Отзывы покупателей о Шампунь без слёз Veterinary Formula SCC Puppy Love без слёз для щенков и котят, собак и кошек 503 мл (736990012050)

• Ксенія

Всунули зовсім іншу шампунь(
    Враховуючи те, що колір тої що замовляли такий самий і вона була щільно обмотана плівкою, не помітили цього при отриманні
    Результат - оплатили зовсім не той товар, що замовляли. Дуже прикро, що є такі недобросовісні продавці

Ксенія, дякуємо за вибір та звернення! В новій партії виробник змінив зовнішній вид пляшечки. Фото на сайті Розетка вже оновлене і відповідає актуально вигляду. Склад не змінився, якість на такому ж високому рівні як і раніше!

• Наталія Б***

Шампунь подобається. Алергії немає.

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Альона Ш***

Шампунь концентрований, класний запах, у песика алергія після зміни на цей шампунь зникла.

Достоинства:
    Легко вимикається, класний запах

• Богдан П***
    Продавец: Rozetka

Хороший шампунь для щенков, аллергии нет,. Шерсть гладкая, не выпадает, блестит)