- AI аналіз відгуків34 відгуки: позитивний — 76%, нейтральний — 13%, негативний — 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Галина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як завжди, якість відмінна
- Достоинства:
- Усуває потовиділення
- Недостатки:
Галина, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний зв'язок після використання засобу. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Буленко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий антиперспирант. Рекомендую
- Достоинства:
- Запах не різкий, сохне швидко
- Недостатки:
Вітаємо. Щиро вдячні за зворотний зв'язок після використання засобу. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний запах
- Достоинства:
- Недостатки:
- 48 годин пахне одяг
Потовиділення не блокує
Світлана, раді вітати. Дякуємо за довіру. Для нас цінна Ваша думка, тому відгук буде прийнято до уваги. Бажаємо вдалих придбань!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захищає наче нормально . Але запах не подобається
- Достоинства:
- Захист
- Недостатки:
- Запах
Ольга, добрий день. Ми вдячні за коментар. Аромати — це дійсно дуже індивідуальна річ. Те, що здається комусь нав'язливим, для іншого може бути приємним та заспокійливим. У кожного свій унікальний набір вподобань і сприйняття запахів. Якщо запах викликає дискомфорт, це може бути прекрасною нагодою спробувати щось інше. У бренді Vichy є широкий вибір продуктів із різними ароматами та навіть варіанти без запаху, які можуть краще відповідати Вашим вподобанням. Зверніть увагу на кульковий дезодорант-антиперспірант 48 годин для чутливої шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пользуюсь один раз утром, хватает на целый день.
Ольга, раді Вас вітати. Ми вдячні за відгук. Зверніть Вашу увагу на Vichy Mineral 89 концентрат для відновлення і захисту шкіри обличчя. Продукт усуває помітні лінії зневоднення, подразнення, почервоніння, стягнутість й тьмяний колір обличчя. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодорант прийшов без пакування. На видачі в Розетці мені його просто поставили на стойку... це було дуже дивно
Сам товар ще не тестувала- Достоинства:
- Поки не тестувала
- Недостатки:
- Доставка без пакування
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Действительно отличный део.
Ирина, добрий день. Дякуємо за довіру. Радимо доповнити догляд обравши Mineral 89 денний сонцезахисний зволожувальний флюїд для шкіри обличчя, SPF50+ від бренду VICHY. Засіб має легку текстуру, що забезпечує довготривале зволоження шкіри до 72 годин. Продукт містить сквалан, який посилює бар'єрну функцію і знижує трансепідермальну втрату води. Вітамін Е в складі зменшує пошкодження шкіри, яке пов'язане із зовнішніми впливами. А ніацинамід і мінерали, що містяться у термальній воді VICHY вулканічного походження, стимулюють вироблення керамідів та зміцнюють епідерміс шкіри. Бажаємо краси!
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Антиперспірант досить хороший. Правда, стосовно 96 годин захисту нічого сказати не можу, бо щовечора відвідую душ. )) Але на день його цілком вистачає.
- Достоинства:
- Дійсно працює, має ненав'язливий аромат.
- Недостатки:
- Довго висихає, зависока ціна.
Лілія, раді Вас вітати. Вдячні за позитивний відгук. Доглядаючи за шкірою тіла необхідно піклуватися і про епідерміс обличчя. Зверніть Вашу увагу на Liftactiv Specialist B3 сироватку проти пігментних плям та зморшок шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт діє на різних рівнях шкірного покриву: скорочує вироблення меланіну на епідермальному рівні, водночас відлущує відмерлі клітини на поверхні шкіри для ефекту пілінгу видимих пігментних плям. Тон епідермісу виглядає рівномірним та сяючим. Рекомендуємо вранці застосовувати Vichy Capital Soleil сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, SPF 50+. Бажаємо Вам краси!
- Леся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Антиприспірант сподобався, зручний, приємний запах, захист на 8 годин точно, довше не носила.
Дякую продавцеві за оперативність.- Достоинства:
- Нейтралізує природній запах.
- Недостатки:
Леся, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук. Залучайте комплекс засобів від бренду Vichy для досягнення найкращого результату. Зверніть увагу на гаму засобів Mineral 89, яка дарує шкірному покриву зволоження, пружність та еластичність. Бажаємо лише вдалих придбань та гарного дня!
- Олександра З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю и не один раз. С моей проблемой справляется на отлично (пользуюсь по утрам, не 1 раз в 3 дня, но мне по другому и не нужно) , на рабочий день в жару я всегда уверена что не подведёт и в дни гормональных всплесков тоже. Рекомендую. Простые дезодоранты не в конкуренции.
- Достоинства:
- Полностью блокирует неприятный запах на день.
- Недостатки:
- Нет. Даже цена не недостаток, потому что обычными я в течение дня пользуюсь несколько раз, то есть расходую их в три раза быстрее.
Олександра, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я Вашого тіла. Доповніть щоденний догляд за шкірою Vichy Mineral 89 щоденним гель-бустером, що містить 89% термальної води та гіалуронову кислоту, для посилення пружності та зволоження шкіри обличчя. Це етап №1 у щоденному ритуалі з догляду за шкірою. Завдяки легкій, гелеподібній текстурі він швидко поглинається, тому чудово поєднується з усіма засобами основного догляду за шкірою Vichy. Вдалого дня!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що ж. Спробували. Попереджуючи усі спроби "відбілити" дезодорант, одразу напишу - я знаю, що така продукція може діяти для кожного індивідуально і тому пишу лише про свої результати і висновки. 1) Ні про які 96 годин захисту мова не йде. Вистачає лише годин на 8 при не такій вже і великій жарі 2) Ціна. При ціні масмаркету по знижкам біля 70 грн і об'ємом 75мл ось цей дезодорант з кратно більшою ціною (дорожче більше ніж у 6 разів) і об'ємом меншим у півтори рази виглядає просто недолуго. А кінцевий результат в обох випадках однаковий. Резюмуючи, спроба повестися на бренд, призвела до звичайного результату -"на хіба платити більше". Не рекомендую. Буде натхнення, то додам такий же відгук про іншому дезодоранту Vichi
- Достоинства:
- Запах. Тобто реальних переваг немає жодної
- Недостатки:
- Тримається менше одного дня, тобто годин 8, далі запах поту починає відчуватися
Микола, вітаємо. Дякуємо за конструктивний відгук. Розуміємо Ваше обурення. Запевняємо, що лабораторія VICHY докладає старанні зусилля для отримання продуктів з ефективним, натуральним та безпечним складом та обов'язково тестує готовий результат на чутливій шкірі. Ми цінуємо Вас, тому вже передали відгук у відповідний відділ. Також ми поважаємо Ваше рішення та бажаємо успіху знайти той догляд, який буде до вподоби та забезпечить бажаний результат. Гарного дня!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для чоловіка, навіть при сильних фізичних навантаженнях антиперспірант упорався бездоганно
Олена, добрий день. Дякуємо за відгук. Раді, що засіб так добре підійшов. Також для щоденного догляду за чоловічою шкірою обирайте Vichy Homme Hydra Mag C тонізуючий зволожуючий гель для душу для тіла та волосся. Нехай використання продуктів бренду Vichy завжди залишає приємні відчуття та комфорт. Бажаємо Вам гарного дня!
- ВладимрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодерант для женщин но интересно было попробовать. Пот держит хорошо. Но запах совсем не понравился. За это три звезды. Пользоваться не буду. Но это дело вкуса. Пробовал Vichy інтенсивний кульковий 72 години он тоже для женщин. Так вот у этого замах очень классный. Я бы даже сказал что запах мужской. Очень понравился. Его буду еще брать.
- Достоинства:
- Хорошо держит пот
- Недостатки:
- Совсем не понравился запах.
Владимир, здрастуйте. Нам важливий Ваш досвід використання. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Vichy Clinical Control кульковий антиперспірант для чоловіків проти надмірного потовиділення та запаху, 96 годин захисту. Засіб розроблений спеціально для чоловіків, забезпечує ефективний контроль над надмірним потовиділенням, зберігає суху шкіру пахв протягом 96 годин та запобігає появі неприємного запаху, даючи можливість почуватися комфортно і впевнено. Бажаємо Вам чудового дня!
- малик И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер дезодорант
- Достоинства:
- Без слідів на одязі
- Недостатки:
Добрий день, Малик. Дякуємо за відгук. Радимо також спробувати інші продукти бренду Vichy. Використовуйте у щоденному догляді Homme Hydra Cool+ зволожувальний гель з охолоджувальним ефектом для обличчя та контуру очей для чоловіків. Засіб забезпечує миттєве відчуття крижаної свіжості. Формула містить гіалуронову кислоту, яка надає зволоження шкіри протягом 48 годин. Бажаємо Вам здоров'я!
- Шевченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Eucerin краще, цей викликає фурункулез
Евгений, вітаємо. Вдячні за відгук та довіру. Розуміємо, як важко знайти дієвий та безпечний догляд, бо шкіра кожної людини особлива. Один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів. Запевняємо, що докладаємо максимум зусиль для отримання продуктів з натуральним та безпечним складом та обов'язково тестуємо готовий результат на чутливій шкірі. Зверніть увагу на Мінеральний дезодорант-спрей для дуже чутливої шкіри 48 годин від Vichy. Бажаємо Вам комфорту!
- Олександра З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарный!
Олександра, вітаємо. Дякуємо за приємний відгук. Доглядаючи за шкірою тіла необхідно піклуватися і про волосся. Зверніть увагу на засоби для догляду за волоссям Dercos бренду Vichy. Підібрати продукти з оптимальною дією можна для кожного типу і стану волосся. Бажаємо Вам краси!
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Із задачею не справляється.Взагалі ніякий((((Гроші на вітер
Невідповідає описанню
Вітаємо, Світлано. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок після використання засобу. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найбільш чутливій шкірі. Підбір догляду за шкірою обличчя та тіла є дуже індивідуальним. Для більшої ефективності рекомендуємо наносити дезодорант на очищену суху шкіру і одягатися через 10-15 хвилин після того, як засіб повністю вбрався. Перед нанесенням переконайтеся, що шкіра в зоні обробки суха, чиста, без видимих пошкоджень. Бажаємо гарного дня!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалася багато якими засобами, але цей самий кращій!у кого проблеми с плямами на одязі і «запашком» це прям рятівник для вас❤️
- Достоинства:
- Гарно працює, запах і ціна
- Недостатки:
Марія, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Також звертаємо Вашу увагу, що в асортименті бренду Vichy є гами догляду за обличчям та волоссям. Здоров'я і краси Вашій шкірі!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодоран сподобався, приємний запах , взяла його вперше, компактний тюбик , це зручно. Виправдав сподівання , брала за відгуками .
- Достоинства:
- Зручний тюбик , приємно користуватись, не має нічого зайвого.
- Недостатки:
- Не знайшла
Наталіє, доброго дня. Вдячні за довіру. Запорука здоров'я та красивого вигляду шкіри - регулярний догляд разом із засобами, що відповідають її потребам і особливостям. Також звертаємо Вашу увагу, що в асортименті бренду Vichy є гами догляду за обличчям та волоссям. Гарного дня та приємних вражень від використання засобів бренду Vichy!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодорант економний, стійкий, має дуже приємний аромат.
Вікторія, доброго дня. Щиро вдячні за чудовий відгук. Турбуючись про шкіру тіла, не забувайте про шкіру обличчя. Зверніть Вашу увагу на гаму Aqualia Thermal. Завдяки вмісту рослинного цукру манозі та гіалуроновій кислоті продукти ефективно утримують вологу глибоко всередині шкіри й скорочують її трансепідермальну втрату. Нехай використання засобів бренду Vichy завжди залишає приємні відчуття та комфорт шкіри. Бажаємо краси та здоров'я!
- Тамара А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила по відгукам про дієвість. Сподівання виправдав на всі 100%. Брала в подорож - не підвів.
Аромат мені підійшов.
Буду використовувати періодично, у моменти коли потрібен надійний захист.- Достоинства:
- Тривала дія, приємний запах.
- Недостатки:
- Не впевнена в безпечності складу.
Тамаро, вітаємо. Щиро вдячні за відгук та досвід використання. Будь-який тип шкіри потребує інтенсивного зволоження, яке допоможе зберегти здоровий вигляд та сяяння шкіри. Зверніть увагу на засоби гами Aqualia Thermal для свого щоденного догляду. А для додаткового заряду зволоження використовуйте Mineral 89 зміцнюючу тканинну маску для відновлення шкіри обличчя. Бажаємо краси та здоров’я!
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь постоянно, не оставляет желтых следов, действительно защищает, наношу точечно, очень мало. Довольна им, другие даже не рассматриваю
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ненав'язливий, свіжий аромат, нелипучий, слідів - ну майже не залишає. Довго тримає свіжість і чистоту. Справді зменшує потовиділення. Для мене саме головне, що не викликає подразнень шкіри. Дуже сподобалось економне використання дезодоранту, тобто він не тече. Адекватне співвідношення ціни і якості. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам. Якісний продукт.
- Недостатки:
Аліна, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий коментар. Доповніть свій догляд за шкірою обличчя та тіла термальною водою. Термальна вода вулканічного походження з унікальною формулою з 15 мінералів зміцнює, відновлює шкіру, нормалізує рівень рН, підсилює бар'єрно-захисні функції шкіри. Підходить для чутливої шкіри. Гарного настрою!
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий з усіх,якими користувалася. Взяла одразу 2 і не пожалкувала.
- Достоинства:
- Кращий
- Недостатки:
Юлія, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук. Нехай використання засобів бренду Vichy завжди залишає приємні відчуття та високу ефективність. Гарного дня.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, ароматний, дієвий! купую не вперше.
Інна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді, що даний засіб повністю виправдав Ваші очікування. Лабораторія Vichy створює ефективні та безпечні засоби, з урахуванням особливостей чутливої шкіри. Доповніть свій догляд за шкірою обличчя і тіла термальною водою. Термальна вода Vichy вулканічного походження з унікальною формулою з 15 мінералів зміцнює, відновлює шкіру, нормалізує рН, підсилює бар'єрно-захисні функції шкіри. Приємного використання та гарного дня!
- Алла И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучший из шариковые дезодоранты.Быстро высыхает нет липкости и раздражения .Запах пота не слышно в течении всего дня.Справляется со своей задачей на 100%.Спасибо Розетке.
- Достоинства:
- Лучший.
- Недостатки:
Алла, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання засобу. Доглядаючи за шкірою тіла необхідно піклуватися і про волосся. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Dercos. Косметика по догляду за волоссям Vichy гами Dercos включає ефективні засоби для боротьби з лупою, випадінням, витонченням та підвищеною жирністю шкіри голови. Підібрати продукти з оптимальною дією можна для кожного типу і стану волосся. Бажаємо Вам чарівності!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший дезодорант!
- Достоинства:
- Приятный запах !
- Ольга Ш***
40 грн заплатили?))))
Здрастуйте, Людмила. Дякуємо Вам, що поділилися своїми чудовими враженнями. Запорука здоров'я та красивого вигляду шкіри - регулярний догляд разом із засобами, що відповідають її потребам і особливостям. Важливим першим кроком є очищення, під час якого Ви видаляєте з поверхні епідермісу забруднення, надлишки шкірного сала та залишки косметики, а також підготовлюєте її до наступних етапів. Зверніть увагу на гаму засобів Purete Thermale для свого щоденного ритуалу догляду. Приємного використання та гарного дня!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший дезодорант. Приятный запах. Хорошее качество
- Достоинства:
- Выполняет свои функции
- Недостатки:
Ірина, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді, що даний засіб повністю виправдав Ваші очікування. Всі засоби бренду Vichy розроблені під контролем дерматологів та алергологів. Рекомендуємо звернути увагу, що в асортименті бренду Vichy є засоби для інтенсивного зволоження та зміцнення захисного бар'єра, продукти для корекції недоліків, зморшок та відновлення пружності шкіри. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший дезодорант,користуюсь вже декілька років,однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Дуже добре захищає навіть в жарку погоду
- Недостатки:
Доброго дня, Анна. Дякуємо за відгук. Зверніть Вашу увагу на гаму Dercos. Косметика по догляду за волоссям Vichy гами Dercos включає ефективні засоби для боротьби з лупою, випадінням, потоншенням та підвищеною жирністю шкіри голови. Підібрати продукти з оптимальною дією можна для кожного типу і стану волосся. Бажаємо Вам краси!
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний дезодорант з свіжим ненав'язливим ароматом. Не залишає плям на одязі, та гарно захищає від поту
- Достоинства:
- Супер чудовий дезодорант!
- Недостатки:
Раді вітати Вас, Альоно. Дякуємо за відгук. Чудово, що засіб так добре підійшов Вашій шкірі. Для додаткового догляду за шкірою тіла та обличчя рекомендуємо термальну воду Vichy, яка збагачена 15 цінними мінералами, використовуйте її в будь-яку пору року, впродовж усього дня, як тільки відчули потребу освіжити, зволожити шкіру. Бажаємо гарного дня!
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую не перший раз цей дезодорант! Повністю влаштовує. VICHY як завжди на висоті!
- Достоинства:
- Якість VICHI!
Наталя, раді вітати Вас. Щиро дякуємо за відгук. Зверніть Вашу увагу на важливий перший крок по догляду за шкірою обличчя - очищення, під час якого Ви видаляєте з поверхні епідермісу забруднення, надлишки шкірного сала та залишки косметики, а також підготовлюєте її до наступних етапів. Зверніть увагу на гаму засобів Purete Thermale для свого щоденного ритуалу догляду: Purete Thermale пінку для очищення шкіри обличчя та Purete Thermale вдосконалювальний тонік для всіх типів шкіри. Приємного використання та гарного дня!
- Копытова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший дезодорант,рекомендую
- Достоинства:
- Нема жовтих плям на одезI,нема алергii
- Недостатки:
Доброго дня, Оксана. Дякуємо за приємний відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою Vichy - Mineral 89 концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя. Сприяє відновленню бар'єра шкіри та підсиленню її захисних та імунних властивостей із видимими результатами на шкірі: природне сяяння більш помітне, шкіра виглядає більш наповненою вологою - лінії зневоднення виглядають розгладженими. Має протизапальний та заспокійливий ефект. Бажаємо краси та здоров'я!
- Дычко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вдруге і тепер тільки його.дуже подобається,неприємний запах поту,що це?взагалі не пам’ятаю!
- Достоинства:
- Крутий,справляється на всі 100
- Недостатки:
Доброго дня, Ксеніє. Дякуємо Вам за приємний відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на антивікову сироватку з гіалуроновою кислотою Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler для скорочення зморшок і відновлення пружності шкіри, засіб компенсує 100% щоденної втрати гіалуронової кислоти шкірою обличчя. Рідка, нелипка текстура, що не розтікається та швидко поглинається шкірою. Підходить для зони навколо очей та повік, протестовано під офтальмологічним контролем. Бажаємо Вам краси!
- Григорьева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший антиперспірант. З своїми функціями дійсно справляється. Має легкий приємний запах. Не залишає білих слідів на одязі.
Вітаємо Вас, Наталіє. Щиро вдячні за відгук. Рекомендуємо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання навіть в зимовий період. Оберіть Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак старіння шкіри обличчя SPF 50+, який підходить для чутливої шкіри та зони навколо очей. Засіб сприяє попередженню появи зморшок, пігментних плям, проявів оксидативного стресу, спричиненого УФ променями та забрудненням повітря. Бажаємо Вам шарму!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго шукала свій антиперспірант, який би дійсно виконував свою функцію. І ось нарешті по рекомендаціях косметолога купила цей. Це просто знахідка.
Антиперспірант дуже класний, щиро рекомендую тим, хто шукає щось ефективне, а не просто якийсь нейтралізатор запаху.- Достоинства:
- Порівняно з аптеками то вигідна ціна;
приємний, не різкий запах;
І головне - працює як антиперспірант - Недостатки:
- ----
Юліє, раді вітати. Щиро дякуємо за Вашу любов, цінуємо безмежно. Нехай використання засобів бренду Vichy буде приносити тільки задоволення та бажаний результат. Бажаємо гарного дня!
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Приємний ненавязливий аромат. Ефективно стримує потовиділення.
- Недостатки:
Доброго дня, Тетяно. Вдячні Вам за позитивний коментар. Турбуючись про шкіру тіла не забувайте про шкіру обличчя. Радимо звернути увагу на Mineral 89 щоденний гель-бустер, засіб №1 у щоденному ритуалі догляду за шкірою обличчя. Продукт містить важливі інгредієнти: гіалуронову кислоту, термальну воду Vichy у концентрації 89%. Має легку текстуру, яка швидко поглинається, здатний зміцнювати захисний бар'єр шкіри для захисту її від негативної дії зовнішніх подразників, зволожує протягом 24 годин. Бажаємо Вам здоров'я та краси!!