- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали La Roshe гель для душу замість Vichy.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель супер! Маю чутливу шкіру схильну до куперозу. Гель не пересушує, гарно очищає. Роблю пінку на руках і далі на вологу шкіру обличчя наношу, змиваю. Це найкраще на даний час, що було в мене для вмивання.
Вистачає мабуть на півроку (якщо не більше, не памʼятаю вже коли купувала) при використанні двічі на день- Достоинства:
- Економна і зручна в дозуванні баночка. Чудове очищення шкірі.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Анастасія, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Рекомендуємо звернути увагу на термальну воду бренду Vichy. Продукт має у своєму складі 15 мінералів, заспокоює епідерміс й відновлює кислотно-лужний баланс. Засіб надає захист від агресивного впливу навколишнього середовища. Використовуйте продукт після очищення та перед щоденним доглядом за шкірою. Можна застосовувати, щоб освіжити епідерміс у будь-який час доби. Гарного Вам дня!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель. Рекомендую попробовать
Марина, добрий день. Дякуємо за довіру. Радимо залучити доглядові засоби для обличчя, які значно покращать стан епідермісу в період активного холоду та опадів. Спробуйте розглянути Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду VICHY. Формула збагачена потужною синергією активних інгредієнтів для зміцнення шкірного бар’єра та забезпечення тривалого зволоження. Бажаємо приємного результату!
- Віта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний гель,гарно очищає шкіру
- Достоинства:
- Відчуття свіжості
Віта, добрий день. Вдячні за довіру та високу оцінку. Пам'ятайте, що в період інтенсивного холоду та опадів, шкіра обличчя стає чутливою та вразливою. Тому, радимо захищати її використовуючи Mineral 89 концентрат для відновлення і захисту шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт сприяє відновленню бар'єра шкіри та посиленню її захисних властивостей з видимими результатами. Усуває наслідки впливу зовнішніх факторів та швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості. Бажаємо вдалих придбань!