Отзывы покупателей о Мангал раскладной Vesuvi Auto 2 мм (m-auto2)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Геннадий Ю***

Ми отримали лише позитивні емоції.
    Ідеально підходить для тих, хто любить відпочивати без гучних компаній.

Достоинства:
    Компактність, мала витрата вугілля, якість виробу (зверніть увагу на зазори).
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Доброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!

• Богдан М***

Мангалом задоволенний

• Брусенко О***

Загалом ми дуже задоволені. Нам на сім'ю з 4 осіб вистачає абсолютно. Стандартна решітка стає нормально. Готуємо так крильця і ковбаски. У використанні був вже тричі - поки що взагалі як новий виглядає і нікуди нічого не повело.
    Дуже слушно хтось писав, що не вистачає сумки брезентової або цупкої якоїсь у якості чохла-переноски

Достоинства:
    Відповідає опису, товстий метал, дуже компактна і легка конструкція, економія вугілля за рахунок трикутного дна, легко зібрати з собою на природу. Ціна виправдана
    Недостатки:
    Можливо назвати , що він зовсім невисокий, але перед покупкою ми дивилися на розміри і знали чого очікувати. Тому просто відкладаємо по парі цеглинок під кожну ніжку, щоб було вище.

Доброго дня.
      Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю відповідає вашим очікуванням. Раді, що він зручний у використанні та добре зберігає свій вигляд.

Щодо сумки – ви слушно зазначили, що вона була б корисною. У нашому асортименті є варіант сумки для мангалу, яку можна переглянути та обрати.
      ссылка
      Бажаємо приємних моментів на природі та смачних страв!

• Белоус Ю***

Необычная конструкция. Собирается легко. Металл соответствует заявленному, не ведёт. Лёгкий, не большой. Все супер.

Достоинства:
    Оригинальная конструкция. Малый расход дров(углей)
    Недостатки:
    Можно добавить пару отверстий для тяги.
  • Сергей Г***

Чудова річ. Надійний, компактний. Виготовлений з хорошого заліза. За більше десяти використань не повело і не втратив форму. Легко складається, зручно переноситься. За рахунок своєї форми потребує невелику кількість вугілля чи брикету. На одному засипі готував два заходи шашлику!!!

• noname

все ок. гарний мангал. 1.5кг вугілля ідеально засипаються, можливо трохи не зручно що мʼясо дуже близько до вугля, але, якщо розрівнювати і норм слідкувати за всім то все жариться і нічого не підгорає.

Достоинства:
    бюджетний, зручно збирається, не тяжкий
  • Богдан Р***

Класний бюджетний мангал, оптимальні розміри, не великий і не маленький, на 6 шампурів вистачить, вагу з шампурів тримає, сталь не гнеться, економний розход вугілля.

Достоинства:
    ціна, розміри.
    Недостатки:
    нема
  • Алина В***

Замечательный мангал. Легко собирается, мобильный. Я небольшой любитель барбекю, но иногда хочется шашлыка. Разбирать не собираюсь, стоит возле дров под трассой.

• Юрій Ф***

Чудовий мангал, для якого не потрібно багато вугілля, щоб його розпалити. Відповідає заявленим характеристикам, зі своїм завдання справляється. Мангалом задоволений.

Достоинства:
    Добре зроблений, невеличкі розміри
  • Віктор В***

Перше своє випробування пройшов на ура. Подобається, що він компактний та розбірний. Матеріал мангалу та товщина стінок мене влаштовує.

Достоинства:
    Сталь, компактні розміри, ціна
  • Дмитрий Р***
    Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже малий, і не зручний
  • Ілля

Маленький мангал, мʼясо майже лежить, а іноді дійсно лежить на углях. Якщо робити менше углів, то нерівномірно розподіляється жар - крайні куски мʼяса не прожарюються.
    Після першого ж використання від температури погнулась пластина і тепер просто неможливо розібрати мангал, втулка не виходить з пазу

Недостатки:
    Маленький, пластина погнулась після першого використання
  • Максим Г***

Дуже чудовий мангал. Спочатку він здався малим, але після першого ж використання, змінив думку. Дров потрібно небагато, жар тримається довго. Мені все подобається

Достоинства:
    Все подобається, раджу
    Недостатки:
    Відсутні
  • Артур Л***

Це наш перший мангал, тому немає з чим порівнювати, але наче все з ним добре. До якості питань немає, метал не деформується. Всі елементи складаються швидко, жар тримає добре, місця вистачає на 6 шампурів

Достоинства:
    На 6 шампурів, добре тримає жар
  • Ігор

Класна річ за свої гроші. Метал грубий, здається вистачить не на один рік. Для великої компанії потрібно готувати шашлик два підходи. У складеному вигляді не займає багато місця.

Достоинства:
    Грубий метал, компактний
    Недостатки:
    Для мене їх немає
  • Віктор О***

Досить непоганий мангал за свої гроші. Метал товстий, добре тримає жар. За один раз можна приготувати 6 шампурів м’яса

Достоинства:
    Приємна ціна і гарна якість мангалу
    Недостатки:
    Поки не знайшов