи б не купила бо за таку вартість вона своїх базових функцій навіть не забезпечує. Лампа навколо камери швидше просто декорація. На корекцію світла взагалі не впливає
- Достоинства:
- Красива
- Недостатки:
- Поганий звук.
- КМОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кріплення не зручне, можна використовувати лише на штативі, в інших веб-камерах є варіант кліпси. Якість відео явно не 4к як заявлено, зображення пікселізується. Вбудований мікрофон жахливий, майже нічого не чути. Буду повертати товар.
- Достоинства:
- Є підсвітка
- Недостатки:
- Описала в коментарі
- Игорь )***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подумайте 100 раз прежде чем покупать данный девайс,характеристики не соответствуют действительности,сервисный цент игнорит уже 3 недели!Всё для клиента.Прикрепил переписку с сервисным центром.
- Достоинства:
- Коробка
- Недостатки:
- Всё кроме коробки
Представник постачальникаШкодуємо про негативний досвід. Сподіваємося, що це не вплинуло на враження від бренду в цілому. На жаль, ми не можемо вплинути на СЦ Розетки, так як гарантійним обслуговуванням займається сам магазин.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість не те що до 4к , а навіть на 1080 та 720 не тяне, картинка рветься, підвисає... "позитивне блогерство" зробило свою справу - я купив/ся, не зважаючи на купу негативних відгуків... але це хрест на бренді, навіки
- Достоинства:
- Сподівався на те що не доведеться купляти додаткового освітлення для стріму
- Недостатки:
- Рветься картинка
Представник постачальникаШкодуємо про негативний досвід. Не забувайте, що на нашу продукцію 2 роки гарантії. Ви можете звернутися до СЦ Розетки для вирішення питання.
- Сергей Б***
Грустный опыт ваш. Я вот тоже зашел смотреть на отзывы и понимаю что что-то чуть приличное это цены от 12-15 тыщ... и это все не то...
Потому для блогерства смело смотрите в сторону SONY A6000 - A6400 в зависимости от кошелька. Вы получите на 100% универсальный инструмент на все случай жизни...
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жалкую, що не встиг повернути в 14 денний термін.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, підсвітка
- Недостатки:
- Суцільний недолік, картинка не якісна для 4к, звук від початку був поганючий, як із бочки, через деякий час голос зливається в суцільний шум для співрозмовника.
Представник постачальникаШкодуємо про негативний досвід. Сподіваємося, що це не вплинуло на враження від бренду в цілому. Не забувайте, що на нашу продукцію 2 роки гарантії. Ви можете звернутися до СЦ Розетки для вирішення питання.
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество съёмки реально отстойное,с трудом вытягивает маленькую картинку на стриме через OBS и даже при таких ситуациях она умудряется зависать в прямом смысле,я такого ещё не видел ни с одной вебкой,на стриме просто повисло видео с камеры при чём трансляция с монитора работала так что дело не в инете или в сторонних программах,не рекомендую к покупке данный девайс,лучше уже переплатить и выбрать что-то реально работающие!
- Достоинства:
- Внешний вид
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стукіт у мікрофоні. Товар повернув.
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Глючит дико. Работает только с родным кабелем.
Представник постачальникаДоброго дня! Підкажіть, будь ласка, що саме вам не сподобалося? Можливо Вам потрапився брак.
- Дар'я Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрала буквально 30 хвилин тому, підключила, а там... Іду завтра на пошту відправляти вам цей брак, чекаю повернення коштів
- Достоинства:
- Немає переваг
- Недостатки:
- Ця камера суцільний нелолік
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з веб-камерою. Можливо Вам попався брак. Для гарантійного обслуговування зайдіть в аккаунт, з якого робилася покупка, на сторінці ссылка виберіть зі списку замовлень ваш товар - і натисніть "Гарантійне обслуговування".