- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь, помітний результат після тривалого використання
- Достоинства:
- Якісиь
- Недостатки:
Ірина, вітаємо. Дякуємо за відгук та довіру. Для покращення результату, радимо розглянути Dercos Aminexil Clinical Regen Booster сироватку для відновлення густоти та боротьби з випадінням від бренду VICHY. Засіб забезпечує подвійну дію: зменшує випадіння волосся та допомагає росту вже існуючого волосся. Сироватка підсилена 1,5% амінексилу та 3% ревіталізуючої есенціії з екстрактом імбиру та ніацинаміду для активності клітин з клінічно доведеною ефективністю: +14 000 волосин. Має спеціальну піпетку для точного нанесення. Бажаємо лише позитивних вражень!
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
неякісний саме цей шампунь , після його використання з'явилась лупа
- Недостатки:
- мінус
Геннадий, добрий день. Ми дякуємо за відгук. У разі неефективного використання засобу слід враховувати, що результат може відрізнятися через індивідуальні особливості шкіри голови. Реакція й ефективність також можуть залежати від зовнішніх та внутрішніх чинників, що впливають на шкіру голови й волосся. Ми обов’язково врахуємо Ваш коментар, адже цінуємо Вашу довіру до нашого бренду та прагнемо, щоб Ви залишалися задоволені. Бажаємо Вам здоров'я!
- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Ну таке собі, звичайний шампунь...
Виктория, добрий день. Вдячні за відгук. Дотримуємось твердження, що шкіра голови та волосся кожної людини особливі за своєю будовою. Процеси, які в них відбуваються, проходить зі своєю динамікою та різноманітністю. Тому й догляд, який ми обираємо, забезпечує різний результат. Для нас цінне здоров'я Вашого волосся, тому щиро радимо звернутись до лікаря-трихолога, який врахує всі індивідуальні особливості та скоригує рутину для отримання найкращого результату. Бажаємо омріяного ефекту!
Допоміг!
Тетяна, вітаємо. Дякуємо за довіру. Раді нагадати, що бренд VICHY має гами по догляду за шкірою обличчя. Засоби володіють зволожувальними, зміцнювальними та антивіковими властивостями. Щиро радимо розглянути та створити свою рутину враховуючи потреби та стан шкіри. Бажаємо краси!
- НАТАЛІЯ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Рекомендую
Наталія, вітаємо. Дякуємо за рекомендацію, для нас цінна Ваша думка. Бажаємо й надалі лише позитивних вражень!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Чудовий шампунь.
- Достоинства:
- Волосся довго залишається чистим, м'яким і зменшує випадіння волосся.
- Недостатки:
Інна, добрий день. Вдячні за відгук. Використання комплексного догляду бренду Vichy забезпечить кращий результат. Зверніть Вашу увагу Dercos Aminexil Clinical 5 засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок. Даний продукт покращує мікроциркуляцію навколо волосяної цибулини, зменшує втрату волосся. Вітаміни PP, B6, що входять до складу, сприяють відновленню структури волосин. Бажаємо Вам привабливості!
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Шампунь отличный, но условные бесплатные подарки за пару гривен надоели
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Условно бесплатные иные продукты в нагрузку
Галина, добрий день. Дякуємо за відгук. Для додаткового догляду зверніть увагу на Dercos Aminexil Clinical 5 засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Продукт має низку корисних властивостей, які покликані зробити Ваше волосся міцним і сильним. Завдяки засобу поліпшується мікроциркуляція, пасма отримують інтенсивне зміцнення, стають міцнішими й товщими. Бажаємо Вам краси!
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Найкращий
- Недостатки:
Алина, добрий день. Щиро дякуємо за відгук. Одним з головних етапів збереження шкіри обличчя в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Mineral 89 від бренду Vichy. Засоби посилюють пружність та зволоження шкіри обличчя. Продукти зменшують сухість епідермісу, відчуття стягнутості й почервоніння. Надають шкірі зміцнення й підходять для чутливого шкірного покриву. Бажаємо Вам гарного дня!
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Хороший
Николай, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Доповніть догляд Dercos Aminexil Clinical 5 засобом проти випадіння волосся комплексної дії для чоловіків від бренду Vichy. Aminexil, що входить до складу, зменшує втрату волосся, бореться із затвердінням колагену навколо волосяного фолікула, відновлюючи його здоров'я та життєдіяльність. Аргінін покращує мікроциркуляцію навколо волосяної цибулини. Термальна вода Vichy посилює бар'єрну функцію шкіри голови. Піроктон оламін заспокоює епідерміс голови, SP 94 покращує стан волосся завдяки живильним властивостям, а кофеїн забезпечує мікроциркуляцію. Бажаємо Вам гарного дня!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
В поєднанні з корейським бальзамом В7 з біотином проти випадіння - просто клас. Вже після 2го миття голови
Тетяна, раді вітати. Дякуємо за коментар. Доповніть Ваш догляд Dercos Densi-solutions концентратом для збільшення густоти волосся від бренду Vichy. Продукт наноситься безпосередньо на шкіру голови для інтенсивного впливу на корені й стимуляції росту волосся. Змивати концентрат не потрібно. Активні інгредієнти, що входять до складу, стимулюють ріст здорового волосся. Консистенція засобу легка, швидко поглинається й не спричиняє масності. Бажаємо Вам краси та чарівності!
- Элеана
Порекомендуйте будь ласка, що це за бальзам та де його купити.
Дякую
- Лілія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Шампунь класний! Рекомендую) Враження, що дійсно при розчісуванні на гребінці залишається менше волосин. Волосся довше залишається свіжим, хоча після перших кількох миттів здавалося, що навпаки, тільки висохло і вже жирнувате. Але за 3-4 миття минуло. Станом і виглядом волосся задоволена.
Лілія, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Доповніть догляд Dercos Aminexil Clinical 5 засобом проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Для лікування випадіння волосся рекомендуємо використовувати одну монодозу щодня впродовж 6 тижнів, після нанесення не змивати. Для терапії-підтримки: використовувати одну монодозу 3 рази на тиждень упродовж 6 тижнів. Засіб необхідно наносити на сухе або вологе волосся (мається на увазі після миття голови). Уникати застосування на подразнену шкіру. Бажаємо Вам краси!
Ідеально підійшов
- Достоинства:
- Зміцнює корені, помякшує волосся
Тетяна, раді вітати. Дякуємо за відгук. Доповніть догляд Dercos Aminexil Clinical 5 засобом проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Для лікування випадіння волосся рекомендуємо використовувати одну монодозу щодня впродовж 6 тижнів, після нанесення не змивати. Для терапії-підтримки: використовувати одну монодозу 3 рази на тиждень упродовж 6 тижнів. Засіб необхідно наносити на сухе або вологе волосся (мається на увазі після миття голови). Уникати застосування на подразнену шкіру. Бажаємо Вам краси!
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Розетка разом з Vichy - просто вогонь! Замовляю шампунь вже не вперше, цього разу отримала шикарний подарунок- пляжну сумку від Vichy! Була дуже приємно здивована, щиро дякую!
По шампуню: супер аромат, гарно доглядає шкіру голови та зменшує випадіння, єдине що потрібно регулярно використовувати.- Достоинства:
- Виконує свою функцію, вартує своїх грошей, подаруночок:)
- Недостатки:
Євгенія, добрий день. Ми вдячні за приємний коментар. Для краси Вашого волосся рекомендуємо використовувати Dercos Kera-solutions відновлюючу 2-хвилинну маску від бренду Vichy. Формула засобу містить провітамін В5 для зволоження і блиску. Комплекс з кокосовою олією й рослинним про-кератином надає захист, живлення та зміцнення волосся. Бажаємо чудових результатів!
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Дуже зручно, дякую. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручна велика упаковка
Андрей, раді вітати. Вдячні за зворотний зв'язок. При очищенні волосся рекомендуємо також звернути увагу на засоби для очищення шкіри від бренду Vichy. Розгляньте Vichy Homme Hydra Mag C тонізуючий зволожуючий гель для душу для тіла та волосся. Засіб містить комбінацію магнію та вітаміну С, які заряджають шкіру енергією та життєвою силою. Освіжаюча формула не містить мила, збагачена зволожуючими інгредієнтами, які попереджають сухість шкіри. Приємного досвіду використання!
- Васильченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Придбала найбільшу упаковку шампуню після того, як спробувала мініверсію з набору засобів Vichy для догляду за шкірою обличчя та волоссям. Результат помітний уже з першого застосування. Сильного випадіння волосся в мене ніколи не було — максимум кілька волосин під час миття голови чи розчісування, що є нормою. За три тижні активного використання (мию голову щодня) разом із бальзамом Vichy Dercos Densi-Solutions не помітила в душі жодної волосини. Була б дуже рада, якби в продажу з’явилися набори пробників Vichy із масками та бальзамами. Засоби, які я спробувала, ідеально підходять для коренів волосся, але для зволоження всієї довжини їм трохи бракує ефективності.
- Достоинства:
- Ефективно бореться з випадінням волосся, спричиненим стресом.
- Недостатки:
- Бальзам із цієї лінійки з амінексилом не вдалося знайти в продажу в Україні.
Тетяна, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук та довіру. Раді бачити Вас задоволеною. Ми взяли пропозицію до уваги. Бажаємо приємних вражень й надалі!
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Чудовий шампунь,дякую
Руслан, вітаємо. Вдячні за високу оцінку. Раді повідомити, що бренд VICHY пропонує спеціально розроблену гаму засобів для чоловіків – Vichy Homme. Вона включає очищувальні та доглядові продукти для обличчя й тіла, які допомагають підтримувати здоров'я та комфорт шкіри. Особливістю цієї гами є формули, збагачені термальною водою Vichy, яка заспокоює та зміцнює шкіру. Щиро рекомендуємо звернути увагу на ці засоби. Бажаємо здоров'я та гарного дня!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Отличный шампунь
- Недостатки:
Ольга, добрий день. Ми вдячні за приємний коментар. Для краси Вашого волосся рекомендуємо використовувати Dercos Kera-solutions відновлюючу 2-хвилинну маску від бренду Vichy. Формула засобу містить провітамін В5 для зволоження і блиску. Комплекс з кокосовою олією й рослинним про-кератином надає захист, живлення та зміцнення волосся. Бажаємо чудових результатів!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Купувала в надії, що якісний склад, але не виправдав очікування зовсім. Для мене не підійшов і для доньки теж.
- Достоинства:
- Не помітила
- Недостатки:
- Подразнення шкіри, лупа
Вікторія, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Лабораторія бренду Vichy старанно розробляє формули для того, щоб якомога більше споживачів залишились задоволені. Однак епідерміс кожної людини настільки особливий, що трапляється й негативний досвід використання. Ми взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. З Вами ми стаємо краще. Бажаємо надалі лише вдалих придбань!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Подобається.
Миттєвого результату не робить, але тривале використання вплинуло на якість волосся та блиск.- Представник постачальника
Євгенія, добрий день. Ми вдячні за зворотний відгук. Для додаткового догляду зверніть увагу на Dercos Aminexil Clinical 5 засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Продукт має низку корисних властивостей, які покликані зробити Ваше волосся міцним і сильним. Завдяки засобу поліпшується мікроциркуляція, пасма отримують інтенсивне зміцнення, стають міцнішими й товщими. Бажаємо Вам краси!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Це не той шампунь що був. Раніше брала - волосся живе, блискуче після миття. А тут вирішила під акцію взяти - гірше дешевшого типу чистої лінії. Після миття ледь розчесала ту мочалку на голові, ввечері помила голову, і на наступний день після обіду вже жирні корені. Такого в мене ніколи не було. Гроші на вітер, дуже шкода(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шампунь
Надія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для нас важливий Ваш коментар. Продукція бренду Vichy є повністю оригінальною та сертифікованою. Ви можете по batch code перевірити засіб. У разі неефективного використання продукту необхідно розуміти, що можливо, така реакція й результат викликані внаслідок впливу зовнішніх і внутрішніх факторів на шкіру голови та волосся. Для отримання додаткової інформації по догляду зверніться до свого лікаря-дерматолога. Бажаємо Вам здоров'я й краси!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Подобається результат, вже кілька років такою користуюсь
Вікторія, вітаємо. Дякуємо за коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашого волосся. Також зверніть увагу на Vichy Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся. Засіб інтенсивно зміцнює структуру волосин від самих коренів, зволожує та покращує стан шкіри голови. Бажаємо Вам привабливості!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Супер ефективно з першого виконання.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Немає.
Добрий день, Сергей. Ми щиро вдячні за відгук. Зволоження - це основа, як антивікового, так і загального догляду за всіма типами епідермісу обличчя. Рекомендуємо звернути увагу на Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт заспокоює епідерміс, робить його більш пружним й еластичним, надає сяючого і здорового кольору обличчя. Має легку та свіжу формулу для довготривалого зволоження шкірного покриву протягом 72-х годин й відновлення його бар'єрних функцій. Підходить для всіх типів шкіри, в тому числі чутливої. Бажаємо Вам здоров'я!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Дуже подобається цей шампунь
Волосся почало рости- Представник постачальника
Наталія, добрий день. Дякуємо за довіру. Радимо залучити доглядові засоби для обличчя, які значно покращать стан епідермісу в період активного холоду та опадів. Спробуйте розглянути Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду VICHY. Формула збагачена потужною синергією активних інгредієнтів для зміцнення шкірного бар’єра та забезпечення тривалого зволоження. Бажаємо приємного результату!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Запах приємний. Користуюсь не довго, тому сказати щодо ефекту проти випадіння волосся поки не можу.
- Достоинства:
- Обʼєм
- Недостатки:
- Не знайшла
Анна, вітаємо. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашого волосся. Зверніть увагу на Vichy Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся. Засіб інтенсивно зміцнює структуру волосин від самих коренів, зволожує та покращує стан шкіри голови. Бажаємо Вам привабливості!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Почало сильно випадати волосся,з метою його спасіння замовила цей чудо-шампунь.Доставили швидко ще й з подарунком,міні-шампунем від лупи.При митті голови волосся набагато менше випадає,при розрізчісуванні ще залишається на гребінці. Використовувала поки що три рази,сподіваюся що допоможе.
- Достоинства:
- Добре піниться
- Недостатки:
- Поки що немає
Оксана, раді вітати. Вдячні за теплий відгук. Для досягнення кращого ефекту радимо доповнити Ваш догляд Dercos Densi-solutions концентратом для збільшення густоти волосся від бренду Vichy. Активні інгредієнти засобу впливають на корені, стимулюючи ріст нового волосся та надаючи міцності й об'єму. Бажаємо краси!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Увы, волосы выпадают так же, как и раньше, хотя выглядят лучше. У кого реально волосы сильно выпадают, то просто шампунь сам по себе не спасет.
- Достоинства:
- Волосы стали выглядеть лучше
- Недостатки:
- Все так же выпадают
Юлия, добрий день. Дякуємо за відгук, для нас цінна Ваша довіра. Слід враховувати, що проблема випадіння волосся вимагає комплексного рішення, зверніть увагу на Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 засіб проти випадіння волосся комплексної дії для чоловіків. Для ефективного результату використовуйте 1 ампулу на добу протягом 6 тижнів. Після використання промасажуйте епідерміс голови. Для більш точного підбору догляду за волоссям рекомендуємо відвідати очну консультацію трихолога. Бажаємо краси та здоров'я!
- Галина П***
Просто в нем нет амонексила (я поздно перевела состав
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Дівчата, вибачаюсь, подарунок був! ! ! Не друкуйте мій попередній коментар .
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Vichy як завжди якісний, Розетка як завжди зручно доставляє) Дякую за мініатюру термальної води, це дуже приємний подаруночок
Оксана, вітаємо Вас. Вдячні за коментар. Використовуйте комплексний підхід в рутині по догляду за волоссям. Рекомендуємо доповнити догляд Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонером для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся від бренду Vichy. Звертаємо Вашу увагу, що у бренді Vichy також є гами догляду за шкірою обличчя з різним типом та потребою, впевнені Ви знайдете для себе оптимальний варіант. Бажаємо здоров'я шкіри!
- Тамара З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Шампунь мені подобається, про ефективність казати рано, дуже мало часу користуюсь
Доставка швидка
Окрема подяка за подарунок- Представник постачальника
Тамара, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду бренду Vichy забезпечить кращий результат. Зверніть Вашу увагу Dercos Aminexil Clinical 5 засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок. Даний продукт покращує мікроциркуляцію навколо волосяної цибулини, зменшує втрату волосся. Вітаміни PP, B6, що входять до складу, сприяють відновленню структури волосин. Бажаємо Вам привабливості!
- Мирончук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Все ок , я задоволена , у подарунок був пробник іншого шампуню
Мирослава, вітаємо. Дякуємо за коментар. Для стимуляції росту рекомендуємо в комплексі використовувати Dercos Densi-solutions концентрат для збільшення густоти волосся від бренду Vichy. Комбінація активних інгредієнтів засобу впливає безпосередньо на корені і стимулює ріст здорового волосся. Для додаткового догляду за довжиною зверніть увагу на Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся. Бажаємо Вам краси й чарівності!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Придбала шампунь та отримала до нього подарунок, різновид шампуню від віши. Дуже приємно, дякую. Загальм дуже якісний шампунь, я просто в захваті, надовго вистачає, волосся блискуче, перестало випадати. РЕКОМЕНДУЮ.
- Достоинства:
- Обожнюю цей бренд
- Недостатки:
- не має
Людмила, добрий день. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашому волоссю. Зверніть увагу на Vichy Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся. Засіб інтенсивно зміцнює структуру волосин від самих коренів, зволожує та покращує стан шкіри голови. Бажаємо Вам привабливості!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Якісний шампунь
Юлія, вітаємо. Дякуємо за позитивний коментар. Для більшої ефективності рекомендуємо Вам використовувати шампунь в комплексі з Dercos Aminexil Clinical 5 засобом проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Бажаємо Вам привабливості!
- Бабенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Чудово підходить! Беру не перший раз!!
Марина, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Для більшої ефективності рекомендуємо Вам використовувати шампунь в комплексі з Dercos Aminexil Clinical 5 засобом проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Бажаємо Вам привабливості!
- Причепа Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Дуже подобається цей шампунь. Купую не перший раз. Користувалася і іншими шампунями, але кожний раз повертаюсь до цього. Використовую прямо з цієї упаковки.
- Достоинства:
- Гарний шампунь.
- Недостатки:
- ціна
Тетяна, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Для більшої ефективності рекомендуємо Вам використовувати шампунь в комплексі з Dercos Aminexil Clinical 5 засобом проти випадіння волосся комплексної дії для жінок від бренду Vichy. Бажаємо Вам привабливості!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Чудовий шампунь
- Достоинства:
- Гарне волосся після використання
Ольга, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Для збереження молодості й краси епідермісу обличчя використовуйте вранці Ideal Soleil сонцезахисний невидимий освіжаючий спрей для шкіри обличчя SPF50 від бренду Vichy. Бажаємо Вам привабливості!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Дякую за подарунок
Наталія, вітаємо. Розуміємо, як приємно спостерігати ефект чистоти, який зберігається протягом тривалого часу. Вдячні за те, що ділитесь враженнями. Пам'ятайте, що з брендом VICHY Ви маєте можливість простимулювати ріст волосяних фолікулів та зміцнити їх шляхом використання Dercos Densi-solutions концентрату для збільшення густоти волосся. Бажаємо гарних результатів!