- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дуже сподобався цей крем.Він виконував всі функції,які пропонувалися:розгладжував зморшки,зволожував і трошки освітлював зону біля очей.Вся ця антивікова лінійка цього бренду мені гарно підійшла.Якщо буде гарна знижка,обов'зково купуватиму ще.
- Достоинства:
- Для вікової шкіри
- Недостатки:
Ілона, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Також радимо звернути увагу на Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler антивікову сироватку для відновлення пружності шкіри від бренду Vichy. Засіб для обличчя й зони навколо очей ефективно компенсує втрату гіалуронової кислоти в епідермісі, заповнює зморшки й нерівності. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Раніше брала цей крем в аптеці, ефект був чудовий, легкий під очі, швидко поглинався шкірою. Придбала в серпні 2025 на розетці, це був жах. Крем важкий, за пів години ще був під очима.
Щоб не викидати мажу щоки(( Розчарована.- Достоинства:
- Не помітила.
- Недостатки:
- Дуже важкий для очей
Анастасия, вітаємо. Дякуємо за довіру. Для нас цінна Ваша думка, тому відгук буде прийнято до уваги. Бажаємо вдалих результатів!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дуже подобається
Світлана, вітаємо. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дуже гарний крем,користуюсь вже давно
- Недостатки:
Мария, вітаємо. Ми вдячні за позитивний відгук. Щоб максимально задовольнити потреби Вашої шкіри обличчя, рекомендуємо звернути увагу на Liftactiv Collagen Specialist сироватку з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб зменшує видимість зморшок та ліній зневоднення, підвищує міцність і пружність шкіри, повертає тонус і покращує її бар’єрну функцію. До складу сироватки входять рекомбінантний колаген, ніацинамід та hepes. Бажаємо Вам молодості та краси!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Мені підійшов,все супер!
Ольга, добрий день. Дякуємо за відгук. Раді презентувати новинку від бренду Vichy — це Liftactiv Collagen Specialist 16 сироватка з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя. Засіб забезпечує зменшення зморшок та ліній зневоднення, підвищення пружності та еластичності шкіри, зволоження та відновлення, покращення текстури та тону. Підходить для ранкової та вечірньої рутини. Щиро радимо спробувати та бажаємо приємних вражень!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Супер !!!
Сергій, вітаємо. Вдячні за високу оцінку. Раді повідомити, що бренд VICHY пропонує спеціально розроблену лінійку засобів для чоловіків – Vichy Homme. Вона включає очищувальні та доглядові продукти для обличчя й тіла, які допомагають підтримувати здоров'я та комфорт шкіри. Особливістю цієї гами є формули, збагачені термальною водою Vichy, яка заспокоює та зміцнює шкіру. Щиро рекомендуємо звернути увагу на ці засоби. Бажаємо здоров'я та гарного дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Все супер
Олена, вітаємо Вас. Вдячні за коментар. Також зверніть Вашу увагу на Liftactiv Specialist B3 сироватку проти пігментних плям та зморшок шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт діє на різних рівнях шкірного покриву: скорочує вироблення меланіну на епідермальному рівні, водночас відлущує відмерлі клітини на поверхні шкіри для ефекту пілінгу видимих пігментних плям. Тон епідермісу виглядає рівномірним та сяючим. Рекомендуємо вранці застосовувати Vichy Capital Soleil сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, SPF 50+. Бажаємо Вам краси!
- Арина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Очень довольна. Спасибо большон
Арина, раді вітати. Дякуємо за коментар. Радимо доповнити догляд обравши Liftactiv B3 нічний антивіковий крем для корекції пігментних плям з ретинолом від бренду Vichy. Засіб має високу ефективність завдяки поєднанню двох потужних інгредієнтів: ніацинаміду (Вітамін В3) і чистого ретинолу, завдяки яким шкіра відчувається більш оновленою, сяючою, а тон епідермісу стає більш рівномірним. Зранку є обов'язковим використання сонцезахисного продукту. Радимо обрати його з гами Capital Soleil. Бажаємо позитивних вражень!
- Назим И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дякую!!!
Назим, вітаємо. Щиро вдячні за високу оцінку. Для найкращого результату радимо попередньо очищати та тонізувати шкіру продуктами гами Purete Thermale від бренду VICHY. Засоби залишають після себе відчуття чистоти та комфорту, які зберігаються протягом дня. Бажаємо приємного використання!
- оля п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Хороший крем
Оля, добрий день. Дякуємо за відгук. Щоб забезпечити кращий стан шкіри обирайте комплексно продукти гами Liftactiv Specialist від бренду Vichy. Зверніть увагу на Liftactiv Secialist B3 сироватку проти пігментних плям та зморшок шкіри обличчя, яка зменшує вироблення меланіну та відлущує відмерлі клітини. Для доповнення в щоденному догляді рекомендуємо Вам звернути увагу на Liftactiv B3 антивіковий крем для корекції пігментних плям та зморшок, який має високий ступінь захисту SPF50. Даний засіб має комплексну дію: зволожує обличчя та розгладжує зморшки, а завдяки біопептидам та вітаміну В3 сприяє виробленню природного колагену. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Моё мнение,что это все таки более зимний вариант ухода. Остаётся липкость практически все время.
- Достоинства:
- Качество
Алена, вітаємо. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Розуміємо, як важливо отримати комфорт після використання догляду. Спробуйте зменшити кількість продукту, що наноситься за один раз та скоротіть тривалість нанесення. Також пам'ятайте, що попереднє розпилення термальної води Vichy покращить поглинання, а дбайливе очищення засобами гами Purete Thermale полегшить розподілення. Бажаємо лише приємного використання!
- Клименко И***Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Коли наносиш цей крем, то враження супер, здається, що ну ось нарешті я знайшла ідеальний крем: шкіра під очима зволожена, м'якенька, наживлена. Але потім вмиваєшся і карета перетворюється в поганий гарбуз, шкіра пересушена самий верхній шар, гірше ніж було до нанесення. Або якийсь новий силікон додали в склад кремів, або не знаю від чого таке раптом.
Дуже несподівана така якість від Віши, оскільки кремами цієї фірми користуюся вже мабуть 15 років, і завжди це було очікувано догляд та накопичувальний ефект для шкіри, а тут тільки декоративний ефект, який до того ж погіршує шкіру. Все серія ліфтактив в червоному кольорі однаково себе веде на моїй шкірі: дуже гарно при нанесенні і жах коли змиваєш. Якщо Віши зніме з виробництва стару серію ліфтактив, то взагалі прийдеться переходити на інший бренд.- Достоинства:
- гарне враження при нанесенні крему
- Недостатки:
- після вмивання шкіра дуже зневоднена, крем погіршує стан
Ирина, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом з використання засобу. Безпека і здоров'я споживачів поряд з безпекою й ефективністю наших продуктів є для нас пріоритетом №1. При аналізі важливо враховувати: як правильно засіб використовувався, а також був підібраний виходячи з Вашого типу шкіри та її потреб. Шкіра кожної людини особлива, тому, як наслідок, деколи трапляється негативний досвід використання. Ми зафіксувати Ваш відгук та вже передали його у відповідний відділ. Для більш вдалого підбору догляду саме для Вашого епідермісу, рекомендуємо відвідати очну консультацію лікаря-дерматолога. Бажаємо Вам здоров'я!