Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шампунь Ультра Увлажнение Veterinary Formula SCC Ultra Oatmeal Moisturizing для кошек и собак 503 мл (736990012104)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Тетяна Н***

Наш улюблений шампунь. Після нього собака пахучий, блискучий, м'якенький, доглянутий. Мені аж завидно трохи) моє волосся б так сяяло

• Бережная С***

Не відповідає заявленому товару.

• Павліна

Тобто?
      Що саме?

• Сергей М***

Не відповідає товару який вказаний на фото

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Писаревич В***

Довольны. Собака вестхайленд.

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Елена Т***

Шампунь "не о чём"!!! После купания шерсть выглядит сухой, не ухоженной,блеска нет. Тупо выброшенные деньги! Хотя, пользуемся кондиционером этой фирмы - нареканий нет вообще!(но кондиционер покупали не в Розетке!)
    Не советую к покупке!

Достоинства:
    Достоинств нет!
    Недостатки:
    Одни недостатки!

Добрий день ! Veterinary Formula Ultra Moisturizing зволожуючий шампунь. Попередньо не було отримано подібних скарг, а навпаки багато позитивних відгуків. Властивості даного шампуню навпаки пом'якшувати і зволожувати. Можливо, справа в іншій косметиці, що була застосована або в недостатній кількості застосування шампуню чи не витримано рекомендований час перед змиванням. Також, в кожної тварини шорстка має власні особливості і тому жоден засіб не може гарантувати, що виправдає Ваші очікування.

• Алёна Л***

Розетка дякую за оперативне відправлення!!

Достоинства:
    Шампунь має гарні властивості:не сушить шкіру собачці(йорк);піниться гарно і є економним!!

• Антонина Д***

Шампунь понравилась,хорошо пенится,отличный запах,который сохраняется на долго!Шерсть выглядит здоровой!

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Нету

Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.

• Наталья Т***

Заказала для ши тцу. Шампунь шикарная. Економная посравнению с другими шампунями.

Достоинства:
    Хорошо увлажняет. Не сушит кожу собаки. Шорстка шелковистая.
    Недостатки:
    Нету

• Моторная Ю***

Пользуемся уже 5 лет . Йорк. Хватает на 6-8 месяцев .

Повторили покупку!!!Шампунь отличный!!!

• Наталья Т***

Шампунь очень хороший!!!Шерстка после купания блестит,мягкая!!!

• Яна

Шампуня хватает очень на долго, это собственно и компенсирует его дорогую стоимость. Он нам помог и от блох избавится и смягчить шерсть. Не скажу, что кошка любит все эти водные процедуры, но в последствии отлично себя чувствует.