Отзывы покупателей о Мангал Vesuvi Camping высокий 3 мм на 6 шампуров (MVCAMP-V3)

Код:  201443119
Оценка пользователей 4.78/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивний — 83%, нейтральний — 9%, негативний — 8%
    Мангал Vesuvi MVCamp V3 має дуже позитивний імідж серед покупців, які відзначають його добротність, міцний та товстий метал, зручність у збиранні та компактність для транспортування, особливо для автомобільних поїздок. Покупці цінують місткість на 6–8 шампурів, якість зварювання, стійкість і те, що мангал здатний служити довго навіть при інтенсивному використанні. Головні нарікання стосуються великих дефектів складання (відсутність окремих деталей у комплекті або криві отвори), а також підведення стінок/днища при багаторазових сильних нагрузках жаром, іноді скаржаться на вагу й невдоволеність упаковкою. В цілому співвідношення ціна/якість вражає більшість користувачів, і більшість недоліків вважаються мінімальними порівняно з перевагами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Екатерина Л***

Отлично все

Достоинства:
    Компактность, удобный, супер
    Недостатки:
    Нет пока никаких
      Представник бренду

Доброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!

• Максим М***

Якісний мангал, рекомендую!

• Екатерина Л***

Быстрая доставка, сборка, мы довольны, пока все окей

Достоинства:
    Компактность
    Недостатки:
    Пока не обнаружили

• алла ш***

ДУЖЕ ЯКІСНА РІЧ . ЗБИРАЄТЬСЯ ЗА ЛІЧЕНІ СЕКУНДИ. ВИГЛЯД НУ ПРОСТО СУПЕР. АКУРАТНИЙ, КОМПАКТНИЙ. РЕКОМЕНДУЮ!!!

Достоинства:
    СУПЕР МАНГАЛ !!!

• Андрій М***

Мангал, огонь. Собрал легко, всё совпало. Хорошо устойчив. После первого использования металл не повело. Рекомендую.

Достоинства:
    Всё.
    Недостатки:
    Пока не выявил.

• Андрій М***

Собрал, всё отлично, все пазы совпали. Довольно таки хорошо устойчив. Думаю купить второй, как запасной или скорее всего на дачу.

Достоинства:
    Качество сборки, устойчивость
    Недостатки:
    Время покажет.

• Ярослав Б***

В цілому чудовий якісний розкладний мангал. Важкий, тому варіант перевозити суто для автомобіля.
    2,5-3 кг вугілля вистачає на підсмажити свинячий шашлик два рази.

Не вистачає лише чохла для зберігання та транспортування, а той що пропонується окремо - завеликий, як пишуть ті хто його купив.

Достоинства:
    Товста сталь, жорстка конструкція, відносна компактність
    Недостатки:
    Вага, відсутність чохла у комплекті
      Представник бренду

Дякуємо вам за відгук та високу оцінку якості мангалу!
      Щодо ваги — ми використовуємо товсту сталь, щоб мангал служив багато років, не деформувався від температури та мав жорстку надійну конструкцію. Саме тому він важчий за тонкостінні аналоги.
      Стосовно чохла — у нас є окрема сумка для мангалу, яка спеціально розроблена не лише під сам мангал, а й для додаткових аксесуарів: шампурів, решітки, рукавиць, розпалювача та інших речей.
      ссылка
      Як показує практика, мангал рідко перевозять окремо без допоміжних інструментів, тому сумка зроблена з запасом для комфортного транспортування всього комплекту.
      Дякуємо за ваш коментар — він допомагає нам ставати ще кращими!

• Віталій

Гуд

Представник бренду

Доброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!

• Владимир Б***

Чудовий мангал, міцний, швидко складається, гарний дизайн, підійде на подарунок.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Не має

• Вікторія

Міцний,стійкий,компактний,мобільний.Шампурі можна насаджувати як вздовж так і в поперек-чудова фіксація шампура.Пробувала ставити сєтку(з ручкою),теж файно виходить гриль.Ціна і якість супер.Я у захваті від цієї покупки даного мангалу.Після використання легко миється і складається)))

Достоинства:
    У цього мангала є все чого очікуєш

• Владислав К***

Дякую за швидку доставку.
    Вчора замовив, а сьогодні вже забрав

Мангал виглядає дуже якісно!
    Важкий та легко складається
    Ще не користувався, але певен, що все сподобається та прослужить довго!

Достоинства:
    Товщина металу та легкість в збірці
    Недостатки:
    Відсутні

• Артем

Дуже якісний мангал, приємно вражений. Швидко збирається та розбирається. По товщині прям ідеально.

Достоинства:
    Компактність, зручність

• Сергій С***

На перший погляд все супер.
    По користуємось буде видно

Представник бренду

Доброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Нашій команді буде приємно отримати від Вас ще один відгук після використання. Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!

• Олена К***

• Ирина И***

Забрала посылочку, мангал по весу ощущается хорошо, Я собрала его за одну минуту)
    Ножки устойчивые, мангал крепкий, плохо что в комплекте не шли шампура (Я сама купила на рынке) ну это такое)
    С нетерпением жду что бы испытать его)

Достоинства:
    Цена, качество, вес
    Недостатки:
    Нету

• Альона П***

Мангал шикарный, качество супер,цена огонь
    Рекомендосьён

Достоинства:
    Качество
    Цена

• saboda

Дуже якісний і гарний мангал. Виглядає красиво, зроблений добротно. Цілком вистачає для компанії з 4–6 людей.

Достоинства:
    витвір мистецтва

• Роман С***

Товстий метал, гарна поверхня, акуратна порізка.

Достоинства:
    Швидка збірка, товщина металу.
    Недостатки:
    Дуже важкий. Але міцний. За все треба платити.

• Станіслав Г***

Чудовий Мангал!..Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна/якість

• Юлия У***

Хороший мангал. Хорошее качество. Рекомендую.

Достоинства:
    Качественный

• Артем Л***

Якісна штука

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого мангалу. Раді, що ви оцінили якість та надійність виробу.
      Для ще зручнішого зберігання і транспортування мангалу рекомендуємо також звернути увагу на нашу сумку-чохол для мангалу — вона допоможе захистити його під час перевезення та зберігання. ссылка
      Бажаємо вам смачних страв і приємного відпочинку!

• Владимир Ч***

Все, скалося добре.

Достоинства:
    Мет. 3 мм . Зроблено добротно.
      Представник бренду

Бажаємо вам смачних страв і приємного відпочинку!

• Alex M***

Користувався мангалом Vesuvi Camping влітку і восени 2025 р. Якість виробу висока, рекомендую. Розмір мангала повністю задовольняє, 6 шампурів розміщуються ідеально. Бокові отвори - напис Vesuvi (назва виробника), оригінально виглядають. Дякую Rozetka за відмінне обслуговування. Буду надалі замовляти на сайті Rozetka і іншим радити.

Достоинства:
    Зробено майстерно, метал 3 мм, фарба стійка, не хитається - стоїть "мертво", розкладний, довго тримає жар. А головне - зроблено в УКРАЇНІ.
    Недостатки:
    Відсутня сумка для мангала, але це не принципово.
      Представник бренду

Дякуємо Вам за такий розгорнутий і теплий відгук про Vesuvi Camping!
      Нам дуже приємно, що мангал повністю виправдав Ваші очікування — і по розміру, і по якості металу, і по стійкості конструкції. Ми дійсно приділяємо велику увагу товщині сталі 3 мм, жорсткості каркасу та якості фарбування, тому особливо цінно чути, що Ви це відмітили в користуванні.
      Раді, що Вам сподобалось і дизайнерське рішення з боковими отворами у вигляді напису Vesuvi — для нас важливо, щоб виріб був не лише практичним, а й впізнаваним.
      Щодо сумки — ссылка
      Дякуємо, що обираєте українського виробника
      Будемо раді Вашим новим замовленням і смачним шашликам!

• Олександр С***

Даже гарний мангал.Метал товстий,гарно покрашений.Шашлики вишли смачні.

Достоинства:
    Товстий метал,легко скласти та розкласти.Гарно стоїть на ніжках.

• Алина Д***

Супер. Мы довольны. Замечательного качества. Рекомендую.

Достоинства:
    Прочный металл

• Андрій Ш***

Дуже добротний мангал. Велика решітка підходить ідеально.

Достоинства:
    Якість, розміри.

• Грицюк В***

Зручний, компактний.

Достоинства:
    Компактний підійде як для довгих так і коротких шомпурів
    Недостатки:
    Нарікань не має

• Олексій С***

Віддіміний мангал!

Достоинства:
    Якісний, гарний метал
    Недостатки:
    Через певний проміжок часу згорає фарба

• Сергей С***

Отличный мангал

• Слава К***

Зручний відповідає опису зауважень нема

Достоинства:
    Зручний

• Александр Б***

Чудовий мангал,компактний швидко складається

Достоинства:
    Товстостіний
    Недостатки:
    Низькуватий

• Григорій О***

Мангал гарний, хоч тяжкий (товщина стінок і ножок все ж таки 3 мм), та він буде вічним. Задоволений на 100%!

Достоинства:
    Мабуть, онукам ще залишиться

• Роман Р***

Чудовий мангал, дуже зручний, з міцного матеріалу. Вже декілька разів використовувався, а виглядає всеріано як новий.

Достоинства:
    Зручно складається, стійкий, хороша якість металу.
    Недостатки:
    Не виявив

• Виктория К***

Отличный мангал

• Катерина Г***

Маленький, але міцний і зручний

• Олександр К***

Компактний надійний.